Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش‌خبرنگار ایلنا از لامرد، سید کامل تقوی نژاد (معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت) با همراهی جمعی از مدیران ارشد وزارتخانه بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، علوی (نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی)، شریفی(معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی‌شیراز)، خواجه‌پور(مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی‌دانشگاه)، فرمانداران و جمعی از مسئولان بهداشت و درمان شهرستانهای لامرد از طرح‌های عمرانی حوزه بهداشت و درمان در این منطقه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بدو ورود به فرودگاه لامرد راهی بخش گله دار شهرستان مُهر شد و با حضور معتمدین این بخش از بیمارستان خیرساز 32 تختخوابی صدیقی گله دار  بازدید کرد.

این پروژه در 4500 مترمربع و با پیشرفت فیزیکی حدود 90 درصد، براساس توافقنامه منعقده خیرین این پروژه و دانشگاه علوم پزشکی شیراز (بندهای 2 و 3 و 4 توافقنامه)، ساخت و ساز، تجهیز و تامین پزشک و نیروی انسانی بیمارستان برعهده خیرین است که باتوجه به عقب نشینی خیراندیش و پیرو درخواست مردم گله دار، پیگیری و نشست‌های متعددی از سوی نماینده مردم لامرد و مهر در دوره دهم مجلس با وزیر سابق و فعلی وزیربهداشت و درمان برگزار شد که هنوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصمیم نهایی در ارتباط با این پروژه نرسیده است.

به گفته کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حدود 10 تا 15 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل موتورخانه و محوطه‌سازی بیمارستان گله دار نیاز است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، تقوی نژاد در این بازدید ضمن ارزیابی از میزان پیشرفت پروژه، تصمیم گیری در خصوص این پروژه را به نشست کارشناسی در تهران موکول کرد.

بازدید از پروژه های شهرستان مُهر

احداث بیمارستان جایگزین شهرستان مُهر (110 تختخوابی)، تکمیل ساختمان مرکز جامع سلامت مُهر، تکمیل ساختمان الحاقی بیمارستان مُهر و ارتقا درمانگاه وراوی از جمله درخواست‌ها از معاون وزیر بهداشت بود.

تقوی‌نژاد در این باره گفت: دکتر علوی اقدامات ارزنده ای برای مردم منطقه انجام داده اند و ارادت ویژه ای به بزرگان این منطقه داریم و این منطقه جایگاه ویژه در دولت و کشور دارد.  

معاون وزیر بهداشت در بازدید چند ساعته از طرح های مختلف بهداشت و درمان در شهرستان مُهر،  دستور تسریع در درخواست‌های مردم را صادر کرد.

رئیس سابق سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به واریز عوارض ارزش افزوده به حساب دهیاری‌ها و شهرداری لامرد و مُهر گفت: با پیگیری‌های‌دکتر علوی و درخواست فرمانداران دو شهرستان، عوارض ارزش افزوده سال 95 منطقه عملیاتی پارسیان و همچنین عوارض ارزش افزوده پالایشگاه گاز پارسیان وصول شد.

ابلاغ اعتبار ملی جهت تکمیل بیمارستان جدید لامرد

در ادامه این سفر، تقوی نژاد از بیمارستان 124 تختخوابی لامرد که به همت خیراندیش حاج محمود حاج حیدر در حال تکمیل می باشد، بازدید کرد. این پروژه با پیشرفت حدود 80 درصد در مراحل تکمیلی قرار دارد و با پیگیری‌های نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس قرار است وزارت بهداشت و درمان آن را تجهیز و راه اندازی کند.

سید کامل تقوی نژاد در گفت وگو با خبرنگار ایلنا درباره اقدامات وزارت بهداشت درارتباط با تکمیل این پروژه، گفت: همه مسئولان ملی و استانی دست به دست هم دادند تا هرچه زودتر این پروژه به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به تجهیز و تکمیل این بیمارستان پس از تعهدات خیراندیش، افزود: اعتبار مورد نیاز موتورخانه بیمارستان را وزارتخانه بهداشت تامین می‌کند و این اعتبار به استان ابلاغ شد و تلاش خواهیم کرد تا این پروژه به بهره برداری برسد و مردم از خدمات آن استفاده کنند.

بیمارستان جدید لامرد به متراژ ۱۱ هزار متر مربع در سال ۹۱ توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز کلنگ زنی و اسکلت آن بنا شد و بدلیل نبود بودجه رها شده بود و در سال۱۳۹۶ توسط نیک اندیش محترم حاج محمود حاج حیدر روند ساخت ادامه یافت و تا کنون پیشرفتی ۸۵ درصدی داشته است. این بیمارستان 124 تختخوابی شامل ۴ اتاق عمل مجزا،  دو بخش سی سی یو و آی سیو با هرکدام هشت تخت مجزا و چهار تخت ان آی سیو نوزادان و دو بخش بستری جراحی مردان و زنان به صورت وی آی پی و داخلی  زنان و مردان به صورت مجزا و وی آی پی و اطفال و زایشگاه و دو بخش اداری و پشتیبانی و آزمایشگاه مجهز، رادیولوژی، فیزیوتراپی، داروخانه، آشپزخانه، سالن های همایش و موتورخانه است که پس از تکمیل ساختمان، وزارت بهداشت در تجهیز و راه اندازی آن اقدام خواهد کرد.

تسریع در تامین اعتبار برای تکمیل‌مرکز جامع سلامت روستایی ترمان با پیشرفت حدود 60 درصد و ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان لامرد (1920 مترمربع در سه طبقه) با پیشرفت 95 درصد  از دیگر اقدامات معاون وزیر بهداشت و هیات همراه بود.

درخواست راه اندازی شبکه بهداشت و درمان در منطقه اشکنان

مقصد بعدی معاون وزیر بهداشت در این سفر، دیدار با نیک اندیشان و مسئولان بخش اشکنان و بازدید از بیمارستان بعثت بود که در این دیدار، حجت الاسلام صفری امام جمعه اشکنان با قدردانی از اقدامات خیراندیشان ، دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان بهداشت و درمان، هیات امنای در ارتقاء و توسعه بیمارستان اشکنان گفت: سال گذشته 3 میلیارد و 500 میلیون تومان خیراندیشان این بخش و 3 میلیارد تومان اعتبار دولتی برای توسعه و ارتقاء خدمات درمانی هزینه شده است.  

وی از افزایش متخصصان در بیمارستان اشکنان خبر داد و گفت: باتوجه به نگاه ویژه خیراندیشان به توسعه خدمات درمانی در منطقه اشکنان و از آنجایی‌که مناطق استان‌های همجوار از خدمات این مرکز درمانی استفاده می‌کنند لذا درخواست داریم تا مجوز شبکه بهداشت و درمان در بخش اشکنان صادر شود.

همچنین حسین شبانی نژاد فرماندار لامرد در نشست جمع بندی مسائل و مشکلات بهداشت و درمان این شهرستان گفت: توسعه چشمگیری در بخش‌های مختلف این دو شهرستان اتفاق افتاده است و دولت تدبیر و امید نقش ویژه ای در توسعه این منطقه دارد و در بخش درمان با پیگیری‌های نماینده مردم در دوره دهم مجلس و مساعدت وزارتخانه های بهداشت و نفت، بخش ام. آر. آی بیمارستان لامرد روند نهایی راه اندازی را طی می‌کند که مردم مناطق مختلف از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد. 

وی گفت: نیروهای حوزه دانشگاه و بهداشت و درمان در این شهرستان با تعهد درحال خدمت رسانی به این مردم هستند و مردم این منطقه محدودیت های بودجه ای و هزینه های بالای بهداشت و درمان را درک می کنند و تقاضا داریم که در تکمیل پروژه های با درصد پیشرفت فیزیکی بالا مساعدت شود تا در آستانه سفر ریاست جمهوری به این منطقه ، برخی پروژه ها به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه خیراندیشان نقش ویژه ای در ارتقاء خدمات درمانی در این منطقه داشته اند ، گفت: باتوجه به شتاب و رشد صنعتی و افتتاح طرح های بزرگ در منطقه ویژه اقتصادی لامرد لازم است که بیمارستان لامرد در مرکز شهرستان با نگاه مثبت وزارت بهداشت، تکمیل و راه اندازی شود.

شبانی‌نژاد در ادامه از وزیر بهداشت خواست تا در پرداخت بخشی از مطالبات پزشکان و نیروی انسانی در بخش‌های مختلف شهرستان تسریع شود.

درخواست جبران کمبود نیرو برای مراکز درمانی بخش های مختلف شهرستان و همچنین توجه به ارتقا خدمات در مراکز درمانی بخش های علامرودشت و چاهورز و مرکز درمانی خیرگو از جمله مطالبات فرماندار لامرد از معاون وزیر بهداشت بود.

شبانی نژاد از معاون وزیر بهداشت خواست تا در تکمیل مرکز جامع سلامت دهستان ترمان و ساختمان ستاد شبکه تسریع شود و منابع اعتباری لازم اختصاص یابد.

تقوی نژاد: پروژه های درمانی لامرد و مهر در اولویت است

تقوی نژاد در نشست با خیرین و معتمدین بخش اشکنان گفت: خیرین و بزرگان این منطقه، نقش موثری در تامین سلامت و ارتقاء خدمات درمانی ایفا کردند و از نماینده خیرین و از تمامی عزیزان در تامین سلامت مردم تشکر می‌کنم و دولت ادامه دهنده مسیر خیرین خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه دولت به تعهد خود در تکمیل و راه اندازی بیمارستان لامرد عمل می‌کند، گفت: پیرو درخواست امام جمعه اشکنان در خصوص استقرار شبکه بهداشت در این منطقه موضوع را پیگیری خواهم کرد.

تقوی نژاد در ادامه مساعدت خود را در پرداخت مطالبات پزشکان و نیروهای کادر درمان اعلام کرد.

وی افزود: باتوجه به اینکه این منطقه از جنوب استان فارس نقش ویژه ای در توسعه اقتصادی کشور دارد این رو پروژه های درمانی لامرد و مُهر در اولویت قرار دارد و امیدواریم بخش درمان همپای دیگر بخش ها به جلو رود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه منطقه لامرد و مهر باتوجه به نزدیکی به حوزه کشورهای خلیج فارس، ظرفیت لازم برای تبدیل به قطب گردشگری سلامت را دارد، گفت: از مسئولان شهری و فرمانداران میخواهم که بخش گردشگری سلامت به عنوان نقشه راه و هدفی مهم در این منطقه تعریف شود  و وزارت بهداشت مجوزهای لازم در ایجاد زیرساختهای موردنیاز را صادر می کند.

تقوی نژاد در ادامه به راه اندازی بخش ام. آر. آی در منطقه لامرد اشاره کرد و گفت: دکتر علوی کار بزرگی در راه اندازی ام. آر. ای داشتند و به زودی این دستگاه راه اندازی می شود و مردم از خدمات آن بهره مند می شوند.

لازم به ذکر است در حاشیه این سفر نیز کارکنان حوزه بهداشت و درمان خواستار پرداخت مطالبات و معوقات خود شدند که تقوی نژاد برای پیگیری این مطالبات قول مساعد داد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۹۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری