Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@20:39:09 GMT

لردگان رکورددار تاکسی‌های فرسوده

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۸۷۶۸

لردگان رکورددار تاکسی‌های فرسوده

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری جهانبین نیوز؛ از صدها دستگاه تاکسی در شهر لردگان در استان چهارمحال و بختیاری که به جابجایی مسافران مشغول هستند درصد بالایی اسقاطی و فرسوده بوده و یا بدون علائم تاکسی شهری تردد می‌کنند.  

مهیا نبودن زیرساخت‌های حمل و نقل گردشگری برای شهر لردگان که قدم در مسیر توسعه گردشگری گذاشته است ضعف‌ اساسی محسوب می‌شود، درحالیکه این شهرستان به‌عنوان بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهرستاش استان به چهار منطقه شهری تقسیم شده و بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، هرساله میزبان سیل گردشگران و مسافران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حال با توجه به روند روبه رشد شهرستان لردگان در سال‌های اخیر به ویژه در توسعه صنعت گردشگری و سرمایه‌گذاری‌های مختلف در این بخش، زیرساخت‌های حمل و نقل متناسب با این پیشرفت، مهیا نیست.  

وجود تاکسی‌های فرسوده، عدم رعایت صف تاکسی در خیابان‌های شلوغ، ساماندهی نشدن ایستگاه‌های تاکسی در برخی از مسیرها، مشخص نشدن ایستگاه‌ها در مسیرهای پرتردد، برخورد نامناسب رانندگان، ظاهر اسقاطی و خراب تاکسی‌ها، عدم رعایت در دریافت کرایه‌های مصوب از سوی رانندگان تاکسی، نبود تاکسی در روزهای بارانی، استقبال مردم از این وسیله نقلیه را کاهش داده و موجب استفاده مسافران از وسیله نقلیه شخصی و به دنبال آن ترافیک سنگین در خیابان‌ها می‌شود.  

حضور مسافران فراوان، نبود تاکسی‌های مجهز و نو از معضلات شهر لردگان است که می‌تواند بر معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی شهری نیز تاثیر بسیاری داشته باشد.  

نصب کارتخوان در تاکسی‌ها

یکی از راه‌حل‌هایی که به نظر می‌رسد نصب کارت‌خوان است در اینصورت قیمت‌های مصوب تاکسیرانی از کارت‌ها به‌صورت اتومات کم شده و مشکل کرایه‌های سر در گم نیز حل می‌شود.  

با مجهز شدن تاکسی‌ها به دستگاه کارت‌خوان تا حدی مشکل پول خرد و کرایه‌ها حل می‌شود.  

به گفته جمعی از شهروندان، عدم اجرای نرخ مصوب توسط تاکسی‌ها و گرفتن کرایه‌های غیرقانونی معضلی است که پس از سال‌ها و با بحث‌های فراوان بین رانندگان و مسافران هنوز حل نشده است.  

دغدغه‌های شهروندان لردگانی

یک شهروند در این زمینه می‌گوید: برخی رانندگان مسیرهای یک کیلومتری را هم با مبلغ ۱۰۰۰ تومان کرایه دریافت می‌کنند و نظارت بر چنین مسائلی ضروری است.  

با توجه به گردشگری بودن شهرستان، لزوم توجه به زیرساخت‌های این حوزه امری مهم تلقی می‌شود و ناوگان حمل و نقل درون‌شهری برای توسعه گردشگری و جلب گردشگر نقش بسزایی دارد.  

یک فعال در حوزه گردشگری نیز با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری منطقه گفت: راه‌اندازی تاکسی با علائم و رنگ مشخص و همچنین چگونگی برخورد با مسافران، رعایت نظافت و بهداشت شخصی رانندگان از جمله مواردی است که باید توسط مسئولین و نیز مسافران شهرستان رعایت و پیگیری شود.  
 
استفاده از وسیله نقلیه عمومی از حقوق شهروندی مهم به شمار می‌رود، زیرا این حقوق، آمیخته‌ای از وظایف و مسئولیت شهروندان در قبال یکدیگر و در برابر قوای حاکم و بالعکس است بخصوص حقوقی که وظیفه تامین آن بر عهده مدیران شهر و شهرداری است.  
 
پیشنهاد به متولیان شهری و تاکسیرانی

استفاده از لباس فرم مناسب همراه با درجه‌ای که نشان‌دهنده تحصیلات و یا تجربه کاری باشد از دیگر پیشنهادات برای توسعه ناوگان تاکسیرانی در لردگان است.  

راه‌اندازی صندوق و یا اتحادیه‌ای که امور مربوط به خدمات تاکسی‌داران را توسط فرزندان و یا خانواده تاکسی‌داران به آن‌ها ارائه دهد راهکار دیگری است که علاوه بر اشتغال پایدار مشوقی برای استفاده از خدمات فنی و مالی ناوگان تاکسیرانی در شهر لردگان است تا علاوه بر ارائه خدمات دلسوزانه‌تر به رانندگان از لحاظ اقتصادی نیز برای آنان به صرفه باشد و دیگر شاهد تاکسی‌های اوراق و نازیبا در سطح شهر نباشیم.  

کد خبر 472945 برچسب‌ها استان چهار محال و بختیاری تاکسی فرسوده حمل و نقل شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان چهار محال و بختیاری تاکسی فرسوده حمل و نقل شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۸۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد و اگر جریان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

به گزارش تسنیم،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.

آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گلایه رانندگان از روکش فرسوده آسفالت جاده سبزوار - بردسکن + تصاویر
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد ۵۰ درصد افزایش یافت
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • آسفالت فرسوده کمربندی یزد صدای رانندگان را درآورد + فیلم
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است