Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیمور خالدی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این طرح تاکنون در چند مدرسه شهرستان‌های بیجار و مریوان اجرا شده و مورد استقبال بسیار خوب مدارس و دانش آموزان قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: برای برگزاری این برنامه در تمامی شهرستان‌های استان برنامه‌ریزی شده  و در صورت اعلام آمادگی مدراس کارشناسان میراث فرهنگی برای آموزش اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 خالدی با اشاره به اینکه آموزش یکی از پایه‌های اصولی حفظ میراث فرهنگی است اضافه کرد: نهادینه کردن فرهنگ حفاظت و نگهداری از آثار تاریخی و بناهای قدیمی توسط آموزش به اقشار مختلف مردم باید در اولویت برنامه‌های کاری میراث فرهنگی قرار بگیرد.

خالدی با بیان اینکه مریوان ٥٢ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی دارد افزود: از آغاز اجرای این طرح در مریوان تاکنون ۵۰ نفر از دانش آموزان این شهرستان توسط ۲ کارشناسان این اداره آموزش‌های لازم را دریافت کردند.

وی یادآورشد: همچنین در این طرح ۳۰ نفر از دانش آموزان بیجاری با ضرورت نگهداری، حفظ و توجه به آثار باستانی و همچنین نحوه حفاظت از این اماکن و چگونگی تعامل با گردشگران آشنا شدند.

مدیر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: این کلاس‌ها  برای همه دانش آموزان در تمام مدارس بیجار برگزار می شود و در کنار اجرای این طرح  دو نفر از مربیان مجرب، دانش آموزان را با هنر سفالگری آشنا می‌کنند.

وی اضافه کرد: ٥٧٠ اثر تاریخی در بیجار وجود دارد که ٢٧٠ اثر آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و به طور میانگین سالانه بیش از ٣ هزار نفر از این اماکن بازدید می‌کنند.

خالدی اظهارداشت: دهیاران و شوراها از دیگر جوامع هدف برای آشنایی بیشتر با اهمیت نگهداری آثار و بناهای تاریخی هستند که در این راستا تاکنون به دهیاران ۲ روستای نی و سرچی آموزش داده شده و امیدواریم این دوره‌های آموزشی در دیگر روستاها نیز برگزار شود.

استان کردستان دارای یک هزار و ۵۱۹ اثر تاریخی شناسایی شده شامل آثار باستانی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکان‌های طبیعی است که ۸۲۸ مورد از این تعداد شامل ۷۶۳ اثر تاریخی، هشت مورد میراث طبیعی، ۴۲ مورد میراث معنوی و هشت مورد میراث منقول است.

برچسب‌ها مدارس مریوان کردستان میراث فرهنگی بیجار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس مریوان کردستان میراث فرهنگی بیجار مدارس مریوان کردستان میراث فرهنگی بیجار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • استفاده از فلزیاب جرم است؟
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • دستگیری دو جستجوگر مسلح گنج در گرمدره
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری