Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو سابق هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال فاش کرد که روی هاجسون برای هدایت تیم ملی به ایران آمده بود.

 طرفداری- طبق بندهای منتشر شده از قرارداد فدراسیون فوتبال و مارک ویلموتس، اگر فدراسیون فوتبال دلیل موجهی مبنی بر نقض قرارداد از سوی این مربی پیدا کند، می‌تواند قرارداد را یک طرفه فسخ کند و دستمزد سه ماه را به او بپردازد و اگر ویلموتس علتی مبنی بر نقض قرارداد از سوی ایران پیدا کند، می‌تواند با فسخ یک طرفه، حقوق سه ماه را دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا؛ حسن غفاری، عضو سابق هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، درباره این حفره مالی موجود در قرارداد مارک ویلموتس گفت:

این بند دو سر باخت برای ما و دو سر برد برای ویلموتس است. این بند درست و اجرایی نیست.

وی در واکنش به اینکه فدراسیون در صورت کسب نتایج ضعیف از سوی ویلموتس می‌تواند با پرداخت حقوق سه ماه او را کنار بگذارد اما در عوض اگر ویلموتس به ایران نیاد و قرارداد را نقض کند، باز هم حقوق سه ماه را می گیرد، تصریح کرد:

نتایج ضعیف چیست؟ باخت به عراق و بحرین از نظر ما ضعیف است اما از نظر ویلموتس اینطور نیست. هر دو بند موجود به ضرر ما است. هیچ حقوقدان ورزشی چنین قراردادی را تنظیم نمی‌کند. برای ما قرارداد خوبی تنظیم نشده است.

عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال افزود:

به همین دلیل است که ویلموتس سه وکیل حقوقی دارد اما ما با دست خالی به مذاکره می‌رویم. آن حقوقدان‌ها برای حفظ منافع افراد هستند. وکیل مجانی کار نمی‌کند اما موجب نفع ما می‌شود.

وی در واکنش به این سوال که فدراسیون فوتبال برای تنظیم این قرارداد از اعضای حقوقی فدراسیون فوتبال هم نظرخواهی نکرده است و همه چیز بر عهده کمیته بین‌الملل بوده است، گفت:

وقتی کمکی نخواهند، کمکی داده نمی‌شود. روابط بین الملل زبان انگلیسی را می‌داند ولی مسائل حقوقی را نمی‌داند.

غفاری همچنین خاطرنشان کرد:

این همه بازیکن و مربی حرفه‌ای وجود دارد. مگر ما باید همه چیز را اختراع کنیم؟ چند قرارداد را می‌گیریم و یکسری از بندها را ایرانیزه می‌کنیم.

 

 

عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با اشاره به تدوین قرارداد بلاژویچ با سبک و سیاق جامعه ایران، اظهار کرد:

در قرارداد او آوردیم که اگر بلاژیوچ بخواهد، اسپانسر شرکتی شود باید با اطلاع و تایید ما باشد. او بعد از چند ماه گفت که پیشنهاد یک شرکت مشروبات الکلی را دارد. به او گفتیم که چنین چیزی امکان‌پذیر نیست و او هم پذیرفت. چند ماه بعد پیشنهاد یک شرکت ساعت به دستش رسید و ما هم موافقت کردیم. برای خودمان هم بهتر بود که مربی ما یک درآمد جانبی دارد.

وی همچنین به آوردن روی هاجسون، مربی باسابقه انگلیسی به ایران برای هدایت تیم ملی اشاره کرد و گفت:

قبل از عقد قرارداد با بلاژویچ، مدتی با هاجسون در تماس بودیم. او تازه از اودینزه جدا شده بود و به او گفتیم به ایران بیاید. او را به طور کاملا پنهانی به ایران آوردیم و فقط من و صفایی فراهانی اطلاع داشتیم. حتی دبیرکل فدراسیون هم خبر نداشت و وقتی فهمید از ما گلایه کرد. بعد از سه روز با او به توافق کامل رسیدیم.

غفاری خاطرنشان کرد:

آخرین روز که به صفایی فراهانی گفتم او پاسخ مثبت داده، به دیدارش در هتل رفتم. روی هاجسون به من گفت که یک خبر بد دارد و خانواده‌اش موافق حضور در ایران نیستند. ما با هم مذاکره کردیم اما او دلایلی را گفت که منطقی بود. هاجسون گفت که اگر هشت ساعت بخوابد و هشت ساعت کار کند، هشت ساعت هم برای زندگی اجتماعی خود دارد. او پرسید آیا در این هشت ساعت می‌تواند به کلاب برود و برقصد و حتی نوشیدنی الکلی بخورد؟ به او گفتم که چنین چیزی امکان پذیر نیست و همه چیز تمام شد و او هم ایران را ترک کرد.

رئیس سابق کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال افزود:

اگر آن زمان این مسائل را مطرح نمی‌کرد و ما قرارداد می‌بستیم، من متهم به نقض قرارداد می‌شدم و الان در زندان بودم. وکلای حقوقی برای همین مسائل هستند. وکلای حقوقی فوتبال در کشور ما کم نیستند و می‌توانیم برای تنظیم قرارداد از آن ها استفاده کنیم.

جیانی اینفانتینو بعد از گذشت چندین ماه از حضور بانوان در ایران، مجددا برای کسب مجوز حضور بانوان در بازی های لیگ‌برتر راهی تهران خواهد شد. این در حالی است که در شرایط کنونی فوتبال ایران در گیرودار مسائل مالی است و تحریم‌های آمریکا اجازه واریز پاداش تیم‌های ایرانی را نمی‌دهد.

غفاری درباره حضور رئیس فیفا در ایران که به گفته خودش برای کسب اطمینان از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها در بازی‌های لیگ برتر است، گفت:

اگر خانم‌ها به اندازه مردان حق دیدن فوتبال را داشته باشند و این قانون اجرا نشود، کسی که صاحب و مجری فوتبال است، باید دخالت کند.  ۲۴ نفری که به عنوان هیات رئیسه فیفا انتخاب شدند، باید از قوانین این رشته حراست کنند. ما نباید عضو فیفا می‌شدیم و اگر شدیم، باید تابع قوانین باشیم.

عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال یادآور شد:

اگر عضو یک گروه کوهنوردی شوید و گروه کوهنوردی ساعت ۶ صبح آماده حرکت می‌شود، نمی‌توانید بگویید من هفت صبح آماده هستم. باید به گروه احترام بگذارید.

وی در واکنش به این سوال که آیا کسب مجوزهای لازم برای حضور بانوان در بازی‌های لیگ برتر همانند کسب مجوز حضور بانوان در بازی‌های ملی برای فیفا امکان پذیر است، گفت:

کار مشکل‌تر از بازی‌های تیم ملی است. تیم ملی در طول سال چند بار در تهران بازی می‌کند و ۹۹ درصد بازی‌ها هم در یک استادیوم است. سخت‌افزار استادیوم‌ها هم ایرادهای اساسی دارد. حتی بهترین ورزشگاه ما یعنی ورزشگاه آزادی نمی‌تواند استاندارد فیفا را کسب کند.

غفاری تاکید کرد:

اگر بخواهیم در تمام استادیوم‌ها صاحب سخت‌افزار استاندارد شویم، دو، سه سال طول می‌کشد.

عضو هیات رئیسه انتقالی فدراسیون فوتبال در سال ۸۶ در پاسخ به این سوال که چرا فیفا اقدامی در راستای رفع محدودیت‌های بانکی به منظور پرداخت مطالبات فدراسیون فوتبال و مقابله با دخالت‌های سیاسی آمریکا نمی‌کند تا فوتبال ایران از این طریق مطالبات خود به مربیان و بازیکنان خارجی را پرداخت کند، اظهار کرد:

 رسیدگی به تحریم‌ها و بودجه‌ فدراسیون‌ها در حیطه وظایف فیفا نیست. آن‌ها دخالتی در بودجه هیچ کشوری ندارند چرا که نقض آیین نامه خودش است. هر کشوری به اندازه اهداف و برنامه‌هایش بودجه‌ای را اختصاص می‌دهد که ۶۰ درصد از این بودجه از طریق حق پخش تلویزیونی تامین می‌شود اما در مملکت ما صفر درصد است.

وی ادامه داد:

فیفا نمی‌تواند به رادیو و تلویزیون ما زور بگوید چون آن‌ها زیر مجموعه فیفا نیستند. مسائل مالی داخلی کشورها به فیفا ارتباطی ندارد. اینکه در تحریم هستیم به فیفا ربطی ندارد. اگر بگوید تحریم‌ها را بردارید، می‌گویند به تو چه ارتباطی دارد؟ فیفا یک ارگان ورزشی است و در حد و حدود اختیارات خود می‌تواند ورود کند.

غفاری با بیان اینکه هیچ کشوری پاداش‌های فیفا را جزو بودجه خودش محاسبه نمی‌کند چرا که هیچ تضمینی برای دریافت آن وجود ندارد، گفت:

مگر می‌دانیم تیم ما چند دور در جام جهانی بازی می‌کند و چقدر پاداش می‌گیریم؟ هیچ کشوری به عنوان بودجه روی پاداش‌های فیفا حساب باز نمی‌کند. روی پولی برای هزینه‌ها حساب کردیم که روی هوا است. بودجه سالیانه ما باید ۵ درصد بالاتر از هزینه‌هایمان باشد. اصلا ممکن است به جام جهانی نرویم.

وی در واکنش به اینکه مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال چندی پیش عنوان کرد که برای دریافت پاداش فیفا هم که شده باید به جام جهانی صعود کنیم، خاطرنشان کرد:

برنامه ما غلط است. خدای نکرده اگر در تهران به عراق هم ببازیم، به جام جهانی نمی‌رویم. آن وقت از کجا این پول را تامین کنیم؟ اگر به یک مربی بگوییم که بودجه ما بر اساس دو میلیون دلاری است که اگر به جام جهانی برویم به ما می‌دهند، به ما می‌خندد. اگر دقیقه ۹۵ یک بازی گل بخوریم و صعود نکنیم چطور؟ چطور روی این پول حساب باز کردیم؟

 

 

عضو سابق کمیته بین‌الملل AFC با اشاره به مذاکره با فیلیپ تروسیه در دوران مدریت صفایی فراهانی بر فدراسیون فوتبال برای قبول هدایت تیم ملی فوتبال اظهار کرد:

من مسئول مذاکرات و مکاتبات بودم. وقتی تماس گرفتم که می‌خواهیم با او همکاری کنیم، سه صفحه سوال برای من فرستاد و گفت اول به این سوالات جواب بدهید. یک صفحه درباره بودجه بود. بودجه سالیانه، درآمد تلویزیونی، مطبوعاتی، بلیت فروشی، هدف کوتاه مدت، هدف میان مدت و ... را خواسته بود. می‌خواست بداند بر اساس اهدافمان چقدر بودجه تصویب کردیم.

عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال افزود:

می خواست همه را مطالعه کند و بداند برای قهرمانی آسیا یا دور دوم جام جهانی بودجه چقدر است و آیا همخوانی دارد؟ ما بودجه خودمان را تا سه روز آینده که هیچ تا همان سال را هم نمی‌دانستیم. در نهایت نتوانستیم سوال‌ها را جواب بدهیم. گفتند به تروسیه بگو هر چقدر بخواهیم به ما می‌دهند اما گفتم او به من می‌خندد و چنین پاسخی به او نمی‌دهم. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مجمع انتخاباتی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا با حضور اعضا در تایلند برگزار شد و در این انتخابات دو کرسی مهم و ارزشمند برای نمایندگان ایران کسب شد.

 پس از برگزاری این جلسه فرید فتاحیان که پیش از این بعنوان مدیر اجرای کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا برگزیده شده بود در این سمت باقی ماند.

طبق دستورالعمل جدید کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا عنوان دبیر کلی حذف شده و تمام وظایف آن با دایره اختیارات بیشتر بر عهده مدیر اجرایی است. بر این اساس فتاحیان مدیر اجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا شد.

همچنین محسن رضوانی رییس فدراسیون شنای ایران در این انتخابات با رای اعضا مجمع بعنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی جهان از سال ۲۰۲۵ الی ۲۰۲۹ انتخاب شد.

رضوانی علاوه بر این مقام بعنوان نماینده هیات رئیسه ورزش‌های آبی آسیا به منظور نظارت بر کمیته واترپلو این قاره تعیین گردید. رئیس فدراسیون شنا پس از این انتخابات در هیات رئیسه کنفدراسیون آسیا نیز ابقا شد.

دیگر خبرها

  • شرط جالب شمسایی برای تمدید قرارداد با تیم ملی
  • اصولی: بازی‌های دوستانه باعث شکل گیری شاکله تیم ملی فوتسال شد/ قرارداد شمسایی تمدید خواهد شد
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • قدردانی و تشکر سردار رادان از نمایندگان مجلس
  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • عادی نیست که پرسپولیس از تیم دهم جدول ۱۰ گل بخورد | درویش در تمدید قرارداد اوسمار حوصله کند | او تیم را خلع سلاح کرد | آدم به کارهای اوسمار شک می کند