Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:45:17 GMT

بانک شیر مادر پس‌اندازی برای آینده

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۳۸۰۸۳

بانک شیر مادر پس‌اندازی برای آینده

احداث افزون بر ۶۰۰ بانک شیر در جهان گواهی بر اهمیت شیر مادر در تغذیه و رشد نوزادان است به طوری که اکنون این بانک در بسیاری از کشورهای جهان به داد نوزادان نارس و بیماری که به هر دلیلی از نعمت شیر مادر محروم هستند رسیده و دغدغه فعالان سازمان جهانی بهداشت را در زمینه یافتن جایگزینی مناسب برای شیر خشک پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین بانک شیر جهان در سال ۱۹۰۹ میلادی در شهر وین کشور اتریش راه اندازی شد و بعد از آن سایر کشورها از جمله ایران به این مهم پرداخت.

تبریز نخستین استان کشور در زمینه راه اندازی بانک شیر مادران در کشور بود و اکنون استان کرمان نیز به جرگه استانهای دارای بانک شیر پیوسته است.

افتتاح بانک شیر مادر به منظور تغذیه نوزادانی که به هر دلیل از شیر مادر خود محروم شده اند در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور کرمان نقطه عطفی در زمینه برخورداری نوزادان نارس و بیمار از شیر مادر است که می تواند علاوه بر کاهش هزینه های تهیه شیرهای جایگزین شیر مادر سلامت نوزادان را نیز تامین کند.

بانک شیر مادر مسئول جمع آوری و آماده سازی شیر مادر برای اهدا برای نوزادانی بیمار و یا نارس است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، راه اندازی این بانک را اقدامی مطلوب در راستای دسترسی نوزادان محروم از شیر مادر دانست.

حمیدرضا رشیدی نژاد گفت: آنچه مهم است این بانک نیاز به حمایت دارد و برای ماندگاری آن نیازمند تشویق و تبلیغ هستیم.

عضو هیات علمی دانشگاه و فوق تخصص نوزادان استان کرمان نیز گفت: در این بانک، شیر مادرانی که شیر خود را اهدا می کنند، جمع آوری می شود و در مراحلی با پاستوریزه کردن و انجام آزمایش های لازم، برای نوزادان نارس که از شیر مادر محروم هستند مورد استفاده قرار می گیرد.

فاطمه سبزواری افزود: این بانک شیر ظرفیت محدودی ندارد و هر چه شیر دریافت کنیم می توانیم ظرفیت را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات بزرگ نوزادان نارس مشکلات گوارشی است و ممکن است روده آنها دچار مشکل شود و آنچه که می تواند کمک کننده باشد در این زمینه شیر مادر است و اگر نوزاد نارس شیر خشک دریافت کند ممکن است مشکلات گوارشی آن بیشتر شود اما شیر مادر پیشگیری کننده است.

سبزواری تاکید کرد: سازمان جهانی بهداشت WHO برای نوزادانی که به هر دلیل از شیر مادران خود محروم شده اند، شیر مادران دیگر را توصیه می کند.

این پزشک فوق تخصص نوزادن در کرمان مراحل مختلف بانک شیر را شامل اهدای شیر مادر، پاستوریزه کردن، آزمایش، ذخیره سازی شیرهای اهدایی و شستشو و استریل کردن ظروف و در نهایت تغذیه نوزادان عنوان کرد.

وی تاکید کرد: مادران می توانند به منظور اهدای شیر خود با شماره ۰۳۴۳۱۳۲۸۲۲۷ تماس بگیرند.

برچسب‌ها کرمان ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا کرمان ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۸۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم

ایسنا/کرمان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: در این دولت با همه کمبودهایی که وجود دارد ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در کشور راه‌اندازی و ۳۰۰۰ پروژه بهداشتی راه افتاده است.

دکتر بهروز رحیمی،معاون وزیر بهداشت، ۱۱ اردیبهشت ماه در نشست با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: در این دولت با همه کمبودهایی که وجود دارد ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در کشور راه‌اندازی و ۳۰۰۰ پروژه بهداشتی راه افتاده است.

وی افزود: باید امیدآفرینی کنیم و خدمات انجام شده اطلاع رسانی شود.

رحیمی یکی از ظرفیت‌های خوب استان کرمان را وجود خیران حوزه سلامت عنوان کرد که باید قدردان تلاش‌های آنان بود.

معاون وزیر بهداشت به ثروتمند بودن استان کرمان در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: باید با مسئولیت اجتماعی که داریم از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی در پایان با اشاره به مطالب مطرح شده در این نشست گفت: حتما برای کمبود نیروی انسانی دانشگاه طراحی جدید انجام خواهیم داد.

به گزارش ایسنا، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در سفر یک روز خود به کرمان، از ساختمان در حال ساخت مرکز پت اسکن (تشخیص زودهنگام و کمک به درمان بیماران سرطانی) بازدید کرد.

این مرکز با زیربنای ۵۰۰۰ متر مربع در حال ساخت است.

 رحیمی همچنین از خوابگاه ۶۰۰ نفری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.

این خوابگاه ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با زیربنای ۷۵۰۰ متر مربع و با اعتبار ۱۴۰میلیارد تومان در حال ساخت است.

به گزارش ایسنا، ساختمان جدید دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با حضور دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افتتاح شد.

این ساختمان با اعتبار  ۱۴۰۰میلیارد ریال و زیربنایی بیش از ۴۸۰۰ مترمربع احداث شده است.

بنابراین گزارش، رحیمی همچنین با حضور در گلزار شهدای کرمان، یاد و خاطره مجاهدت‌های شهیدان به ویژه سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت.

معاون وزیر بهداشت همچنین مزار ریحانه سلطانی نژاد، دختر کاپشن صورتی از شهدای حمله تروریستی گلزار شهدای کرمان را زیارت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود