Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کامبیز ساتلیخ محمدی در سومین جلسه کمیته مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور گنبدکاووس گفت: خرید و استفاده از کالاهای سلامت محور وارداتی بویژه انواع دارو، مکمل، آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی و تجهیزات و ملزومات پزشکی که فاقد برچسب اصالت و سلامت معتبر باشند، بعضا عوارض ناگوار و جبران ناپذیری را بر سلامت فرد می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت توجه شهروندان به نشانه‌های اصالت و مجاز بودن کالای سلامت محور وارداتی هنگام خرید، افزود: یکی از راه‌های بررسی صحت اصالت و سلامت کالای سلامت محور وارداتی، برچسبی است که فقط سامانه پیامکی "۲۰۰۰۸۸۲۲" روی این کالاها درج شده باشد.

ساتلیخ محمدی اضافه کرد: ارسال کد ۱۶ رقمی مخفی روی برچسب اصالت کالا به سامانه پیامکی "۲۰۰۰۸۸۲۲" و دریافت پاسخ تایید اصالت کالا فقط از همین شماره و همچنین اسکن بارکد دو بعدی بر روی برچسب اصالت کالا از طریق نرم افزار TTAC و دریافت تایید اصالت کالا از دیگر راه‌های استعلام اصالت و سلامت کالای وارداتی است که بایستی مورد توجه شهروندان قرار گیرد.

وی با اشاره به وجود تعداد زیادی کالای سلامت محور وارداتی در بازار که بعضا به صورت قاچاق و غیرمجاز وارد شده‌اند، بیان کرد: در بسیاری از مواقع، شهروندان بدون توجه به نکات و دستورالعمل بررسی اصالت و سلامت کالا، به خرید و مصرف کالااقدام می‌کنند و بعضا دچار عوارض ناگواری نیز می‌شوند.

این کارشناس شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس همچنین با تاکید بر ضرورت توجه و اهتمام جدی به آموزش گروه‌های مختلف مردم از جمله کارمندان، اصناف، بانوان، دانش آموزان و دانشجویان نسبت به عواقب خرید و مصرف کالای سلامت محور وارداتی بدون برچسب اصالت و سلامت معتبر، گفت: کارشناسان مرکز بهداشت آمادگی دارند با همکاری دیگر ادارات و نهادها درخصوص ارائه مباحث آموزشی اقدام کنند.

برخی اعضای حاضر در جلسه هم برلزوم نظارت بیشتر بر مراکز پخش مواد غذایی و واحدهای صنفی عرضه کننده این مواد، افزایش نظارت و کنترل بر ورود مواد غذایی خارجی در گمرکات استان گلستان بویژه ورود چمدانی انواع شکلات خارجی، بازدید مستمر از آرایشگاه‌های زنانه و جلوگیری از عرضه و فروش لوزام آرایشی و بهداشتی توسط این واحدها، ارائه گزارش ماهانه کشف کالای سلامت محور وارداتی و قاچاق ازسوی دستگاه‌های متولی بالاخص انتظامی و صنعت، معدن و تجارت به دبیرخانه کمیته مبارزه با این کالاها در گنبدکاووس تاکید کردند.

شهرستان مرزی گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت و پنج هزار و ۷۲ کیلومتر مربع وسعت، بزرگترین شهرستان استان گلستان از نظر وسعت است.

کد خبر 472870 برچسب‌ها سلامت استان گلستان واردات اقتصاد بازار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت استان گلستان واردات اقتصاد بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۶۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا

بیش از ۳ میلیون تن انواع محصول به ارزش ۳۶ همت هفته گذشته در بورس کالا دادوستد شد و سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی، و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را داشتند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در معاملات هفته گذشته بازار فیزیکی بورس کالای ایران 3 میلیون و 284 هزار و 326 تن انواع محصول به ارزش 36 هزار میلیارد تومان دادوستد شد. به لحاظ حجم سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری نیز بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را به خود اختصاص داده بودند.

بر اساس این گزارش، تالار محصولات صنعتی و معدنی شاهد معامله 2 میلیون و 719 هزار و 651 تن انواع کالا به ارزش 24.7 هزار میلیارد تومان در هفته گذشته بود.

در این تالار یک میلیون و 297 هزار و 938 تن سیمان، 741 هزار تن سنگ آهن، 422 هزار و 238 تن فولاد، 231 هزار و 250 تن آهن اسفنجی، 17 هزار و 210 تن آلومینیوم معامله، 7 هزار و 930 تن مس، یک هزار و 185 تن روی، 200 تن کک و 200 تن کنسانتره مولیبدن شد.

از طرفی در دو بخش داخلی و صادراتی تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 421 هزار و 768 تن انواع کالا و محصول به ارزش 9.1 هزار میلیارد تومان به فروش رسید.

در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 184 هزار و 900 تن وکیوم باتوم، 140 هزار و 449 تن قیر، 102 هزار و 877 تن مواد پلیمری، 54 هزار و 500 تن لوب کات، 39 هزار و 103 تن مواد شیمیایی، 13 هزار و 970 تن گوگرد، 5 هزار و 521 تن روغن و 570 تن گازها و خوراک ها معامله شد.

همچنین تالار کشاورزی نیز شاهد معامله یک و نیم تن زعفران به ارزش 150 میلیارد تومان بود و بازار فرعی هم معامله 22 هزار و 623 تن انواع کالا و محصول به ارزش72.2 میلیارد تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟