Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ رئیس دانشگاه اصفهان گفت: سیاست‌گذاری در روابط بین‌الملل بسیار ضرورت دارد که با سیاست‌گذاری خوب، روابط بین‌المللی خوبی داریم.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، هوشنگ طالبی حبیب‌آبادی رئیس دانشگاه اصفهان، شامگاه گذشته ۴ دی ماه، در اختتامیه چهارمین مجمع دانشگاه‌های ایران و جهان عرب که در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه اصفهان دانشگاهی جامع و عضو تفتاش بوده، کنسرسیومی بین ۵ دانشگاه بزرگ تهران، فردوسی، تبریز، اصفهان و شیراز است که در روابط بین‌المللی با هم همکاری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه اصفهان ۶۵۰ عضو هیات علمی با مدرک دکترا دارد و ۵۵ درصد همکاران دارای رتبه دانشیاری و استاد تمامی هستند. این دانشگاه ۱۶ هزار دانشجو دارد که ۴۵ درصد درجه یک یعنی ارشد و دکترا بوده و ۱۴ درصد دانشجویان خارجی و عموما از کشورهای همسایه هستند. مساحت دانشگاه حدود ۲۰۰ هکتار بوده که ۱۴ دانشکده شامل ۵۵ دپارتمان دارد. ۷۵ برنامه و رشته دوره لیسانس، ۱۸۵ رشته فوق لیسانس و ۱۰۶ رشته دکتری در این دانشگاه ارائه می‌شود. ۲۲ مرکز تحقیقات و ۵ قطب آموزشی پژوهشی نیز داریم.

طالبی حبیب‎آبادی بیان کرد: دانشگاه اصفهان یکی از دانشگاه‌هایی است که بین‌المللی کار می‌کند. ما عضو اتحادیه جهانی دانشگاه‌ها، جزو دانشگاه‌های آسیا، اقیانوسیه و شبکه جاده ابریشم هستیم و توافق‌نامه‌های بسیاری به صورت جهانی با اکثر دانشگاه‌ها از جمله چین، ژاپن، کانادا، کشورهای اروپایی و کشورهای همسایه و جهان عرب داریم، همچنین روابط بین‌المللی ما شامل مبادله استاد و دانشجو، برنامه‌های مشترک برای دادن مدرک مشترک به خصوص مدرک ارشد، پروژه‌های مشترک فراوان با اتحادیه اروپا، کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها و مدارس تابستانه و زمستانه است.

رئیس دانشگاه اصفهان ادامه داد: مقالات مشترک زیادی داریم که چاپ مقالات دانشگاه اصفهان نشان‌دهنده فعالیت‌ها و پتانسیل‌های پژوهشی در ایران است و هر سال بیش از ۵۰ هزار مقاله وس و اسکوپوس داریم که رتبه ۱۶ جهانی را کسب کردیم. از سال ۲۰۱۴ به بعد نزدیک ۶ هزار مقاله در وب آو ساینس چاپ کردیم، همچنین روند سال‌های اخیر صعودی بوده است و ۱۰.۵ درصد مقالات در ۱۰ درصد بالاترین مقالات با بیشترین ارجاعات چاپ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مقالات مشترک ما با همکاران بین‌المللی از جمله کانادا، آمریکا، استرالیا، چین، ژاپن و اروپا بوده که تعداد مقالات مشترک زیاد است. کارهای مشترکی با دانشگاه‌ها و پژوهشگران جهان عرب و آفریقا داریم. همه این موارد مستلزم این است که بتوانیم روابط بین‌المللی و همکاری‌های خود را گسترش دهیم.

طالبی حبیب‌آبادی با بیان اینکه در بین‌المللی‌سازی دو مساله داریم، عنوان کرد: یک مساله ارتباطات بوده که شامل برنامه‌های مشترک، تفاهم‌نامه‌ها و موافقت‌نامه‌های مشترک و مبادله استاد و دانشجو است، مساله دوم سیاست‌گذاری در روابط بین‌الملل بوده که بسیار ضرورت دارد، همچنین در سیاست‌گذاری نیاز داریم که همکاران دانشگاهی خود را بشناسیم، نقشه راه را تعیین کنیم و برای همکاران خود ظرفیت ایجاد نماییم. با سیاست‌گذاری خوب، روابط بین‌المللی خوبی داریم.

رئیس دانشگاه اصفهان در خصوص مدل بین‌المللی‌سازی، تصریح کرد: مدل بین‌المللی‌سازی شامل تعهدات بین‌المللی و روان‌سازی در زیرساخت‌ها بوده و اینکه بتوانیم ساختارها و فرایندهای همکاری را به صورت اجرایی تعیین کنیم، برنامه‌های آموزشی استاندارد و مورد قبول داشته باشیم، همکاری‌ها را نهادینه کنیم، مبادله دانشجو داشته و در نهایت همکاران خوبی برای هم باشیم تا با انتخاب درست دانشگاه‌های همکار نیازهای یکدیگر را برطرف کنیم، با این مدل می‌توانیم شبکه بین دانشگاهی ایجاد کنیم که با شبکه‌سازی، برنامه‌های مشترک برای مبادله دانش، فناوری و ظرفیت‌سازی خواهیم داشت.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌سازی رکن‌هایی دارد که مهم‌ترین رکن ظرفیت‌سازی منابع انسانی است، به صورت مشترک می‌توانیم در تامین و مبادله اساتید و پژوهشگران این کار را انجام دهیم و ظرفیت خود در منابع انسانی را تقویت کنیم.، دکترا و فوق‌دکترا می‌توانند ظرفیت‌های خوبی باشند و داوطلبان کشورها از جمله ایران که پرتقاضاترین کشور از نظر ورود جوانان به دانشگاه بوده، فرصت خوبی برای سرمایه است و ایده‌ها و نوآوری‌ها، فناوری‌ها، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و نیاز جامعه در صنعت، تجارت و بازرگانی می‌تواند ظرفیت را افزایش دهد.

طالبی حبیب‌آبادی با اشاره به انتظارات از دانشگاه‌های جهان عرب برای همکاری، بیان کرد: از روسا و نمایندگان دانشگاه‌های عرب دعوت می‌کنیم که همکاری‌ها در برنامه‌های آموزشی را با ایجاد تضمین، کیفیت درست و برنامه‌ریزی‌های استاندارد فراهم کنند، چرا که می‌توانیم همکاری‌های مشترک تحقیقاتی با هم داشته و با برگزاری کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها و سمینارها فعالیت‌های گسترده‌ای داشته باشیم.

رئیس دانشگاه اصفهان افزود: روان‌سازی و ایجاد تسهیلات برای رفت و آمد پژوهشگران، اساتید و دانشجویان می‌تواند زمینه‌های پژوهشگری و پژوهش و آموزش‌های متقابل را افزایش دهد. می‌توانیم دوره‌های فرصت مطالعاتی را فراهم کنیم تا وسیله‌ای باشیم که دانشجویان برای دوره تحقیق و آموزش به دانشگاه‌های یکدیگر بروند و دانشگاه اصفهان که رشته‌های عربی تا دکترا دارد می‌تواند از اساتید عرب زبان استفاده کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی دانشگاه جهان عرب اصفهان فردوسی روابط بین الملل قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حمایت از رخدادهای بین المللی برای توسعه علم هسته‌ای هست و حضور رافائل گروسی در اصفهان مهر تایید بر حمایت آژانس از این رویداد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد کریمی‌ثابت صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در نشست خبری اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ اظهار کرد: اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای از فردا ۱۷ اردیبهشت‌ماه به مدت ۳روز در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری این کنفرانس نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است، افزود: سال گذشته در دیدار همکاران صنعت هسته‌ای با رهبر، معظم له بر گسترش همکاری بین‌المللی با کشورهای همسو تاکید کردند در این راستا این موضوع در سازمان انرژی اتمی هدف گذاری شد و انجمن هسته‌ای پس از ۲۹ دوره کنفرانس هسته‌ای، شرایط را برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای مهیا دانست و در این راستا شاهد استقبال بسیار خوبی برای حضور در کنفرانس هستیم.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای این کنفرانس ارسال شده است و بیش از ۵۰ دانشگاه در این مسیر حضور داشتند و حدود ۴۰۰ مقاله تأیید شده است، همچنین ۱۶ میزگرد در این کنفرانس پیش‌بینی شده است، حدود ۱۰۰ سخنران به عنوان نویسندگان علمی این مقالات به عنوان سخنران انتخاب شده‌اند.

کریمی‌ثابت با بیان اینکه این کنفرانس بستری برای حضور فعالان صنعت هسته‌ای شده است، تصریح کرد: تلاش شده است دانشجویان، دانشگاه‌ها و اساتید صنعت و همگان از آخرین پژوهش‌های هسته‌ای ایران اشنا شوند.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 750733

دیگر خبرها

  • ضرورت تجلیل از پیشگامان موج جدید ضد صهیونیستی
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • بورل: آمریکا جایگاه مسلط خود را از دست داده است
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • رافائل گروسی میهمان ویژه همایش هسته‌ای اصفهان
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند