Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمایت ویژه و اعطای تسهیلات با نرخ سود پایین از جمله انتظارات کارآفرینان و تولیدکنندگان کشور است از سوی دیگر دولت ضمن اجرای کامل اصل ۴۴ باید برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی برنامه‌ریزی جدی‌تری داشته باشد. ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۲ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، در حال حاضر کارآفرینان و تولیدکنندگان کشور با چالش‌ها و مشکلات بسیار زیادی مواجه هستند که می‌طلبد دولت در کنار اجرای دقیق اصل 44 قانون اساسی و پرداخت تسهیلات بانکی با نرخ سود متعارف برای خارج کردن فعالان اقتصادی از موانع ایجاد شده در مسیر تولید چاره‌ای بیاندیشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، اعطای تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان کشور را امری ضروری خواند و اظهار داشت: حل مشکلات معیشتی و معضل بیکاری از مطالبات اصلی مردم است که دولت با بها دادن به حوزه تولید و صنعت می‌تواند این خواسته‌ها را محقق کند.

محمد رسول سماکچی وجود افراد بیکار در هر خانواده و نبود فرصت‌های شغلی در کشور را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: در حالی‌که کشورمان مملو از سرمایه‌های ارزشمند است اشتغال به ویژه اشتغال قشرهای تحصیلکرده جامعه که تعدادشان کم هم نیست مهم‌ترین دغدغه جوانان و خانواده‌های آنان محسوب می‌شود.

آخرین فرصت تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی برای دریافت شناسه کالا اعلام شداعتراض تولیدکنندگان فولاد به عدم تغییر قیمت پایه فولاد/ با ضرر تولید می‌کنیماستاندار گلستان: دستگاه‌ها برای حل مشکلات تولیدکنندگان همکاری کنند

وی با تأکید بر اینکه امروزه نقدینگی در کشور به بیش از 2 برابر گذشته رسیده و بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی افزایش پیدا کرده است ابراز داشت: توانمندی‌ها و پتانسیل‌های بسیار زیادی در کشورمان و استان‌های مختلف آن از جمله گیلان وجود دارد که با تمرکز بر روی آن‌ها می‌توان معضل بیکاری را برطرف کرد.

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران عملکرد نامناسب  مسئولان در حوزه رفع معضل بیکاری و عدم استفاده از توانمندی‌های داخلی را مورد انتقاد قرار داد و خاطرنشان کرد: برای حل معضل بیکاری در درجه نخست باید متولی اشتغال توسط دولت و مجلس مشخص شود تا بتوانیم بر اساس اهداف تدوین شده حرکت کنیم.

سماکچی با اشاره به اینکه دولت برای بهبود وضعیت اشتغال باید نهایت تلاش خود را به کار ببرد افزود: به عقیده بنده مسئولان با توجه به درآمدهایی که از محل اصلاح قیمت سوخت به دست آمده ابتدا باید ستادی در وزارت تعاون تشکیل داده و سپس برای کلیه فارغ‌التحصیلان بیکار جهت دریافت مقرری پرونده ایجاد کنند.

وی تعیین و پرداخت مقرری حداقل به مدت 2 سال برای همه فارغ‌التحصیلان بیکار کمتر از 35 سال سن را راهی برای حمایت از قشر جوان جویای کار دانست و گفت: مسئولان در ضمن اجرای چنین برنامه‌های حمایتی می‌توانند برای ایجاد کارخانجات تولیدی جدید و راه‌اندازی واحدهای تعطیل شده اقدام کنند.

سماکچی با بیان اینکه در مدت اعطای مقرری، پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی توسط دولت نیز به عنوان راهکاری برای حمایت از اقشار تحصیلکرده بیکار لازم است افزود: در مدت دو سال پرداخت مقرری بیکاری، ستاد وزارت کار نیز می‌تواند برنامه‌ریزی‌های لازم جهت جذب این افراد در شرکت‌ها و مؤسسات را انجام دهد.

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران عملیاتی شدن طرح پرداخت مقرری به بیکاران توسط دولت و مجلس و تدوین لوایح و طرح‌های مورد نیاز آن را لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و رفع معضل اشتغال تنها با عزم ملی مسئولان و تکیه بر توانمندی‌های داخلی حاصل می‌شود.

انتهای پیام/614/ز

R7877/P/S6,71/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۷۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده

به گزارش خبرنگار مهر، مختار احمدی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه رسانه که در محل سالن جلسات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه برگزار شد پس از بزرگداشت هفته کارگر، اظهار کرد: ۶۰ درصد از جامعه کشور مخاطبان وزارت کار هستند و همین امر سبب اهمیت مسائل مربوط به حوزه کارگری است.

وی با اشاره به وضعیت اشتغال کارگری و ایجاد فرصت‌های شغلی، افزود: با توجه به اینکه به طور سالانه برای ایجاد فرصت‌های شغلی هدفگذاری‌هایی از سوی دولت انجام می‌گیرد سال گذشته استان کرمانشاه با اتکا به سند تدوین شده اشتغال از ۳۴ هزار و ۵۱۷ شغل ناخالص با تحقق ۱۱۸ درصدی یعنی ۴۰ هزار و ۵۶۰ فرصت شغل ایجاد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: استان کرمانشاه به منظور کاهش نرخ بیکاری خود سند اشتغال را به طور ویژه دنبال کرده و جز استان‌هایی بوده که سند اشتغال تدوین شده منسجم دارد بر همین اساس هدف‌گذاری امسال نیز ایجاد ۲۶ هزار و ۲۴۷ فرصت شغلی را در دستور کار خود قرار داده است‌.

احمدی ادامه داد: سامانه رصد یکی از سامانه‌های ثبت اشتغال‌های ایجاد شده است که با ایجاد هر یک از فرصت‌های شغلی به منظور جلوگیری از ثبت افراد تکراری راستی آزمایی لازم از این سامانه انجام می‌گبرد که بر اساس اطلاعات و بررسی‌های انجام گرفته در سال گذشته از ۱۰۰ درصد اشتغال ثبت شده ۹۶ درصد صحت داشته و تنها شاهد انحراف چهار درصدی ثبت آمار و اطلاعات شغل‌های ثبت شده بودیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه همچنین به کاهش آمار و نرخ بیکاری در فصول سال تاکید و عنوان کرد: استان کرمانشاه در سال‌های اخیر در نرخ بیکاری آمار بالایی داشت اما بر اساس تدوین برنامه منسجم اشتغال در سال گذشته شاهد روند نزولی این نمودار بودیم و بر همین اساس در فصل بهار سال گذشته با کاهش ۵.۲ درصدی نرخ بیکاری به ۱۰.۲ درصد رسید.

احمدی ادامه داد: همچنین در فصل تابستان با کاهش ۳.۳ درصدی نرخ بیکاری به ۱۰.۳ درصد و در فصل پاییز با کاهش ۱.۷ درصد این آمار به ۱۱.۲ درصد رسید و تنها در فضل زمستان به دلیل بروز برخی مشکلات این آمار با ۲.۳ درصد افزایش به ۱۷.۴ درصد رسید.

کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری نیازمند ایجاد ۸۰۰۰ فرصت شغلی است

وی همچنین به چگونگی ایجاد اشتغال پایدار اشاره کرد و گفت: کاهش نرخ بیکاری یک روند تدریجی و چندان مشهودی است که با درصدهای پایین برای مردم ملموس نیست چراکه برای کاهش هر یک درصد آمار نرخ بیکاری باید هشت هزار فرصت شغلی ایجاد شود که بی شک با وجود سختی بالا برای ایجاد این میزان فرصت شغلی اما قابل ملاحظه برای عموم در کاهش نرخ بیکاری نخواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه مطرح کرد: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از بیکاری استان مربوط به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است در هدف‌گذاری و برنامه ریزی امسال تمرکز بیشتری بر روی اشتغال این قشر از جامعه است اما بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است سهم ۱۴ درصدی ایجاد اشتغال در دستگاه‌ها برای فارغ‌التحصیلان لحاظ شود.

احمدی از پوشش بیمه‌ای در استان کرمانشاه در پی ایجاد اشتغال‌های سال گذشته یاد کرد و بیان داشت: آنچه که از آمار ارائه شده بر می‌آید در سال گذشته افزایش حدود ۹ هزار بیمه شده اجباری در اشتغال داشتیم که اکنون با احتساب این آمار پوشش بیمه تأمین اجتماعی از ۳۸ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۳۹.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید.

پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال در سال گذشته

وی به وضعیت تسهیلات و پرداخت‌های انجام گرفته به کارگران نیز اشاره‌ای کرد و افزود: با توجه به سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه مبلغ یازده هزار میلیارد تومان در این سفر برای استان رقم خورد که از این میزان ۴.۴ میلیارد تومان تحقق یافته است که بر اساس تعهدات صورت گرفته و امید است که تا پایان زمان مقرر ۲ ساله در شهریور ماه تمامی این مبلغ تحقق پیدا کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اضافه کرد: سال گذشته حدود هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی اعم از تسهیلات تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و تسهیلات سفر ریاست جمهوری در استان کرمانشاه پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه سهم تعاونی‌ها در اقتصاد استان کرمانشاه، گفت: سهم استان کرمانشاه در حالی که باید ۲۵ درصد باشد اکنون این سهم تنها پنج درصد است اما با این وجود سال گذشته ۵۷ تعاونی جدید با اشتغالزایی یک هزار و ۸۵۰ فرصت شغلی راه اندازی شده است.

احمدی در پایان نیز در اشاره به برنامه‌های هفته کار و کارگر، اظهار کرد: دیدار ۳۰ نفر از کارگران منتخب با مقام معظم رهبری، عطرافشانی و غبارروبی از مزار شهدا، سخنرانی پیش از خطبه‌ها، دیدار با نماینده ولی فقیه، اجرای برنامه‌های فرهنگی در سه مجموعه فرهنگی ورزشی شامل دو مورد در کرمانشاه، جشن بزرگ ویژه هفته کارگر، تجلیل از خانواده شهدا و همایش ویژه بانوان تحت عنوان «بانوان تأثیر گذار در عرصه کار و تولید» از جمله برنامه‌های این هفته بوده است.

کد خبر 6094971

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس