Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@04:34:22 GMT

مقاوم‌سازی ۵۰ درصد واحدهای روستایی استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۵۲۰۹۴

مقاوم‌سازی ۵۰ درصد واحدهای روستایی استان مرکزی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت: در استان اقدامات خوبی در راستای مقاوم‌سازی بافت فرسوده در سطح روستاهای استان مرکزی انجام شده است به گونه ای که در حال حاضر ۵۰ درصد از واحدهای روستایی استان مقاوم سازی شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا غیاثی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی، در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: کشور به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد یکی از کشورهای بلا خیز است به طوری که در برخی از سال‌ها شاهد بلایای طبیعی در سطح کشور بوده‌ایم و این حوادث خسارت‌های مالی و جانی را هم به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غیاثی اظهار کرد: برای اینکه در زمان وقوع حوادث شاهد کمترین میزان خسارت‌های جانی و مالی باشیم نیاز است همه مردم و دستگاه‌های اجرایی آمادگی لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: در سال ۸۵ به‌منظور بالا بردن سطح آگاهی‌های مرد نسبت به بلایای طبیعی شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مرکزی در مصوبه‌ای سند آموزشی تدوین کردند. بر اساس این سند تا سال ۱۴۰۰ همه دستگاه‌ها باید برای مخاطبین و کارکنان خودشان دوره‌های آموزشی در همه زمینه‌ها برای آشنایی با بلایای طبیعی برگزار کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی، توجه به امر مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، تأسیسات مهم و شریان‌های حیاتی را بسیار مهم و ضروری عنوان کرد و گفت: با مقاوم‌سازی ساختمان‌ها ضمن حفظ جان انسان‌ها، افزایش پایداری سازه‌های مهم در برابر زلزله، حفظ سرمایه‌های ملی و ارتقای توان کشور برای مدیریت مطلوب بحران ناشی از زلزله را پی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه بافت فرسوده یکی از آسیب‌پذیرترین بخش‌ها در سوانح طبیعی از جمله زلزله هستند ادامه داد: در استان مرکزی اقدامات خوبی در راستای مقاوم سازی بافت فرسوده در سطح روستاهای استان مرکزی انجام شده است به گونه ای که در حال حاضر ۵۰ درصدد از واحدهای روستایی استان مقاوم سازی شده اند.

غیاثی اظهار کرد: با توجه به اینکه تسهیلات با سود کم برای مقاوم سازی منزل روستایی در نظر گرفته شده است از مردم روستا تقاضا داریم با دریافت تسهیلات نسبت به مقاوم سازی منزل خود اقدام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت: یکی از مشکل های که امروز در داخل شهرها خصوصا اراک داریم نماها و اجزای غیر سازه ای نمای ساختمان هستند که مشکل زا است.

وی اضافه کرد: بسیاری از نماهای ساختمانی که امروز رایج است نا ایمن هستند و در زمان وقوع حوادث نما های ساختمان مشکل ساز خواهند شد البته سازمان نظام مهندسی آیین نامه ای تنظیم کرده اند و به دنبال مقاوم سازی نماها هستند.

غیاثی، با اشاره به اینکه نمی توان جلوی بروز حوادث طبیعی را گرفت، خاطرنشان کرد: ولی می توان با ارائه آموزش ها جلوی بسیاری از خسارت های احتمالی را گرفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۲۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  در این همایش پروفسور گرون آرون عضو هیات رییسه موسسه تحقیقاتی ایسکارسا و استاد دانشگاه در ترکیه و پروفسور نیلگون الگون عضو تخصصی موسسه ایسکارسا درباره نتایج تحقیقاتشان برحفظ ونگهداری بنا‌های تاریخی سخنرانی کردند
امضای تفاهم نامه همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان مبنی بر همکاری‌های دوجانبه برای بکارگیری فناوری‌های نوین و حمایت از دانش بنیان‌های این بخش از برنامه‌های این همایش بود
فاطمه داوری مدیر کل دفتر حفظ و احیا بنا‌ها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی این همایش گفت: از ۱۹ هزار بنا و محوطه تاریخی در کشور ۱۴ هزار بنا در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ازاین رقم ۱۰ هزار بنا درمالکیت بخش خصوصی و مابقی در مالکیت دستگاه‌های دولتی است
داوری با بیان اینکه این بنا‌ها در معرض انواع بحران هاو حوادث طبیعی قرار دارند افزود:در بودجه امسال ۲۰۰ میلیاردتومان به عنوان منابع متمرکز حفاظت از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی کشور در نظر گرفته شده واما این رقم تا اعتبار مورد نیاز فاصله زیادی دارد و بهمین علت برای جلب مشارکت مردم ازپارسال انجمن خیران میراث فرهنگی فعال شده و تا پایان اردیبهشت هم شعبات استانی این انجمن فعال خواهد شد
مدیر کل دفتر حفظ و احیا بنا‌ها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی و فرهنگی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت: چند سالی است مطالعات مربوط به حفظ و الگوسازی بنا‌های تاریخی شیخ علا الدوله سمنانی با تمرکز بر شناخت و تبیین فرایند اجرای این طرح بابهره گیری از فناوری‌های نوین برای الگوسازی در دانشگاه سمنان آغاز و نتایج خوبی نیز حاصل شده شده است. در این همایش هم به همین علت این طرح مطرح و بررسی شد
۶۰۰ بنای تاریخی استان سمنان در فهرست آثار ملی ثبت شده که ازاین تعداد ۴۰۰ بنا مربوط به دوران پیش از قاجار است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • معرفی استان کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی غرب کشور در سوانح و بلایای طبیعی
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز