Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه گفت:اعتبار طرح آبرسانی رودسمه بر خلاف شایعات جابجا نشده اما کافی نیست.

علیرضا نیکویی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کهگیلویه اظهار داشت: در پی بارندگی‌های سیل‌آسا در دیشموک 195 پرونده خسارت سیل تشکیل و جهت دریافت تسهیلات کم‌بهره به بانک معرفی شدند.

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه میزان تسهیلات اعطایی به کشاورزان خسارت دیده را 50 تا 100 میلیون ریال اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکویی‌زاده از راه‌اندازی30 متقاضی راه‌اندازی گلخانه و 12 مورد خرید تراکتور به دیگر پرونده‌های معرفی به بانک نام برد.

این مسؤول تصریح کرد: تاکنون هشت هزار و 500 کیسه کود شیمیایی در بخش دیشموک توزیع شده است.

وی در پاسخ به سؤوالی مبنی بر جابجایی اعتبارات طرح آبرسانی رودسمه این شایعه را تکذیب کرد و افزود: 10 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح هنوز تخصیص نیافته است.

نیکویی‌زاده گفت: مطالعات طرح سال گذشته به اتمام رسید و حداقل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح حداقل 150 میلیارد ریال برآورد شد.

وی اعتبار اختصاص یافته به رودسمه را در حد بسیار ناچیز دانست و افزود: با این حال هنوز هیچ مبلغی از این اعتبار تخصیص نیافته است.

نیکویی‌زاده گفت: بهره‌برداری از طرح پمپاژ آب رودسمه ضمن آبیاری یکهزار هکتار از زمین‌های کشاورزی زمینه اشتغال 2 هزار نفر را فراهم می‌کند.

این مسؤول همچنین همکاری مردم در رفع معارضات را از دیگر ضروریات برای شروع طرح عنوان کرد و گفت: قول می‌دهم اگر تملک اراضی مشخص شود قول می‌دهم اعتبار ملی برای تسریع در اجرای عملیات تأمین کنم.

انتهای پیام/82016

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی خسارت سیل دیشموک فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت

عباس رضاییان‌زاده ضمن یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود.

او از بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین نوع بیماری‌های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌های دهان و دندان با سایر بیماری‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آنها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.

رضائیان‌زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: ۱۷ اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» و ۱۹ اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری‌های ناحیه دهان و دندان، می‌تواند در دیگر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

او ضمن دعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟