Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ـ مدیر حوزه‌های علمیه فارس با بیان اینكه برای تقویت حوزه و دانشگاه باید نگاه‌ها تغییر كند، گفت: برگزاری یك هفته به‌منظور بزرگداشت وحدت حوزه و دانشگاه خوب است اما كافی نیست، بلکه باید در طول سال برای وحدت حوزه و دانشگاه برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد استوار میمندی، مدیرحوزه‌های علمیه استان فارس امروز، 3 دی‌ماه در دیدار با رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گفت: این ایام مرتبط با هفته وحدت حوزه و دانشگاه است و در این راستا باید جلوه‌های وحدت حوزه و دانشگاه بیش از پیش پررنگ‌تر و برجسته‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اینکه در این هفته برنامه‌هایی برگزار شود و دو نفر از حوزه و دانشگاه سخنرانی کنند خوب است اما کافی نیست، بلکه باید در طول سال برای وحدت حوزه و دانشگاه برنامه‌ریزی کرد.
استوار میمندی گفت: برای تقویت وحدت حوزه و دانشگاه باید نگاه‌ها تغییر کند که این مهم نیز، تغییر نگاه‌های اهالی حوزه، دانشگاه و همچنین مسئولان سیاست‌گذار و سیاست‌مدار را می‌طلبد.
وی با تاکید بر اینکه باید وحدت بین حوزه و دانشگاه ترکیب اتحادی داشته باشد، بیان کرد: ما در کنار رسالت تولید علم و دانش از دانشگاه توقع معنویت‌افزایی داریم و این بدان معنا است که دانشگاه باید مولد معنویت باشد و حوزه علمیه نیز او را همراهی کند.
مدیرحوزه‌های علمیه استان فارس با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس گفت: آماده هستیم برای ارتقای برنامه‌های این دانشگاه تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و حوزه علمیه نیز با استفاده از ظرفیت‌های انسانی و علمی مشارکت در اجرای برنامه‌های مختلف از جمله کرسی‌های آزاداندیشی، مناظره‌ها، اقامه نماز، مشاوره و سایر برنامه‌های فرهنگی را عهده‌دار شود.
استوارمیمندی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از فسلفه‌های ایجاد نهاد رهبری در دانشگاه‌ها این است که تنها به اقامه نمازجماعت، هیئت و سخنرانی اکتفا نشود، گفت: یکی از ماموریت‌های دفتر نهاد رهبری حضور مبلغان در میان دانشجویان خوابگاهی و برگزاری نشست‌های صمیمی با آنان است که این مهم باید در اولویت برنامه قرار گرفته و زمینه حضور مبلغان در خوابگاه‌ها فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها امروز سه شنبه(11 اردیبهشت) در تهران برگزار شد.

در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین 1403 و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسنرده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاههای مختلف در مراسم اربعین پرداخت و درعین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی درجهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف آمام حسین(ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود. 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت ، عدالت و مبارزه با فساد ، استقلال و آزادی ، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد. 

وی افزود: بعنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.

وی خطاب به حاضران گفت: شما بعنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش نمایید ، امام حسین(ع) هم افرادی را که دراین مسیر گام بر می دارند در دنیا دستشان را می گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.

بر پایه این گزارش، دراین جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین 1403 ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.

درپایان این جلسه ، آخرین اقدامات ، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • دهه کرامت فرصت مغتنمی برای بصیرت‌افزایی است
  • مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • بزرگداشت روز خلیج فارس و رونمایی از ارج نامه محمدباقر وثوقی
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم