Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@22:34:57 GMT

منبت گلریز تویسرکان در سراسر کشور ممتاز است

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۴۲۶۲۲

منبت گلریز تویسرکان در سراسر کشور ممتاز است

اسحاق ترکاشوند، با بیان اینکه به دنبال ایجاد بازارچه صنایع دستی به منظور معرفی بیشتر مبل و منبت این دیار هستیم، گفت: منبت گلریز این شهرستان در سراسر کشور بی نظیر، با کیفیت و ارزان قیمت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تویسرکان، در گفت‌وگو با خبرنگار عصر همدان؛ با بیان اینکه در سومین جلسه شورای عالی صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، تویسرکان به عنوان شهر ملی منبت گلریز انتخاب شد گفت: سبک منبت گلریز تویسرکان بی نظیر و ممتاز است و از این رو به دنبال فرصتی مناسب هستیم تا جشنی برای هنرمندان تویسرکانی برپا و با رونمایی از تمبر مخصوص، در معرفی منبت گلریز به سراسر کشور اقدام مناسبی کرده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به اینکه خاستگاه اصلی منبت گلریز در روستای اشترمل تویسرکان است افزود: در سالیان گذشته فردی به نام استاد کورند، سالها سبک منبت گلریز را نسل به نسل و به شیوه استاد ـ شاگردی به بسیاری از هنرمندان تویسرکانی آموخت و از این جهت می گوییم سبک خاص منبت گلریز تنها متعلق به تویسرکانی هاست.

ترکاشوند، با تاکید براینکه مبل و منبت توانسته به اشتغال افراد زیادی در شهرستان کمک کند تصریح کرد: از پنج هزار و ۶۰۶ کارگاه صنایع دستی در سطح شهرستان، چهار هزار و ۷۵۱ کارگاه در حوزه مبل و منبت فعال هستند و تعداد شاغلین صنایع دستی نیز حدود هشت هزار و ۷۰۰ نفر است که از این تعداد هفت هزار و ۷۵۳ به طور خاص در رشته مبل و منبت مشغول به کار می باشند.

مدیر اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تویسرکان، از بیمه شدن حدود دو هزار و۲۲۰ نفر در حوزه صنایع دستی تویسرکان خبرداد و گفت: ۲۰ تا ۲۲ درصد جمعیت شاغل شهرستان در حوزه های مرتبط با صنایع دستی، مخصوصا مبل و منبت فعالیت می کنند.

وی، به نبود بازارچه صنایع دستی در تویسرکان اشاره کرد و ادامه داد: بازارچه صنایع دستی حلقه مفقوده صنایع دستی تویسرکان است، با این حال خوشبختانه با رایزنی های انجام شده بین صاحب ترمینال جاده کرمانشاه و اداره راه و شهرسازی، مجوز تغییر کاربری این مکان از حمل و نقل و انباری به تجاری ـ گردشگری به منظور ساخت سایت صنایع دستی، ایجاد بازارچه و نمایشگاه مبل و منبت اخذ شده است.

ترکاشوند، در پایان ضمن ابراز امیدواری از ملی شدن منبت گلریز و ایجاد بازارچه صنایع دستی، اظهار کرد: با این اتفاق حوزه مبل و منبت شهرستان رونق بیشتری به خود می گیرد چرا که این هنر دست نسبت به سراسر کشور با کیفیت بهتری تولید و ارزانتر به دست تولید کننده می رسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی

فرماندار شهرستان گرمی از تخصیص اعتبارات لازم در حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین مولایی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو اولویت‌های اول در شهرستان گرمی است و در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی را به این حوزه تخصیص داده‌ایم.

حسین مولایی افزود: امسال نیز در چند حوزه از جمله کاوش محوطه دیگه‌ور، برگزاری جشنواره‌ها و معرفی قابلیت‌ها، آموزش صنایع‌دستی، موزه گرمی و جاده‌های گردشگری اعتبارات لازم را برای حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص می‌دهیم.

دریاچه گیلارلو ظرفیت مهمی برای گردشگری شهرستان گرمی است

در ادامه این نشست حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی ظرفیت مهمی برای گردشگری این منطقه است و با همکاری فرمانداری شهرستان و سایر نهادهای مرتبط می‌بایست یک جشنواره برای این منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند و لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین لازم است برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه تپه دیگه‌ور نیز از اعتبارات شهرستانی اختصاص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

کد خبر 750878

دیگر خبرها

  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند