Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛محمد نوذری روز سه شنبه در همایش روز ملی ثبت احوال اظهار داشت: مبنای توسعه هر کشوری در اختیار داشتن آمار است، سازمان ثبت احوال بعنوان مهم‌ترین نهاد مدنی دارای چهار شاکله سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.

او افزود: ثبت احوال یکی از شاخصه‌ها و فرآیند‌هایی است که با ایجاد آن جوامع انسانی و کشور‌های اروپایی به سمت توسعه یافتگی پیش رفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار ایلام با بیان اینکه ثبت احوال دارای تحرک و پویایی است، گفت: بحث نامگذاری در جامعه نیز بسیار مهم است و ثبت احوال یکی از تأثیرگذارترین مراکز برای نامگذاری است.

نوذری تاکید کرد: ثبت احوال در همه جای دنیا هویت ملی هر کشوری را مشخص می‌کند و جایگاه مهمی در تصمیمات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و ... دارد.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار ایلام یادآور شد: بر همین اساس سال ۱۲۹۷ در ایران بحث ثبت احوال بعنوان فرآیند تاریخی مهمی مطرح و اولین اسم بنام فاطمه ایرانی ثبت شد.

به گفته نوذری، نامگذاری این اسم بر مبنای هویت ایرانی و اسلامی ما بود و نشان می‌دهد هر وقت در تاریخ و فرآیند‌های سیاسی هویت ملی و اسلامی کنار هم قرار گیرند، موفق خواهیم بود.

او ادامه داد: سال ۱۳۰۴ این موضوع تقویت شد و بعنوان اصل و فرآیند مهم در کشور همه ایرانی‌ها باید دارای شناسنامه باشند.

معاون استاندار ایلام به نفش این سازمان در انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: با تلاش استاندار، همدلی و وحدت بسیار خوبی بین هیات‌های اجرایی و هیات‌های نظارت در این استان ایجاده و ایلام جزو اولین استان‌هایی در کشور است که هیات‌های اجرایی آن بدون هیچگونه مشکل و اختلافی تشکیل شد.

نوذری با بیان اینکه بر اساس معیار و ارزیابی ستاد انتخابات کشور، مشارکت بالای ۷۰ درصد عالی و حداکثری است، اظهار داشت: بررسی ۱۰ دوره انتخابات در این استان نشان می‌دهد میانگین مشارکت مردم ایلام در انتخابات بالای ۷۵ درصد است.

او اضافه کرد: ستاد انتخابات ایلام و شخص استاندار تلاش دارند مشارکت سیاسی مردم را بالا ببرند و همچون دوره‌های گذشته دوم اسفندماه روز تجلی مردم سالاری دینی در کشور تحقق یابد.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هویت اسلامی و ملی ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۱۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است

  احمد آرامی  بیان کرد: شوراهای اسلامی در نهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۵۸ در تقویم جمهوری اسلامی ایران نام‌گرفته است که بر اساس فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل شوراهای شهر و روستا به‌عنوان روز شوراها نام‌گذاری شده است.

آرامی تأکید کرد: نقش شورا در آبادانی روستا و شهر نقش بسزایی ایفا می‌کند که کلیه کارهای عمرانی در شهر و روستا زیر نظر شورا انجام می‌شود. در روستاها کار عمرانی بر اساس درخواست و مصوبه شورای اسلامی آن روستا به دهیاری روستا ابلاغ می‌گردد و دهیار را موظف به اجرای مصوبه شورا پس از اخذ مجوز کمیته تلفیق که در بخشداری محل انجام می‌شود را می‌نماید .

وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا هر چهار سال یکبار بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران با رأی اکثریت مردم که توسط وزارت کشور در ایران و فرمانداری‌ها در شهرها و بخش‌ها انجام می‌گیرد که مردم هر شهر و یا روستا به محل برگزاری و مقر صندوق رأی‌گیری مراجعه و رأی خود را به صندوق می‌اندازند و طبق قانون با نظارت شورای نگهبان و هیئت اجرایی و دیگر بازرسین حاضر صندوق انتخابات انجام و در پایان نامزدهای شورا هر کدام که اکثریت آرا را داشته باشند به‌عنوان شورای شهر یا روستا انتخاب می‌شوند .

آرامی افزود: شورای اسلامی در روستاهایی که جمعیت آن ۲۰۰۰ نفر باشند تعداد اعضای شورا ۵ نفر و روستاهای کمتر از ۲۰۰۰ نفر سه نفر به‌عنوان شورا انتخاب می‌شوند که اعضای شورا از بین خودشان یک نفر رئیس شورا، نائب رئیس و منشی انتخاب می‌کنند و مدت چهار سال به کار شورا ادامه می‌دهند .

وی در خصوص وظیفهٔ شورا افزود: وظیفه شورای اسلامی رسیدگی به مشکلات روستا و تعیین یک نفر با مدرک تحصیلی دیپلم به‌عنوان دهیار روستا انتخاب می‌کند تا دهیار کلیه مصوبات شورای اسلامی را که هدف آن پیشبرد و برطرف‌کردن مشکلات روستا مثل انجام روشنایی معابر روستا جمع‌آوری زباله‌ها،،،،،و غیره و آنچه کار عمرانی که در روستا انجام می‌گیرد .

وی افزود: طبق مصوبات شورا باید انجام شود عملکرد شوراها زیر نظر بخشداری محل انجام می‌گیرد که با کمک شورای اسلامی بخش انجام می‌گیرد و تمام مشکلات شوراها توسط بخشدار انجام می‌شود در قانون اساسی کشور برای شوراهای اسلامی روستا هزینه‌ای در نظر گرفته نشده است؛ چون شورای اسلامی روستا یک نهاد مردمی که به دلیل اختیاراتی که در حوزه‌های نظارتی و مدیریتی برعهده دارد.

آرامی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از ارکان مهم و برجسته مردم‌سالاری دینی در کشور محسوب می‌شود که هیچ‌گونه دستمزدی از هیچ نهاد دولتی و مردمی دریافت نمی‌کند و برای رضای خداوند و رضایت و آبادانی مردم روستا خدمت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • وحیدی: مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز دستگیر و از کشور خارج شوند
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در پیرانشهر
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست