Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورالدین کریمی روز چهارشنبه در بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات افزود: این نیاز به خدمات توانبخشی ناشی از آثار جنگ های ایجاد شده در این منطقه است و امید نیازمندان به خدمات توانبخشی در منطقه به جهت قرابت فرهنگی به رشته توانبخشی ایران هست.

وی اضافه کرد: بنابراین باید از فرصت ایجاد شده در حوزه نیاز به خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی در جهت توریسم درمانی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول برگزاری بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات گفت: نباید توریسم درمانی محدود به مسائلی مانند ارائه خدمات جراحی و درمان بیماران سرپایی شود بلکه با توجه به ارزش اقتصادی باید به مساله توانبخشی و فیزیوتراپی نیز توجه کرد که برای کشور تجربه بالینی و آثار اقتصادی خوبی به همراه خواهد داشت.

کریمی با  اشاره به اهمیت توسعه مراکز بستری توانبخشی و بیمارستان های فعال در این حوزه اظهار داشت: مهم ترین بخش خدمات توانبخشی، فیزیوتراپی است؛ نگاه تخصصی به فیزیوتراپی و توجه به توریست درمانی، اهمیت جایگاه این رشته را روشن می کند.

وی با بیان اینکه شعار بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات این است که «به اندازه ستون فقرات خود سالم هستید»، افزود: بسیاری از مشکلات سلامتی به سلامت ستون فقرات مرتبط است؛ ستون فقرات محل عبور تمام اعصاب و جوارح بد ن است و حتی ادعا می شود آریتمی قلب با تنظیم مهره ها، تنظیم می شود.

مسئول برگزاری  بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات گفت: طی برگزاری ۲۰ سیمنار طی این سال‌ها، ۲۰۰ کارگاه فقط در دپارتمان فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شده است. دور از ذهن نیست هر ماه در یک تخصص در یکی ا ز استان ها یک همایش برگزار کنیم تا باعث توسعه رشته فیزیوتراپی شود.

کریمی اضافه کرد: بقیه شاخه های فیزیوتراپی مانند فیزیوتراپی زنان و زایمان نیز باید به صورت تخصصی به آوردگاه و محفل علمی بیایند. هرچقدر محیط های تبادل تجربه مراکز و تریبون های ارائه تجربیات تحقیقاتی علمی بیشتر باشد هم برای خود فیزیوتراپیست ها مفیدتر است و ثمره آن برای بیماران کشور است.

بسیاری از بیماری ها با فیزیوتراپی درمان می شود

دبیرعلمی در بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات نیز در این سمینارگفت: فیزیوتراپی حیطه های مختلفی را دربری می گیرد و بسیاری از بیماری ها با فیزیوتراپی درمان می شود.  

زهرا مصلی نژاد افزود: بسیاری از بیماران می گویند «باورمان نمی شود که با فیزیوتراپی درمان شده ایم». آنها از مشکل مزمن سلامت رنج می بردند و با فیزیوتراپی بهبود یافتند.

وی به مقالات در بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات اشاره کرد و گفت: از بین مقالات زیادی که به دبیرخانه این سمینار رسید، ۱۱۰ مقاله پذیرش شد که ۲۹ مقاله به صورت پوستر ارائه شد.

بیستمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستون فقرات در محل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با امتیاز بازآموزی برای گروه‌های توانبخشی و رشته های مرتبط به مدت دو روز چهارم و پنجم دی ماه سال جاری برگزار می شود. در حاشیه این سمینار نمایشگاه تجهیزات توانبخشی برپاست و کارگاه هایی از جمله کارگاه های الکتروتراپی،  آخرین یافته‌های رادیولژی در فیزیوتراپی،  ارزیابی، تشخیص و درمان مشکلات کمر به روش مکنزی،  درمان دردهای ناحیه سر، گردن و فک،  ارزیابی، تشخیص و درمان اختلالات مفاصل لگن و کمر، تفسیریافته‌های آزمایشگاهی،  تشخیص و درمان بیماری های نخاع و ستون فقرات از طریق چشم و مایو فاشیال ریلیز نیز در حاشیه آن برگزار می شود.

برچسب‌ها فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توانبخشی سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توانبخشی سازمان بهزیستی کشور فیزیوتراپی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توانبخشی سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۴۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال میزبان قریب ۱.۵ میلیون زائر اربعین در استان باشیم که باید از هم‌اکنون استان را برای پذیرایی از آنها آماده کنیم. 

محمدطیب صحرایی، امروز (۱۲ اردیبهشت) در نشست با جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، با اشاره به اهتمام استان برای خدمت‌رسانی مطلوب به زوار اربعین، گفت: در پی توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار اربعین در استان هستیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه انجام اقدامات لازم برای سهولت بخشی به تردد زوار اربعین و ساماندهی موکب‌ها همه جانبه پای کار هستیم، گفت: باید در مرز خسروی تعدادی موکب توانمند داشته باشیم که به زوار پیاده‌روی اربعین خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشند.

صحرایی در ادامه در پی درخواست مسئولین ستاد عتبات عالیات برای اختصاص قطعه زمینی به نام زمین کشتارگاه در محدوده سه راهی نصرآباد در مرز خسروی برای خدمات‌رسانی به زوار، گفت: برای ارتقاء خدمات‌رسانی به زوار اربعین از هیچ همکاری کوتاهی نمی‌کنیم. زمین کشتارگاه هم به شرطی که شائبه‌ای نداشته باشد در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در صورتی هم که به هر دلیلی امکان استفاده از زمین کشتارگاه مهیا نشود، از دیگر ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد تا مجموعه ستاد بازسازی عتبات بتوانند خدمات‌رسانی مطلوبی به زوار اربعین داشته باشند.

مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند 

علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه  نیز در این نشست با بیان اینکه مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند، گفت: نیاز است یک طراحی قوی داشته باشیم تا موکب‌های توانمند در مرز خسروی برپا شوند تا بتوانند خدمات قابل قبولی در حوزه اسکان و تغذیه به زوار ارائه دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید چینش مواکب را تغییر بدهیم، گفت: ساماندهی موکب‌ها نیاز ضروری امسال مرز خسروی است و این ساماندهی باید بگونه‌ای باشد که خدمات اسکان، تغذیه و حتی آبرسانی به طور مستمر در محدوده مرز خسروی وجود داشته باشد تا بتوانیم جوابگوی جمعیت قریب ۱.۵ میلیونی پیش‌بینی شده برای تردد از مرز خسروی باشیم.

وی با بیان اینکه مشکل اسکان مشکل جدی استان در پیاده‌روی اربعین است، ادامه داد: برای اسکان زوار پیاده روی اربعین هم در مرز خسروی و هم در عراق مشکل داریم و نیاز است برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: در سه سال آتی برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار پیاده‌روی اربعین نیاز به راه اندازی یک نیروگاه حداقل ۴۰ مگاواتی در مرز خسروی وجود دارد.

بنا داریم در جهت خدمات‌رسانی بهتر به زوار موکب های کوچک را با هم ادغام کنیم

به گزارش ایسنا، مجید نامجو جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور  نیز در این نشست با اشاره به اهتمام ستاد بازسازی عتبات عالیات برای خدمات‌رسانی بهتر به زوار اربعین در مرز خسروی، گفت: بنا داریم برای خدمات ‌رسانی بهتر به زوار، موکب‌های کوچک را با هم ادغام کنیم.

نامجو با بیان اینکه برای خدمات رسانی مطلوب به زوار اربعین در مرز خسروی زیرساخت احتیاج داریم، گفت: در بازدیدهای صورت گرفته زمینی که به عنوان زمین کشتارگاه شناخته می شود را مشاهده کردیم که تقریبا در چند سال گذشته استفاده زیادی از آن نشده که درخواست داریم این زمین در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار بگیرد تا بتوانیم از آن برای خدمت‌رسانی به زوار استفاده کنیم.

وی افزود: اگر مجوز استفاده از زمین کشتارگاه به ستاد بازسازی عتبات عالیات داده شود، از همین الان مقدمات کار خدمت رسانی به زوار در آن را آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز