Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@03:05:00 GMT

2 محصول آزمایشگاهی و پزشکی ایران‌ساخت شد

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۴۲۱۳۴

2 محصول آزمایشگاهی و پزشکی ایران‌ساخت شد

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی توانسته با بکارگیری توان و فناوری روز دنیا به دانش تولید کیت‌های سنجش الایزا (ELISA) دست یابد و تا حدودی میزان وابستگی کشور به بیگانگان را بکاهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تست الایزا (ELISA test) روشی عمومی در بیوشیمی غربالگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تست یک آزمایش استاندارد برای کشف ویروس در خون است و استانداردی جهانی برای استفاده در بیمارستان‌ها٬ بانک خون و سازمان‌های انتقال خون است.

کیت‌های سنجش الایزا (ELISA) به صورت گسترده و با ارزبری بالا همچنان وارد کشور می‌شود. بااین‌حال یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی توانسته با به‌کارگیری توان و فناوری روز دنیا به دانش تولید این کیت‌ها دست یابد و تا حدودی از میزان وابستگی کشور به بیگانگان را بکاهد.

علیرضا روزبهانی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: محققان این شرکت تا به امروز توانسته‌اند حدود 16 محصول مختلف را تولید و روانه بازار کنند همچنین 2 محصول جدید را تولید و اکنون در انتظار کسب مجوزهای لازم توسط وزارت بهداشت برای تولید انبوه و عرضه به بازار است.

وی گفت: این شرکت در زمینه تولید کیت‌های تشخیص طبی فعالیت می‌کند با گذشت 5 سال از فعالیت رسمی خود، توانسته 18 نوع محصول از نوع کیت‌های الایزا (ELISA) را تولید و بازار عرضه می‌کند.

این فعال فناور درباره یکی از محصولات تولیدی این شرکت گفت: با توجه به این‌که کمبود ویتامین D در افراد جامعه ایران به تعداد زیادی وجود دارد این شرکت با تشخیص این نیاز تلاش خود را به کار گرفت و توانست به تولید کیت سنجش ویتامین D دست یابد و بخش زیادی از نیاز جامعه پزشکی را برطرف سازد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد:‌ پیش‌تر این کیت‌ها از خارج تهیه و به کشور وارد می‌شد و درپی آن مبالغ زیادی ارز از کشور خارج می‌شد که خوشبختانه با تولید این محصولات توسط این شرکت و چند شرکت داخلی دیگر کشور از واردات گسترده آن بی‌نیاز شده است.

روزبهانی درباره 2 محصول جدید شرکت که اخیرا تولید شده است گفت: کیت سنجش ویتامین B 12 و کیت سنجش آنتی‌ژن AMH ، 2محصول جدید این شرکت تا پیش از پایان سال به تولید انبوه و روانه بازار خواهد شد.

وی همچنین بیان کرد: این شرکت توانسته برخی محصولات خود را به کشور جمهوری آذربایجان صادر کند.

این فعال فناور درباره رقبای خارجی که در زمینه تولید این محصولات فعالیت دارند گفت: در زمینه تولید کیت الایزا (ELISA) در منطقه رقیب جدی وجود ندارد و اکثر تولیدکنندگان مطرح دنیا از کشورهایی اروپایی و آمریکا هستند.

مدیرعامل این شرکت درباره کیفیت کیت‌های تولیدی، گفت: محصولات تولیدی ما با نمونه مشابه خارجی برابری می‌کند و در برخی موارد حتی از آنها نیز بهتر است.

روزبهانی درباره میزان اشتغال‌زایی صورت گرفته در این شرکت گفت: در این مجموعه برای40 دانش‌آموخته دانشگاهی در رشته‌های علوم آزمایشگاهی، ویروس‌شناسی، ایمنی‌شناسی و رشته‌های مرتبط اشتغال‌زایی شده است.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: فناوری بیمارستان پزشکی آزمایشگاه شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۲۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است