Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاندار هرمزگان با اشاره به اقدامات صورت گرفته جهت اجرای طرح بازآفرینی شهری در استان هرمزگان گفت: اقدامات مناسب و فراوانی را برای اجرای این طرح در سطح استان هرمزگان دنبال کردیم. تاریخ انتشار: 10:36 - 04 دی 1398 - کد خبر: ۵۷۹۹۸۶ فریدون همتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به اقدامات صورت گرفته جهت اجرای طرح بازآفرینی شهری در استان هرمزگان گفت: اقدامات مناسب و فراوانی را برای اجرای این طرح در سطح استان هرمزگان دنبال کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی ادامه داد: در بندرعباس ۱۴ محله با  بافت فرسوده داریم که ۲۵۰ هزار نفر جمعیت در این محلات زندگی می‌کنند که یا ساخت‌و ساز غیرمجازی دارند و یا حاشیه نشین هستند که ما هم بیکار ننشسته‌ و تلاش‌های خوبی در این یکی دو سال اخیر داشته‌ایم.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: در این راستا، ابتدا وسایل واحدهای مسکونی مورد نظر تخلیه می‎شوند و سپس از طریق ثبت اسناد، اقدام به صدور سند به نام دولت می‎شود زیرا اکثر زمین‌ها  به‌صورت متصرفی بوده‌اند و بعد به مردم اعلام کردیم سند به نام‌شان می‌زنیم.   بیشتر بخوانید:  بازسازی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در پی ضرب الاجل دستگاه قضایی/ بازگشت اراضی ملی بیش از ۱۱۱ میلیاردی به بیت المال/ مشارکت محکومان در ایجاد کمربند سبز بندرعباس

همتی تاکید کرد: بعد از انجام اقدامات بازسازی برخی ساختمان‌های مقاوم را بازگشایی کردیم و در برخی موارد هم مردم خودشان شروع به ساخت‌وساز کرده‌اند. در مجموع  با توجه به اینکه کار پیچیده و سختی است اما اقدامات خوبی تاکنون انجام شده است. 


وی گفت: یکی از دلایلی که کار را با کندی مواجه کرده این است که خانوارها می‌گویند اگر این زمین که مثلا ۵۰- ۱۰۰ متری را به شما بدهیم، خودمان برای زندگی باید کجا برویم؟ چنانچه ما با جمعیت زیادی روبرو هستیم و فقط  در یک محله ۵ هزار نفر خانوار زندگی می‌کنند لذا وقتی هم سند به نام‌شان می‌زنیم باید قیمت گذاری کنیم و وقتی ما برای بازسازی به محله‌ای ورود می‌کنیم، قیمت زمین‌های آن محله بالا می‌رود و وقتی کارشناسان برای تعیین قیمت می آیند و هزینه‌ای که برای سند زدن تعیین می‌کنند،طبیعتا بالاتر می رود  لذا پرداخت این هزینه از عهده اهالی آن محل خارج است. 
استاندار هرمزگان بیان داشت: متاسفانه  اصل کار‌ها و مقررات کمی پیچیده است لذا اجازه نوآوری و انجام سریع کار‌ها را نمی‌دهد. تاکنون ۳۷۰ خانواده توافق کردند و امور برای ساخت بناهایشان در حال انجام  است و ۵۰ خانوار هم خودشان اقدام به اخذ پروانه و تجهیز کارگاه می‌کنند.
همتی خاطرنشان کرد: اگر مردم به سرعت خانه‌ها را خالی کرده و تحویل ما دهند و از سوی دیگر زمین رایگان و ارزان داشته باشیم، کار‌ها سریع‌تر پیش می‌رود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فریدون همتی استاندار هرمزگان طرح بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر با همراهی شهرداری‌ها و شوراهای استان تهران بیش از ۲۶۵۰۰۰ واحد بناهای فرسوده در حال نوسازی داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ظهر امروز و به مناسبت روز ملی شوراها همایش گرامی‌داشت هفته شوراهای اسلامی شهر با موضوع مشارکت در بازآفرینی شهری با حضور مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری و معاون وزیر راه و شهرسازی، معاون امور عمرانی استانداری تهران، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، مدیر کل دفتر فنی حمل و نقل استانداری تهران، روسا و اعضای شوراها و شهرداران شهرهای استان تهران، ائمه جمعه، فرماندار و مسئولان شهرستان بهارستان برگزار شد؛ محمد آیینی در این نشست اظهار کرد: این جلسه در سایر استان‌ها باهدف تقدیر از اعضای شورای شهرها و برای ترویج نوسازی بافت فرسوده برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این نشست‌ها افزود: نگاه دولت مردمی سیزدهم و وزیر راه و شهرسازی در این است که دستگاه اصلی که می‌تواند بازآفرینی شهری را متحول کند، شهرداری‌ها هستند، بر همین اساس شهرداری‌ها شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی محسوب می‌شوند و در کنار شهرداری‌ها، دستگاه ناظر اعضای محترم شورا هستند که تقاضا داریم سفیران بازآفرینی شهری باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر کارکردهای سفیران بازآفرینی شهری گفت: شوراها باید حمایت‌های قانونی که دولت و مجموعه دستگاه‌های حاکمیتی از مردم در نوسازی بافت‌های فرسوده فراهم کرده را به مردم برسانند و مطالبه‌گر حقوق مردم باشند، من معتقدم هنوز ۷۰ درصد مردم از تسهیلات و مشوق‌ها و راهکارهای احیای بافت فرسوده آگاهی ندارند.

آیینی با بیان اینکه کار اجرایی دولت سیزدهم مردمی‌سازی است و خالص‌ترین شکل مردمی‌سازی در بازآفرینی شهری قابل تحقق است، چون در بازآفرینی شهری مالکیت برای مردم است نوسازی هم باید توسط مردم انجام شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با همراهی شهرداری‌ها و شوراهای استان تهران بیش از ۲۶۵۰۰۰ واحد بناهای فرسوده در حال نوسازی داریم و در سال ۱۴۰۲ رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری طی ۳۰ سال گذشته شکسته شد.

وی با بیان اینکه امسال انتظار داریم با همکاری و تعامل بیشتر و پیگیری از سوی اعضای شورا، جهش جدی‌تری در این زمینه صورت گیرد، افزود: در سال ۱۴۰۳ باید حداقل ۱۵۰۰۰۰ پروانه صادر شود تا پایان سال در حدود ۴۰۰۰۰۰ واحد از بافت‌های فرسوده در دست ساخت داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر اینکه استان تهران از بالاترین درصد بناهای ناپایدار به لحاظ تعدادی برخوردار است، بیان کرد: بیش از ۲۲۵۰۰۰ بنای ناپایدار در استان تهران داریم و جان مردم در خطر است، البته در شهر تهران روند بسیار خوبی در سال ۱۴۰۲ داشته و میزان صدور پروانه‌ها ۲.۸ برابر شده و به بیش از ۲۶۰۰۰ صدور پروانه ساخت رسیده که در سال ۱۴۰۰ تنها ۱۰۰۰۰ پروانه صادر شده بود.

آیینی اضافه کرد: ۵۵ درصد بافت فرسوده استان در شهرستان‌های استان تهران است، متاسفانه عملکرد صدور پروانه زیر ۸ درصد بوده و باید مشکلات این حوزه مرتفع و مردم بتوانند از ظرفیت قانون تعیین وضعیت املاک استفاده کرده و سند دریافت کنند و از ظرفیت ماده ۹ قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده استفاده کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه باید نهضت دریافت سند را راه بیاندازیم، خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های استان تهران، شهرهای گلستان و صالحیه جزو شهرهای رتبه بالا بوده و اقدامات بسیار خوبی در حوزه بافت‌های فرسوده انجام داده و روند صدور پروانه در این دو شهر صعودی است، اما انتظار ما یش از این‌هاست.

منبع: فارس

کد خبر 749170

دیگر خبرها

  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است