Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقيقات،‌ طراحي و تكوين محصول ايران خودرو گفت: متوسط مصرف سوخت محصولات ايران خودرو درهر 100 كيلومتر پيمايش به كم تر از 7.5 ليتر رسيده كه اين عدد منطبق براستانداردهاي مصرف سوخت در كشور است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ايكوپرس– كيانوش پورمجيب افزود: ‌اين شركت با توجه به مسئوليت‌هاي اجتماعي خود همواره ارتقا خانواده موتورهاي محصولات توليدي خود را از نظر مصرف سوخت و آلايندگي ها در دستور كارقرار داده و درحال حاضر نيز پروژه ارتقاي موتور ملي EF7 و TU5 را در دست اجرا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي درخصوص آلودگي هواي شهر تهران خاطرنشان كرد: براساس گزارش شركت كنترل كيفيت هواي شهر تهران،‌ سهم خودروهاي سواري از آلودگي هوا تنها 1.4 درصد است و 6. 98 درصد ديگر مربوط به ساير وسايل نقليه موتوري مانند اتوبوس، ‌كاميون، موتورسيكلت و هچنين صنايع آلاينده است.
معاون تحقيقات،‌ طراحي و تكوين محصول ايران خودرو، آلودگي اين روزهاي كلان‌شهرها را ناشي از ذرات معلق به ويژه با قطر كمتر از 2.5 ميكرون (2.5pm) دانست و گفت: ‌دور از انصاف است كه معضل آلودگي هوا را معطوف به خودروسازان كنند.
وي تاكيد كرد: ‌تمامي محصولات ايران خودرو درحال حاضر براساس استانداردهاي آلايندگي يورو 4 توليد مي‌شود كه از سال آينده اين استاندارد به يورو 5 ارتقا خواهد يافت.
پورمجيب تصريح كرد:‌ در سال‌هاي اخير با همكاري مشترك خودروسازان، وزارت نفت و سازمان محيط زيست با اجراي استاندارد آلايندگي يورو4، ميانگين غلظت همه آلاينده‌هاي اندازه گيري شده روند كاهشي داشته است.

اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر ارزانترین شاسی بلند مرسدس بنز با مدل 2020 معرفی شد تصاویر مجذوب کننده از حشرات در قطره باران بازسازی آرامگاه مولانا رمزگشایی از سبک پوشش رهبر کره شمالی ثبت به یادماندنی ترین لحظات اینستاگرام در سال ۲۰۱۹ دهگانه جذاب ترین خودروهای نمایشگاه لس آنجلس تصاویر دیدنی‌ از چهار گوشه جهان ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار بیمه مرکزی به عنوان دستگاه برتر در بعد شاخص های اختصاصی معرفی شد افزایش 13 درصدی تولید و فروش شرکت پلی پروپیلن جم سرمایه­ گذاری در صنعت پتروشیمی در راستای اهداف دولت الکترونیک توليد محصولات ايران خودرو منطبق با استانداردهاي زيست محيطي نشست تخصصی مواد مخدر در مرسولات پستی برگزار شد اولویت‌های بخشودگی سود تسهیلات کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان ​وام بانكهاي چيني به خودروساز آمريكايي ​قانوني به نفع رانندگان تلاش برای عرضه هر چه زودتر سهام شستا در بورس تجهیز ایستگاه‌های آتش نشانی به نردبان‌های بلند هیچ گونه تغییری در نحوه محاسبه قیمت برق رخ نداده رحمانی: برنامه ریزی برای خرید خودرو از سوی مشتریان واقعی فیروزجا با پرچم فیده به مسابقات روسیه می‌رود جدول برنامه کنسرت‌های زمستانی مسئولان قضایی از روی تکبر با مردم رفتار نکنند استیلی: سخت‌ترین کار انتخاب ۲۳ بازیکن نهایی است مجلس در برابر حذف مدارس استعداد‌های درخشان ایستاد استراماچونی: اسناد منتشر شده جعلی است پیش بینی کاهش قیمت گوشت قرمز در روزهای آینده چالش داروفروشی در داروخانه‌ها پرطرفدارترین ها سریال «سووشون» ساخته می‌شود پربیینده ترین ها پربحث ترین ها آغاز بکار نمایشگاه ایران بیوکل در برج میلاد قیمت نفت ۶۰ تا ۶۵ دار برای اوپک و متحدانش مطلوب است کند شدن روند واردات موبایل باعث اختلال در بازار شب عید خواهد شد قیمت انواع آجیل در آستانه شب یلدا افتتاح نخستین خط تولید کمباین برنج در اراک با حمایت 230 میلیارد ریالی بانک کشاورزی بررسی های علمی مبنای بسیاری از تصمیم گیری های هیأت مدیره در بانک کشاورزی است رمز دوم یکبار مصرف کارت‌های بانک صادرات ایران با موفقیت از اول دی‌ماه عملیاتی خواهد بود خدمات صندوق ضمانت راهگشای رونق صنعت فرش دستباف است شکوفایی اقتصادی، با بسته حمایتی ویژه‌ی خدمات بانکی بانک‌پاسارگاد مدل رتبه بندی اگزیم بانک ایران در کشور خاص و منحصر به فرد است نشست ربیعی با پذیرفته شدگان آزمون استعدادیابی منطقه ماهشهر نرخ ۴۷ ارز بین بانکی در ۲۸ آذر عواملی که سرنوشت نرخ ارز را تاپایان سال جاری رقم خواهد زد اجرای طرح رمز دوم پویا بصورت مرحله‌ای در بانک‌ها در چند روز راه‌اندازی سوپرمارکت‌های مالی در بورس شاخص بورس در آخرین هفته پاییز سه درصد افزایش داشت محرک اصلی صادرات ایران، مدیریت مناسب نرخ ارز است حمایت سازمان بنادر از توسعه گردشگری دریایی برنامه‌ریزی مدون برای برداشت میعانات گازی از پالایشگاه‌ها کارگروه سنگ‌های قیمتی راه اندازی می شود صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۸۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بخش‌هایی از گفتگوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با روزنامه اعتماد، درباره شرایط تغییر ریل اقتصاد ایران را در ادامه می خوانید؛

دولت احمدی‌نژاد بنایی گذاشت که کشور از ریل توسعه خارج شد

اسحاق جهانگیری در خصوص پس رفت اقتصاد ایران در مقایسه با کشورهای عربستان و ترکیه گفت: دولت احمدی‌نژاد به نظرم بنایی گذاشت که کشور از ریل توسعه خارج شد. قطاری که در یک ریل خوبی پیش می‌رفت و نشان داده بودند که ۲۰ سال دیگر کجا هستیم و چه هستیم. تقریباً سال بعد این موقع پایان چشم‌انداز است و باید بگوییم که در ۲۰ سال به جای هشت درصد رشد مثلاً یک درصد رشد داشتیم. به جای اینکه قدرت اول منطقه باشیم آن موقع رقیب ما عربستان و ترکیه بود، وقتی شروع کردیم تقریباً با عربستان و ترکیه اقتصادهای شبیه هم داشتیم. یعنی حجمشان یک اندازه بود. الان ما یک دوم و یک سوم ترکیه و عربستان شده‌ایم.

در زمینه علم هم با وجود تاکید رهبر انقلاب در حال عقب افتادن هستیم

وی ادامه داد: الان متاسفانه امارات هم در حال جلو افتادن از ما است. متاسفانه کشورهای دیگر هم جلو می‌افتند. حتی در زمینه علم که رهبری شخصاً توسعه علم و تکنولوژی را دنبال می‌کردند ما در حال عقب افتادن هستیم. معنی این اتفاق تغییر سیاست‌ها است. در تغییر سیاست‌ها یک مورد از وزارت صنایع به شما بگویم. یکی خودرو بود. خودرو تقریبا کالایی است که مردم حساسیت زیادی در موردش دارند. من زمانی که وزیر صنایع شدم کمتر از ۲۰۰ هزار خودرو تولید می‌شد، مردم دو سال در نوبت دریافت خودرو بودند. از کیفیتش شکایت داشتند. از قیمت‌ها شکایت داشتند. از زمان معطلی که پول می‌دادند تا خودرو را دریافت کنند ناراحت بودند. حتی به اعتقاد من عزت مردم را می‌شکستند. مثلاً امروز که نوبت دریافت خودروی شما بود و می‌گفتید مثلاً پیکان مشکی به من بدهید می‌گفت همین رنگی که داریم را باید ببرید و شما مجبور بودید به وزیر یا نماینده مجلس دسترسی پیدا کنید که حالا ما دو سال در نوبت بودیم و بگویید همان رنگی که خودمان می‌خواهیم را به ما بدهند. من همان زمان از مردم ایران عذرخواهی کردم.

بعد از حذف پیکان طی پنج سال تولید خودرو را به یک میلیون دستگاه رساندیم

معاون اول حسن روحانی درباره ماجرای حذف تولید پیکان نیز گفت: سال ۷۹. من اول وزیر معادن فلزات بودم و بعد به صنایع رفتم. از مردم ایران عذرخواهی کردم و گفتم مردم من می‌دانم که شما اذیت می‌شوید. ولی من قول می‌دهم در دوران مسئولیت خودم این وضعیت را اصلاح کنم. هر کاری هم بکنم شفاف به شما می‌گویم. پایان پنج سال که دولت را به آقای احمدی‌نژاد تحویل دادیم، معتقدم در سال ۸۴ که تحویل می‌دادیم خودروسازی ایران از خودروسازی ترکیه و چین جلوتر بود. علتش این بود که در طی پنج سال به یک میلیون خودرو رسیدیم. خودروی پرتیراژی مثل پیکان که تقریباً ۶۰ درصد تولید خودرو در سال ۷۹ بود را از چرخه حذف کردیم گفتم بنده وزیر صنایع حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم از اینجا تا کرمان رانندگی کنم. چطور خودرویی را از نظر ایمنی تایید کنم که مردم زن و بچه‌شان را سوار کنند. استاندارد ایمنی و زیست محیطی‌اش نبود. استاندارد سوختش بسیار بالا بود. وزارت نفت با ما توافق کرد که مابه‌ازای حذف پیکان حتی یک یارانه کمک کند که حذف شود.

وی تصریح کرد: با حذف پیکان تولید خودرو به یک میلیون دستگاه رسید. خودروهای روز دنیا تولید شدند. ۱۸، ۱۹ خودروی اروپایی، کره و ژاپن خودروهای روز تولید می‌شد. زمینه صادرات خودروی ایران فراهم شد. قطعات خودروی ایران شروع به صادر شدن کرد. در سال ۸۲ به دوستان گفتم باید خودروسازی را بر یک مسیر مطمئن‌تری قرار بدهیم. راهی جز این نداریم که یک خودروساز معتبر دنیا بیاوریم که با خودروسازان ما یک خودروی مشترک را تولید کنند. به شش خودروساز معتبر دنیا پیشنهاد دادیم که با این شرایط و ظرفیتی که در ایران شکل گرفته، شما آمادگی دارید؟ از بین پاسخ‌هایی که دادند پاسخ شرکت رنو را دوستان ما پذیرفتند. برای اولین بار بود که یک شرکت معتبر خودروساز دنیا با خودروسازان ایران مشترک شد که یک خودرو با استاندارد روز اروپا با قیمت پیکان تولید کند. چون می‌خواستیم پیکان را حذف کنیم گفتیم قیمت خودروی جدید باید در حدی باشد که ضعیف‌ترین مردم کشور که می‌خواهند خرید کنند توانش را داشته باشند.

به نمایندگان مجلس گفتم، اجازه نمی‌دهم طرح تولید ال۹۰ با شرکت رنو را متوقف کنید، می‌خواهید استیضاحم کنید

جهانگیری درباره تولید خودرو ال ۹۰ نیز گفت: همان موقع مجلس هفتم شکل گرفته بود. دو طرح خارجی دولت آقای خاتمی را متوقف کرده بود و می‌خواستند این طرح را هم متوقف کنند. من در یک جلسه‌ای که آقای حداد عادل رئیس مجلس گذاشته بود و مخالفین این قرارداد نشسته بودند گفتم تا زمانی که من وزیر صنایع هستم این قرارداد می‌ماند. می‌توانید من را الان استیضاح و برکنار کنید و این حق مجلس است. اگر این قرارداد خلاف دارد می‌توانید به دادگاه بفرستید که من را محاکمه کنند. می‌توانید روش‌های دیگری پیدا کنید که حذف کنید. من آمادگی دارم که با هم گفت‌وگو کنیم. شما بگویید این بند قرارداد اشکال دارد دوستان ما دفاع کنند و اگر اشکال دارد درستش کنیم. قرارداد حذف نشود. رسیدیم به جایی که قرار بود خودرویی در ایران تولید کنیم با استاندارد روز اروپا، با قیمت پیکان در زنجیره فروش آن شرکت خارجی که در همه دنیا زنجیره فروش داشت، خودروی ایران به فروش رسانده شود.

وی با انتقاد از افزایش قیمت خودرو پراید نیز خاطرنشان کرد: یک سیاست موفق اینطوری را رسانده‌ایم به جایی که آن زمان خودرو پراید پنج میلیون تومان بود. امروز قیمت پراید ۳۵۰ میلیون شده است . یعنی ۳۵۰ میلیون می‌دهیم معلوم نیست که مردم بتوانند این خودرو را از کارخانه گیر بیاورند یا نه. قرار بود بعد از پیکان، تولید پراید را متوقف کنیم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898915

دیگر خبرها

  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • قیمت جدید محصولات مدیران خودرو + جدول اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سقوط آزاد قیمت تارا و ۲۰۷
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید