Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@03:17:04 GMT

رواج جشن‌های مختلف و حسرت فالوئرها

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۴۳۹۰۱

رواج جشن‌های مختلف و حسرت فالوئرها

اینفلوئنسرهای اینستاگرامی این روزها با تبلیغات متعدد در حال سبک‌سازی زندگی هستند آن هم از نوع اشرافی و لوکس!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، شاید شما هم کلمه اینفلوئنسر را شنیده باشید و یا صفحاتی را در اینستاگرام دنبال کنید که شخص مورد نظر را در دنیای واقعیت نشناسید اما در صفحات مجازی دنبال کنندگان میلیونی داشته باشند، اینها همان افرادی هستند که به آنها اصطلاحا اینفلوئنسر گفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واژه به افراد شناخته شده و یا تاثیرگذار در صفحات اجتماعی گفته می‌شود اما این اینفلوئنسرها چه میزان اهمیت دارند و چرا این روزها مورد توجه هستند؟

پاسخ این مساله ساده است؛ با توجه به رواج شبکه‌های اجتماعی و سپری شدن بخش اعظمی از زمان ما در شبکه‌های مجازی، تبلیغات در این صفحات برای بسیاری از شرکت‌ها و محصولات به صرفه است و این تبلیغات نیز به کسانی سپرده می‌شود که دنبال‌کنندگان زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته باشند و از تاثیرگذاری خوبی هم برخودار باشند. در این میان از آنجایی که تقریبا 90 درصد مخاطبان محصولات تبلیغی در شبکه‌های اجتماعی خانم هستند، تبلیغ از طریق اینفلوئنسرهای خانم نیز بازدهی بسیار بهتری دارد.

تا اینجا اتفاق بدی رخ نداده است و شرکت تبلیغ‌کننده از طریق اینفلوئنسرها شناخته می‌شود و این افراد نیز به عنوان بخشی از جامعه از همین طریق درآمد کسب می‌کنند اما موضوع از جایی خطرناک می‌شود که زندگی این افراد تبدیل به الگو می‌شود و سبک زندگی مردمی را که شاید یک دهم آنها نیز درآمد نداشته باشند را هدایت می‌کند. فاجعه بدتر هم زمانی اتفاق می‌افتد که این اینفلوئنسرها با توجه به دنبال کنندگان پرتعداد خود روی منبر رفته و درباره بسیاری از مسائل و سبک زندگی سخنرانی می‌کنند و عملا با انتشار عکس‌های آنچنانی توقع را از زندگی بالا می‌برند همان کاری که شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام طی سالهای گذشته انجام داده است.

از جشن تعیین جنسیت تا مهمانی‌های آنچنانی

نزدیک به 98 درصد این اینفلوئنسرهای خانم متاهل هستند و سبک زندگی جدید و البته پرزرق و برقی را برای دنبال کنندگان خود اعم از متاهل یا مجرد ترسیم می‌کنند. جشن‌های تعیین جنسیت، فیلم و کلیپ سینمایی از این جشن و زایمان در بیمارستان، مهمانی‌های آنچنانی در طول هفته و خرید لباس و لوازم آرایشی و بهداشتی به صورت روزانه نقطه مشترک تمام این اینفلوئنسرهاست. نکته جالب اینجاست که این افراد نه از فضا آمده‌اند و نه حتی آقازاده هستند که چنین زندگی مرفهی را دنبال می‌کنند بلکه با تبلیغ و دریافت محصولات رایگان چنین زندگی را رقم می‌زنند در حالیکه نیمی از دنبال کنندگان این افراد چنین تصور دارند که این افراد از همان اول پولدار بوده‌اند و به بخت خودشان لعنت می‌فرستند!

 

 

این اینفلوئنسرها هیچگاه اشاره نمی‌کنند که محصولاتی را که تبلیغ می‌کنند رایگان به آنها ارسال شده بلکه با منت بر سر دنبال‌کنندگان دلیل این تبلیغ را درخواست دنبال‌کنندگان عنوان می‌کنند! جالب اینجاست که رواج سبک زندگی اشرافی برای اینها خرجی ندارد و انواع و اقسام جشن‌ها و لباس‌های گران قیمتی که تن می‌کنند برای آنها رایگان تمام می‌شود و تمام هزینه آن فقط یک تبلیغ در صفحه مجازی‌شان است.

البته این اینفلئونسرها تنها محصولات رایگان دریافت نمی‌کنند، بلکه از قبال تبلیغات مبالغ هنگفتی را هم دریافت می‌کنند تا بتوانند بیشتر سبک زندگی اشرافی را ترویج دهند. تبلیغ در این صفحات گاها تا چند میلیون تومان نیز هزینه دارد و ارقام وقتی جالب می‌شود که برخی از این اینفلوئنسرها روزانه حتی تا پنج تبلیغ را انجام می‌دهند و این یعنی درآمد روزانه حداقل چهار تا پنج میلیون تومان!

 

 

حسرتی که بر دل دنبال‌کنندگان می‌نشیند

اگرچه این افراد دنبال‌کنندگان زیادی دارند اما تمام این دنبال کنندگان با خوشحالی از صفحاتشان دیدن نمی‌کنند برخی از آنها از نحوه و سبک زندگی اینفلوئنسرها انتقاد می‌کنند و برخی‌هایشان از حسرتی که به دلشان می‌ماند، حرف می‌زنند. بسیاری از این دنبال کنندگان که وضع مالی مانند اینفلوئنسرها را حتی در خوابشان نیز نمی‌بینند با دیدن زندگی و وضع مالی این افراد که از بطن همین جامعه هستند سرخورده می‌شوند و تصور می‌کنند که وضع مالی همگان اینگونه است و تنها آنها از میدان رقابت عقب مانده‌اند.

میز غذای آنچنانی، خانه لوکس و همیشه مرتب و زندگی شاد تنها تصاویری است که اینفلوئنسرها به صورت روزانه از زنگی‌شان منتشر می‌کنند در حالیکه واقعیت چیز دیگری است و زندگی شیشه‌ای اینستاگرامی آنها با قطع شدن تبلیغات و محصولات رایگان تبدیل به یک زندگی نرمال می‌شود اما این مساله‌ای است که بسیاری از مخاطبانشان تصور نمی‌کنند و همین مساله موجب یاس و ناامیدی آنها می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۳۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود، گفت: افراد باید در حساب‌های کاربری خود از رمز عبور پیچیده استفاده و سعی کنند همیشه یک رمز عبور قدرتمند داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سیدمصطفی مرتضوی اظهار کرد: با توجه به فراگیر شدن اینترنت و افزایش تعداد کاربران اینترنتی، موبایل و کامپیوترها و به موازات آن روند رو به رشد تعداد هکرها و مجرمان سایبری، رمزهای عبور به یکی از گلوگاه‌های امنیت در زندگی مردم تبدیل شده است.

وی افزود: رمزهای عبور موضوع تازه‌ای نیستند و از گذشته‌های دور که مردم نیاز به حفظ اسرار خود داشته‌اند، رمز عبور هم وجود داشته است، اما حالا با توجه به زندگی دیجیتالی، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است، چراکه گاهی این رمزهای عبور مرز بین موفقیت و ناکامی محسوب می‌شود، بی‌توجهی به انتخاب یک رمز مناسب می‌تواند منجر به خالی شدن حساب بانکی یا لو رفتن بسیاری از داده‌های شخصی، علمی و موارد دیگر شود.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: افراد از رمزهای عبور برای امن‌سازی خصوصی‌ترین بخش‌های زندگی خود استفاده می‌کنند تا از داده‌ها و اطلاعات مالی و شخصی خود محافظت کنند، افراد باید در حساب‌های کاربری خود از رمز عبور پیچیده استفاده و سعی کنند همیشه یک رمز عبور قدرتمند داشته باشند و آن را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: افراد در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدند، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir یا تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 750807

دیگر خبرها

  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!
  • مد خوب، مد بد!
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم