Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در این نشست ابتدا مصطفی کواکبیان، رئیس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گزارشی از حدود ۱۰۰ نفر از اصلاح‌طلبانی که از سوی هیات‌های اجرایی در سراسر کشور رد صلاحیت شده‌اند؛ ارائه کرد و اظهار داشت: ما حتما پیگیر این موضوع هستیم و از هیات‌های نظارت شورای نگهبان می‌خواهیم با بی‌طرفی کامل و رعایت عدالت و قانون نگذارند هیچ‌گونه حقی از داوطلبان انتخابات مجلس یازدهم تضییع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کل حزب مردم‌سالاری در ادامه با بیان اینکه ما در انتخابات به‌دنبال ارائه لیست واحد هستیم تاکید کرد: در شرایطی که عده‌ای از عناصر افراطی با ایجاد جنگ روانی به‌دنبال مأیوس کردن مردم از حضور در عرصه انتخابات هستند تنها راه عقلانی برای سیاست‌ورزی در شرایط کنونی انسجام درونی و اتحاد همه احزاب اصلاح‌طلب است و هرکسی در چنین شرایطی از یأس و ناامیدی و تفرقه و اختلاف دم بزند قطعا نمی‌تواند خودش را همراه جبهه اصلاحات بداند و ما می‌دانیم که مجلس دهم علی‌رغم خدمات فراوان دچار ضعف‌هایی هم بوده است که به دلیل نداشتن اکثریت پارلمانی فراکسیون اصلاح‌طلبان نباید این ضعف‌ها را به پای اصلاحات نوشت؛ هرچند اعضای این فراکسیون کارنامه جداگانه‌ای از عملکرد مثبت در طول مجلس دهم داشته‌اند اما در جمع‌بندی مجموع عملکرد فراکسیون نیز ما به نتایج مثبتی خواهیم رسید.

عضو هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس با اشاره به ده‌ها طرح قانونی و چندین مورد از تحقیق و تفحص و سوال از وزرا و تذکرات کتبی و شفاهی و پیگیری امور مردم قول داد در نشست دیگری با حضور هیات رئیسه مجمع نمایندگان تهران گزارش کاملی از عملکرد نمایندگان تهران مطرح شود.

شایان ذکر است در این نشست علاوه بر محمدرضا عارف، سایر اعضای هیات رئیسه فراکسیون امید نیز گزارشی از عملکرد این فراکسیون را ارائه دادند و در پایان نیز تعدادی از دبیران کل احزاب دیدگاه‌های خودشان را در زمینه عملکرد مجلس دهم و فراکسیون امید و همچنین نحوه هماهنگی برای فعالیت مربوط به انتخابات مجلس یازدهم ارائه کردند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۰۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از ویژگی‌های مهم انتخابات مجلس دوازدهم آن بود که مردم به یک «لیست واحد» رأی ندادند و به کاندیداهایی از لیست‌های مختلف انتخاباتی اقبال نشان دادند.

بنابر روایت مهر، در این انتخابات جریان‌های سیاسی نظیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، شورای وحدت اصولگرایان، اُمناء، جبهه صبح ایران و همچنین صدای ملت با محوریت چهار حزب اصلاح‌طلب کارگزاران سازندگی، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان صحنه‌گردانان اصلی انتخابات بودند.

با توجه به اینکه شاخص‌ترین چهره‌های راه‌یافته به مجلس دوازدهم محمدباقر قالیباف، مرتضی آقاتهرانی، مسعود پزشکیان، منوچهر متکی و حمید رسایی هستند، احتمالاً فراکسیون‌های عمده مجلس دوازدهم با محوریت این افراد تشکیل خواهد شد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900264

دیگر خبرها

  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • رضوانی عضو هیئت رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند