Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پاسخ دولت به ۱۱ سوال مجمع درباره لوایح «سی‌اف‌تی» و «پالرمو» در کمیسیون مشترکی متشکل از کمیسیون‌های «اقتصاد»، «سیاسی، دفاعی و امنیتی» و «حقوقی، قضایی» مجمع در حال بررسی است و چهارمین جلسه این کمیسیون روز شنبه برگزار می‌شود. تاریخ انتشار: 18:47 - 04 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۰۳۹۵ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن رضایی در حاشیه سومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع، با تبریک میلاد حضرت عیسی بن مریم گفت: سالروز میلاد حضرت مسیح (ع) را به همه مسیحیان جهان به ویژه هموطنان مسیحی مان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رضایی با اشاره به روند ارجاع و بررسی لوایح در مجمع گفت: حدود هشت نه ماه است که چهار لایحه را دولت محترم به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است؛ که مجمع تشخیص مصلحت نظام هم یا از بعد نظارت بر سیاست‌های کلی که در اصل ۱۱۰ قانون اساسی به این چهار لایحه ورود کرده است به این دلیل که بین شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی، اختلاف پیش آمده ورود شده است.     وی افزود: دو تا از این لوایح، چون لوایح داخلی بوده است، کمترین اشکال از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام مواجه بوده است. یکی از این‌ها که مربوط به قانون پولشویی کشور است و ما حدود ده سال قانون پولشویی داشتیم منتها به دلیل اینکه «اف‌ای‌تی‌اف» ظاهرا از دولت جمهوری اسلامی ایران درخواست کرده بود که اصلاح بشود و دولت اصلاحاتی کرده بود، هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام دو سه اشکال گرفته بود که این را حل وفصل کردیم و الان دو لایحه مربوط به دو کنوانسیون مطرح است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این دو کنوانسیون به دلیل ابهامات زیادی که پیرامونش بود، نیاز داشت که هم مجلس شورای اسلامی و هم دولت، حضور بیشتری در جلسات داشته باشند و روسای محترم مجلس و دولت بیایند و مسائل‌شان را مطرح کنند؛ و به سوالات پاسخ بدهند. جناب آقای رئیس جمهور که در جلسات مجمع شرکت نکردند و لذا ما یازده سوال را که ابهامات اعضای مجمع که بدون پاسخ مانده بود را مطرح کنیم و به جناب آقای دکتر روحانی ارائه شد. ایشان هم زحمت کشیدند و هر یازده سوال را به وزارتخانه‌های مربوطه ارائه دادند.   روز شنبه‌ آینده  جلسه‌ چهارم کمیسیون مشترک برگزار می‌شود
وی افزود: از یک ماهی که پاسخ این سوالات به دست ما رسیده، کمیسیون‌های مجمع تشخیص را فعال کردیم. مخصوصا کمیسیون مشترک که از سه کمیسیون «اقتصاد»، «سیاسی، دفاعی و امنیتی»و «حقوقی، قضایی» تشکیل شده را صورت دادیم و امروز سومین جلسه اش را برگزار کردیم. روز شنبه‌ آینده هم جلسه‌ی چهارم کمیسیون مشترک را خواهیم داشت. مباحثی که در این رابطه عمدتا مطرح هست، یکی مساله وجود تحریم‌های اقتصادی است.

رضایی گفت: تعدادی از اعضای مجمع تشخیص این نگرانی را دارند که با وجود تحریم‌های اقتصادی ممکن است از پیوستن ایران به این کنوانسیون بین المللی سوء استفاده شود و به معیشت مردم آسیب وارد شود. چون این گروه از اعضای مجمع معتقد هستند که ما همین الان با دور زدن تحریم‌ها اقتصاد کشور را اداره می‌کنیم اگر این اطلاعاتی که در پیوستن به «اف‌ای‌تی‌اف»، «پالرمو» و «سی‌اف‌تی» و این تشکیلاتی که وجود دارد بخواهد مورد سوء استفاده دشمنان و آمریکا قرار بگیرد، قاعدتا مشکلات اقتصادی ما بیشتر خواهد شد؛ و به همین دلیل سوال کرده بودند از دولت که شما برای این چه کار می‌کنید؟

وی افزود: مساله دوم این است که بعضی از اعضای دیگر در مجمع، می‌گویند که ما نگران این هستیم که ما را در یک دالانو تونل بدون انتها قرار بدهند. این چهل و یک مورد را که ما تصویب بکنیم بار دیگر توصیه‌های جدیدی را برای ما قرار بدهند و باید برویم به آن توصیه‌ها هم عمل کنیم!   بیشتر بخوانید:
مهلت بررسی «سی‌اف‌تی» در مجمع ۲ بهمن پایان می‌یابد دبیر مجمع تشخیص مصلحت گفت: ممکن است ما را پنج - شش سال دنبال خودشان بدوانند؛ و آن امتیاز‌هایی که به کشور‌های دیگر داده اند را به ما ندهند. استدلال‌شان این است که در آن چیز که «اف‌ای‌تی‌اف» برای ایران نوشته است واژه next step آمده که این معنی را می‌دهد که اگر شما به این چهل توصیه عمل کردید بعد بیایید ما بر روی مرحله‌ی بعد با یکدیگر صحبت کنیم!

رضایی گفت: یک گروه از اعضا، الان این را می‌گویند. البته یک گروه دیگر از اعضای مجمع هستند که می‌گویند پوستن ما هیچ ما مشکلی ندارد و الان بین این سه چهار گروه در مجمع تشخیص مصلحت نظام بحث‌های کارشناسی وجود دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما امروز ناچار شدیم همه کارشناسان را از وزارت اقتصاد، اطلاعات، امور خارجه دور هم جمع کنیم تا در مورد این اختلاف‌ها با هم بحث کنیم و مباحث همچنان ادامه دارد؛ بنابراین آن چیزی که ما امروز می‌توانیم اعلام کنیم این است که پیوستن ما به «سی‌اف‌تی» در حال بررسی است و ما شتابزدگی را هم به مصلحت نمی‌دانیم.

رضایی با اشاره به پرهیز مجمع از بررسی شتابزده لوایح گفت: کار شتابزده که بدون یک تصویر روشن، صورت بگیرد ممکن است از سوی اعضای مجمع رد شود که این خود یک مشکلی را ایجاد می‌کند، زیرا قوانینی را که مجمع تصویب می‌کند تا مدت‌ها قابل اصلاح و قابل تغییر نیستند و این خود باز مشکلی دیگری را به وجود می‌آورد؛ بنابراین باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که مصالح کشور را درنظر بگیریم و نقاط مبهمی که وجود دارد را برطرف کنیم تا قابل طرح در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام بشود.

خبرنگار از رضایی پرسید: گفتید که شتابزدگی را به مصلحت نمی‌دانید و لی از طرف گروه مالی اقدام مشترک یک اولتیمانتوم را برای تصویب این لایحه قرار داده که در غیر اینصورت ایران در لیست سیاه آن‌ها قرار خواهد گرفت. برآورد شما از اینکه مجمع چه زمانی نظر نهایی خود را اعلام خواهد کرد؟ و سوال دوم اینکه: موضوعی مطرح شده مبنی بر اینکه پالرمو و سی اف تی در شورای عالی امنیت ملی بررسی شود، نظر شما در این مورد چیست؟

ان شاء الله در آینده روشن خواهد شد که پشت سر این فشار سیاسی چیست

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ گفت: مسئله‌ای که داریم این است که تقریباً یک ماه است که یک حرکت مشکوک در داخل و خارج از کشور و مخصوصاً در دبیرخانه «اف‌ای‌تی‌اف» را می‌بینیم. با وجودی که ما روی میز آن‌ها پرونده‌های زیادی داریم، این‌ها یک حرف‌هایی را مطرح می‌کنند که ما کلاً مشکوکیم که مسئله از نظر حقوقی و فنی خارج شده و جنبه سیاسی پیدا کرده است؛ که ان شاء الله در آینده روشن خواهد شد که پشت سر این فشار سیاسی چیست.

نمی‌توانند به ما اجبار کنند
رضایی افزود: دلیل ما این است که ۳۹ مورد از ۴۱ توصیه اف‌ای تی اف را دولت عمل کرده، ولی دبیرخانه «اف‌ای‌تی‌اف» تنها ۵ مورد آن‌ها را قبول کرده اند. الان پرونده‌های خیلی زیادی روی میز دبیرخانه «اف‌ای‌تی‌اف» در مورد کارکرد‌های مثبت ایران وجود دارد. از فعالیت دولت ایران که فقط ۵ مورد را صددرصدی و ۱۱ مورد را هم تا حدی قبول کرده اند، ولی بقیه موارد را نپذیرفته اند. خوب چرا حالا این دو لایحه را مطرح می‌کنند؟ شما اگر واقعاً قصد همکاری با ایران را دارید ابتدا این پرونده‌هایی که ایران به آن‌ها عمل کرده و توصیه‌های شما را عملی کرده است را قبول کنید بعد ایراد بگیرد که چرا ایران آن دو تا کنوانسیون را معطل کرده است ثانیاً شما نمی‌تواند به ما اجبار کنید که چرا موضوع را معطل کرده اید؟ شما ابتدا باید ابهامات و سوالات ما را پاسخ دهید و تضمین کنید که از این اطلاعات سوء استفاده نخواهید کرد.

وی گفت: بنابراین مسیر مجمع یک مسیر کاملاٌ فنی و منطقی است و کارشناسانه در حال بررسی آن هستیم.

رضایی افزود:، اما کسانی هیاهو و داد و بیداد می‌کنند، به دنبال وارد کردن آسیب جدی به کشور هستند. مجمع در حال بررسی است و هیچ لحظه خود را از بررسی این موضوع کنار نکشیده است ما حتی یک روز را هم درنگ نداشته ایم. همین جلساتی که بعد از آمدن پاسخ‌های دولت به سوالات مجمع مطرح شده، خود بیانگر این است که مجمع به طور جدی در حال بررسی این موضوع است، اما در مورد اینکه این لوایح به شورای[عالی] امنیت[ملی] داه شود، هیچگونه تصمیمی تابه حال اتخاذ نشده است، چون به لحاظ قانونی باید به تشخیص مصلحت داده شود و تشخیص مصلحت هم در مجمع تشخیص مصلحت است که در حال بررسی است.

رضایی در پاسخ به این سوال که" اینکه آیا برخی از اعضای مجمع، بررسی این موضوع را به رفع تمام تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان موکول کرده اند صحت دارد؟ " گفت: یک گروه از اعضای مجمع الان پیشنهادشان همین است و شرط ادامه بررسی این لوایح را رفع همه تحریم‌ها عنوان کرده اند که ما پس از رفع تحریم‌ها در مورد این موضوع تصمیم گیری کنیم. الان سه یا چهار گروه در مجمع هستند که کارشناسان می‌آیند و به سوالات اعضای مجمع پاسخ می‌دهند و هرچه پاسخ دولت و کارشناسان واضح‌تر و صریحتر باشد، تصمیم گیری بهتر صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی تحریم های آمریکا کنوانسیون سی اف تی کنوانسیون پالرمو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌ شود

به گزارش پارس نیوز، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در مراسم تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان و ... که صبح امروز برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت:‌ در دو سال گذشته شهرداری تهران اقدامات خوبی را در محور آزادگان انجام داده است. در زمستان سال گذشته در محدوده بزرگراه آزادگان در منطقه 16 اقدام خوبی صورت گرفت و یک لاین کندروی جدید اضافه شد و سبب شد که بار ترافیک سنگین صبح و عصرگاهی که از قبل پل رجایی تا صنیع‌خانی ایجاد می‌شد تا حدودی رفع شده و تداخل بار ترافیکی نداشته باشیم.

وی با بیان این‌که همچنین اخیرا در محور آزادگان در محدوده پل فتح یک لاین احداث شد که موجب روان‌سازی بار ترافیکی شد، تصریح کرد: تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز وارد مدار می‌شود نیز یکی دیگر از اقدامات مهم بود چرا که لاین کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری محور تنگی بود که حالا این محور استانداردسازی شده و سبب شده که حجم سنگین بار صبحگاهی ترافیک تقلیل یابد چرا که شاهد بودیم این بار ترافیکی تا کیلومترها محور آزادگان را درگیر می‌کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص این‌که شهرداری در نظر دارد طرح ترافیک را تغییر دهد و آیا در این زمینه نظرات پلیس احصا شده یا خیر؟ تصریح کرد: هنوز صحبت جدی در این زمینه با پلیس نشده است اما اعتقاد دارم که تغییرات در محدوده طرح ترافیک و غیره خوب است و نباید در برابر تغییرات مقاومت کنیم.

موسوی‌پور با بیان این‌که با توجه به افزایش تردد خودروها موتورسیکلت‌ها و غیره باید طرح ترافیک بروزرسانی شود، اظهار کرد: باید کارگروه مشترکی فی‌مابین پلیس و شهرداری تشکیل شود تا به نظر واحدی در خصوص تغییرات طرح ترافیک برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اجرای طرح ترافیک جدید تا پایان سال جاری انجام شده و امسال شاهد اجرای طرح ترافیک خواهیم بود یا نه؟ اظهار کرد: قطعا امسال نیست و باید اقدامات کارشناسی به درستی انجام شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که چه بزرگراه‌هایی در تهران وجود دارد که آسفالت آنها نیاز به مرمت آسفالت دارند، گفت: عمدتا محورهای کمربندی که خودروهای سنگین در آن تردد می‌کنند همچون بزرگراه یاسینی، آزادگان و قسمتی از بزرگراه بسیج محورهایی هستند که آسفالت آنها نیاز به بهسازی بیشتر دارند.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پاسخ جالب همسر کاپیتان تیم ملی فوتسال به یک سوال جنجالی
  • ببینید | پاسخ جالب همسر کاپیتان تیم ملی فوتسال به یک سوال جنجالی
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • «جعبه سیاه» آدم‌ها رو می‌شود/ چالش‌هایی که گاهی از دست مهمان برنامه در می‌رود
  • اعضای شورای شهر در هر تصمیمی نفع مردم را لحاظ کنند
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌ شود