Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی طالبی گفت: گفت: شفافیت، پاسخگویی، مشارکت و سایر شاخص های مدیریتی در حکمرانی خوب باید به دقت و از طریق مدیران عملی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، محمد علی طالبی استاندار یزد شب گذشته در نشست ستاد راهبردی استان یزد که در سالن حمیدیا استانداری برگزار شد با اشاره به تصویب کمیته راهبری نظام شفافیت اداری، گفت: یکی از شاخص های اصلی حکمرانی خوب، شفافیت و بخش بسیار حساسی روی ارتقا اعتماد مردم به نظام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شفافیت می تواند به اعتمادسازی، همراهی و همدلی بیشتر مردم با نظام کمک می کند و از فساد و مشکلات این چنینی که باعث ناراحتی مردم می شود، جلوگیری می کند.

استاندار یزد مدیران نقش بسیار مهمی در استفاده از منابع ایفا می کنند و سرمایه انسانی مهمترین منابع هر مجموعه ای به شمار می شود، اظهار داشت: شفافیت، یک محیط سالم اداری را در فعالیت مجموعه دستگاه های استان را ایجاد می کند، ظرفیت های ویژگی در استان فراهم است و همراهی مسئولان و مردم در این موضوع وجود دارد و ارتباط خیلی خوبی را می توانیم از سوی جامعه شاهد باشیم.

طالبی در ادامه بیان داشت: شفافیت هزینه دارد و ما پای بعضی از هزینه های آن ایستاده ایم ولی در مواقعی ما مجبور به چند قدم عقب رفتن هستیم هر چند دنبال این روند نیستیم اما در بحث شفافیت باید با تدبیر کار شود  تا ما هم هزینه را برای نظام ایجاد نکنیم و هم هزینه ای برای دستگاه های خدمات رسان درست نشود.

وی با بیان اینکه شفافیت و پاسخگویی مهمترین شاخص مدیریتی در حکمرانی خوب است، ابراز داشت: آنچه در مقوله شفافیت اهمیت دارد این است که ما باید، شفافیت را با نگاه به آینده دنبال کنیم و نه با واکاوی گذشته یاس و ناامیدی را به جامعه تزریق کنیم؛ پیام در شفافیت به جامعه باید این باشد که ما از الان همه فعالیت و اقدامات را با شفافیت کامل در اختیار مردم می گذاریم. در این حوزه باید قراردادها، امتیازها و به طوری مسائلی که مردم دوست دارند از درون سیستم اداری از آن مطلع باشند باید در اختیار عموم قرار گیر؛ این رویه قطعا از مشکلاتی که در اثر عدم وجود شفافیت ایجاد می شود جلوگیری می کند.

استاندار یزد در پایان با تاکید بر این موضوع که در کنار همه الزامات شفافیت ما باید عرف جامعه را هم در نظر بگیریم چراکه بسیاری از موارد ممکن است ظرفیت آن در جامعه وجود نداشته باشد، اذعان داشت: پاسخگویی آن روی سکه شفافیت است که ابزار مناسب و هم روحیه خاصی را در مدیران می طلبد که یک فرهنگ سازی خاصی باید برای پاسخگویی صورت بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجره‌ای رو به شفافیت

به گزارش همشهری آنلاین، سعید لطفی؛ دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران در روزنامه همشهری نوشت، از خبرها چنین برمی‌آید که به‌زودی قرار است هویت ارکان آگهی‌های ملکی احراز شود و سکوهای اینترنتی فقط مجاز به انتشار آگهی‌های با اصالت باشند؛ یعنی فقط آگهی‌هایی منتشر شوند که پاسخ استعلام آنها از سامانه ملی املاک و اسکان مثبت باشد. طبیعتاً در این آگهی‌ها هویت مالک، ملک و آگهی‌دهنده احراز شده و می‌توان اطمینان داشت که ملک، واقعی است و آگهی‌دهنده به ‌قصد قیمت‌سازی، اخلال در بازار یا هر مقصود دیگری اقدام به درج آگهی نکرده است.
اگر بگوییم چنین کاری که منجر به اصالت‌بخشی به آگهی‌های حوزه مسکن می‌شود کار مهمی نیست و اثری در فضای بازار ندارد، بی‌انصافی است، اما با این کار هر اندازه هم که خوب و کارشناسی باشد، نمی‌توان انتظار معجزه داشت. حتماً متولیان این سیاست هم می‌دانند که درد بازار مسکن و اجاره، فقط آگهی‌های توخالی، تکراری یا دروغ نیست و در این ‌سوی ماجرا، بازار با کسری تولید مسکن، حرفه‌ای نبودن بازار اجاره و بدتر از همه، پایین آمدن قدرت خرید مردم مواجه است.
آگهی‌های بااصالت مانع از سردرگمی مردم خواهند شد و نمای بازار و برآوردهای قیمتی آن را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کنند، اما از این کار نمی‌توان بیش از شفاف‌سازی ویترین بازار انتظاری داشت. واقعیت این است که هر اندازه کار خوبی باشد، نمی‌تواند راه را برای خانه‌دار شدن کسی که قدرت خریدش را از دست داده، کوتاه کند.
دولت در طرح نهضت ملی مسکن به ‌دنبال خانه‌دار کردن اقشاری است که در مقابل تورم افسارگسیخته سال‌های اخیر در بازار مسکن خلع سلاح شده‌اند و رؤیای خانه‌دار شدن آنها در بازار آزاد، محقق شدنی نیست. امیدواریم گره‌های این نهضت، باز شود و بخشی از نیازمندان مسکن کشور، خانه‌دار شوند.
در این میان، دولت و مجلس در تلاش هستند با استفاده از ابزارهای قانونی، سفته‌بازی، احتکار و قیمت‌سازی را در بازار مسکن حذف کنند یا به حداقل برسانند.
در آن‌سوی ماجرا، سال‌هاست که راه‌اندازی اجاره‌داری حرفه‌ای، حداقل روی کاغذ، یکی از برنامه‌های متولیان حوزه مسکن برای ساماندهی بازار و کمک به مستأجران است و هر سال، تدابیری برای حمایت مالی از مستأجران نیازمند از طریق پرداخت وام کمک ‌ودیعه مسکن اندیشیده می‌شود.
همه این اقدامات تلاش‌هایی هستند که برای جبران کاستی‌های حوزه مسکن انجام می‌شوند و صرفاً پرداختن به آنها نشان می‌دهد که سیاستگذاران هم از دردهای واقعی بازار مسکن اطلاع دارند.
آگهی‌های اینترنتی مسکن هم یکی از اجزای این بازار هستند و برنامه‌هایی که برای اصالت‌سنجی آنها اجرا می‌شود، ناشی از نیازهایی هستند که در این حوزه احساس شده و هرگز نمی‌توانند خلأهای ناشی از کمبود تولید، نبود اجاره‌داری حرفه‌ای یا پایین بودن قدرت خرید مردم را جبران کنند، اما در جای خودش یک اقدام درست و ضروری برای شفاف‌سازی بازار است.
صنف مشاوران املاک سال‌هاست که به شیوه درج آگهی‌های مسکن و عملکرد سکوهای اینترنتی انتقاد داشته و از اقداماتی که اوضاع این حوزه را بهتر کند، حمایت خواهد کرد. در جریان طرحی که اکنون برای اصالت‌سنجی آگهی‌ها در دستور کار قرار گرفته، هیچ‌گونه مشورت یا نظرخواهی با این صنف نشده، اما ما امیدواریم که نتایج آن به نفع مردم باشد؛ به‌خصوص در آستانه فصل نقل‌وانتقال مسکن، گرهی از کار مستأجران و جویندگان بازار اجاره باز کند. شیوه فعلی درج آگهی‌های ملکی، در وضعیت بازار بی‌تأثیر نیست و ما بارها دیده‌ایم که عده‌ای حتی اشخاص حقوقی نظیر بانک‌ها، چگونه با درج انبوهی از آگهی‌های بدون اصالت، به‌دنبال فضاسازی و قیمت‌سازی بوده‌اند. اینکه احراز هویت و استعلام آگهی‌ها، دست منتشرکنندگان آگهی دروغ را کوتاه کند، بسیار عالی است و امیدواریم در کنار سایر اقدامات مثبت برای تولید و عرضه مسکن، به بهبود شرایط ناگوار بازار کمک کند.

کد خبر 846870 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت مسکن و زمین ثبت‌ اسناد و املاک کشور مسکن مسکن اجاره سامانه ملی املاک و اسکان کشور

دیگر خبرها

  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم
  • شفافیت در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور
  • محمد خوش‌چهره: «اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!
  • پنجره‌ای رو به شفافیت