Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز آموزش، توسعه و فناوری شرکت راه‌آهن گفت: طی یک سال گذشته ۱۷۳ پروژه پیمانی، ۲۱۶ پروژه امانی، ۶۷۸ طرح نخبگی و حمایت از ۲۶۸ پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی از دستاوردهای این مرکز بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، زهرا قیومی در رابطه با فعالیت‌های این مرکز در سال پژوهشی گذشته اظهار داشت: عمده‌ترین فعالیت‌های مرکز آموزش، توسعه و فناوری شرکت راه آهن شامل انجام پروژه‌های تحقیقاتی راه‌آهن، ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی داخل و خارج کشور (دفتر ارتباط با دانشگاه)، حمایت از پایان‌نامه‌های دانشگاهی، برگزاری همایش‌ها و سمینارهای فنی و تخصصی، ارائه خدمات علمی و فنی از طریق آرشیو فنی تخصصی، انجام پروژه توسط نخبگان معرفی شده از بنیاد نخبگان نیروهای مسلح، بررسی اختراعات و ابتکارات نخبگان کشور ارسالی از اداره کل مالکیت صنعتی و همکاری با سازمان ملی استاندارد و کمیته بین‌المللی متناظر ایزو در خصوص به روز کردن استانداردهای ریلی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه طی یک سال پژوهشی گذشته دستاوردهای خوبی در مرکز آموزش، توسعه و فناوری شرکت راه آهن به دست آمده که می توان از این دست آوردها به برگزاری ۷ همایش در حوزه حمل‌ونقل ریلی اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه ۶ همایش نیز در حوزه ارتقاء ایمنی و پشگیری از سوانح در سال گذشته برگزار شده است، افزود: از دیگر دستاوردهای پژوهشی این مرکز می توان ۴۸ سمینار تخصصی علمی ارائه دستاورهای پژوهشی برای کارکنان، ۵ سمینار ارائه پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و ۵۰ سمینار مختلف علمی در حوزه‌های دیگر را ذکر کرد.

مدیر مرکز آموزش، توسعه و فناوری شرکت راه‌آهن یکی از برنامه‌های گرامیداشت هفته پژوهش را تقدیر از پژوهشگران نمونه در مراسم بزگداشت روز پژوهش در ساختمان مرکزی با حضور مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت:۳۰ دوره و کارگاه آموزشی طی یک سال گذشته در مرکز برگزار شده که از مهمترین آن‌ها دوره‌های آموزشی جهت ارتقا دانش فنی کارکنان دراین مرکز بوده است.

قیومی فعالیت های پژوهشی در حوزه حمل و نقل ریلی را برای بالا بردن سطح آگاهی و علمی جامعه هدف ضروری دانست و افزود: طی یک سال گذشته ۱۷۳ پروژه پیمانی، ۲۱۶ پروژه امانی، ۶۷۸ طرح نخبگی و حمایت از ۲۶۸  پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی از دستاوردهای این مرکز بوده است.

وی افزود: برخی از پروژه‌های مهمی که طی یک سال پژوهشی گذشته صورت گرفته است‌‌‌‌‌‌، شامل تحلیل تقاضا و ظرفیت شبکه ریلی، توسعه نرم‌افزارهای شبیه سازی، پروژه سیمولاتور لکوموتیو برای اولین بار، تبدیل لکوموتیو مانوری قدیمی به هیبرید، نمونه‌سازی اولین دستگاه پردازش تصویر اندازه‌گیری پروفیل چرخ، بومی‌سازی بسیاری از قطعات و تجهیزات پرمصرف، تست و پایش پل‌های راه آهن، تهیه سند چشم انداز ۱۴۰۴، افزایش کارایی ماشین‌آلات تعمیرات مکانیزه خط، افزایش کارایی کشش لکوموتیوها و  قطارهای خودکشش و  تهیه گزارش‌های تخصصی و فنی (تحلیل سوانح ریلی، اولویت بندی پروژه های کلان ریلی، تحلیل خرابی و …) می‌شود.

قیومی در این گفتگو با ریل نیوز مجموع پروژه‌های نخبگی از سال ۸۸ تا ۹۸  را  ۱۰۸ مورد عنوان کرد و بیان داشت: طی یک سال گذشته تفاهمنامه‌های بسیاری در حوزه تحقیقات با دانشگاه‌های متعدد منعقد شده که سهم این قراردادها حداقل ۴۰ درصد می‌باشد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما شب یلدا خبرگزاری شبستان استان بوشهر کانون های مساجد نماز جمعه انتخابات پروژه راه آهن قطار راه آهن راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟

به گزارش خبرآنلاین، به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟»، در حال تغییر است زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند.

ایسنا در خبری نوشت: طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

به گزارش ان‌بی‌سی، این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌های ۱۴ هزار شرکت‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

«مارکوس وتشتاین»، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌ هستند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آنها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند.

وتشتاین می‌گوید: افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

با این حال برخی کارشناسان می گویند این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد زیرا دیدگاه‌های فرهنگی درباره پیری و روند تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹ به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

به گزارش ایندیپندنت، تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899530

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می‌شود
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • چین و روسیه؛ تنها شرکت‌ کنندگان خارجی نمایشگاه ریلی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است
  • ۶.۵ میلیون موتورسوار گواهینامه ندارند
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری