Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  رئیس سازمان امور عشایری کشور در جمع خبرنگاران در بوشهر گفت: به استناد بند «ه» تبصره چهار قانون بودجه، ۱۸ میلیون یورو معادل ۲۲۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح‌های آبرسانی به عشایر کشور که با تخصیص این اعتبار ۴۱۷ طرح آبرسانی برای بهره‌مندی ۱۶ هزار خانوار عشایر از آب آشامیدنی سالم اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمعلی قندالی افزود: هرچند در زمینه آبرسانی عشایری با چالش روبه‌رو هستیم، اما نیمی از عشایر کشور از آب آشامیدنی سالم برخوردارند.

او، عنوان کرد: در نیمه نخست امسال ۴۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی به‌صورت تسهیلات سرمایه در گردش در بخش زنجیره تولید گوشت قرمز با سود ۱۰ درصد تخصیص یافته و براساس شاخص‌ها بین استان‌ها توزیع شده‌است.

رئیس سازمان امور عشایری کشور افزود: با توجه به شرایط کنونی، قیمت نهاده‌ها و هزینه‌های تمام شده، اگر قیمت گوشت به ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان برسد، عشایر ضرر نمی‌کند.

قندالی ادامه داد: تلاش می‌شود هزینه تولید کاهش یابد تا اگر افت قیمت هم داشتیم از محل بهره‌وری جبران شود. 

او بیان کرد: تشکل‌های عشایری با اتحادیه قصابان و صنف بسته‌بندی پروتئینی مذاکره کردند که در مرکز کشور روزانه هزار راس دام را به قیمت روز خریداری کنند. تلاش می‌شود این شبکه در استان‌ها راه‌اندازی شود تا در حوزه تولید متکی به داخل باشیم.

رئیس سازمان امور عشایری کشور درباره تامین نهاده‌های تولیدی عشایر گفت: با کمک خوبی که دولت درتامین نهاده‌ها با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی کرده‌است نگران این بخش نیستیم.

قندالی افزود: امسال با تصویب دولت و کمک سازمان برنامه و بودجه یارانه حمل سوخت در حدود ۵۷ میلیارد تومان برای کرایه حمل انرژی مورد نیاز شامل کپسول و سایر مواد سوختنی مورد نیاز عشایر و حدود هفت میلیارد تومان نیز به عنوان یارانه حمل آرد تامین شده‌است.

او گفت: همچنین بر اساس توافق با وزارت نیرو ۲۵ هزار خانوار عشایری در دو سال آینده به پنل‌های خورشیدی مجهز می‌شوند که هشت هزار خانوار امسال و بقیه سال آینده از این امکانات برخوردار می‌شوند.

رئیس سازمان امور عشایری،  همچنین اختصاص ۴۰۰ کانکس برای بهداشت، ارتقای سطح سواد عشایر از ۲۷ به ۷۰ درصد و ایجاد ۶۶ هزار کیلومتر راه دسترسی عشایری را از جمله اقداماتی عنوان کرد که برای این قشر از جامعه اجرا شده‌است.

قندالی بیان کرد: جامعه عشایری یک جامعه مولد و کم توقع است که کمترین هزینه را دارد و برخلاف نظر برخی از مسئولان نسبت به تخریب عرصه‌ها به دست عشایر امروز بیشترین نقاط بکر موجود در عرصه‌ها مربوط به جامعه عشایری است.

او استفاده از ظرفیت‌های سرزمینی برای توانمندی جوامع عشایری  را از برنامه‌های دولت عنوان کرد و گفت: ۸۰ درصد مناطق عشایری به سامانه ارتباطات تلفن همراه مجهز می‌شوند.

انتهای پیام/ک

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قانون بودجه جامعه عشایری صندوق توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری

هدایت مهر  در بازدید از مناطق عشایری شهرستان تفتان بخش گوهر کوه و نازیل این شهرستان گفت: عشایر هم در خصوص مشکلات مراتع، تامین نهاده‌ها، نقدینگی، دریافت تسهیلات توضیحاتی تشریح کرد با حداقل شدن مشکلات اما راه های دسترسی مدارس عشایری و پیگیر تقسیم آرد بین عشایر با توجه به شرایط جوی ،آبرسانی و عشایری که دارای مشکل می باشند.

هدایت مهر مدیر عشایر شهرستان تفتان گفت: با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، تصریح کرد: عشایر تفتان نقش بسزایی در تامین گوشت قرمز، شیر، پشم، کرک و مو  صنایع دستی دارند

علیرضا شهنوازان فرماندار شهرستان تفتان گفت؛ ضمن بازدید و توجه به ویژه به قشر عشایر دستور داد هر چه سریعتر مشکلات عشایر شهرستان تفتان حل گردند
چرا که عشایر ذخایر انقلاب می باشند. 

وی تصریح کرد: برنامه‌های مختلفی مانند کوچ نمادین، عروسی عشایری، بازی‌های بومی و محلی، مسابقه تیراندازی با کمان سنتی،  مسابقه برترین قوچ ، مسابقه لباس سنتی و مسابقه برترین آلاچیق عشایری نیز در حوزه میراث فرهنگی و طرح آبرسانی، جاده و نصب تابلو در منطقه کله شهتوت را از مدیر راهداری تفتان خواستار شد که در بازدید های آتی نصب تابلوها و همکاری بامری بخشدار نازیل را بصورت جدی و نگاه ویژه به مناطق عشایری و همکاری با مسئول عشایر و مکتوب مستندات را به فرمانداری ارسال نماید 

 شهنوازان گفت: ما مدیران جهادی در رفع مشکلات مردم را تحسین و حمایت می کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری