Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: علی‌رغم محدودیت‌ها در بودجه ۹۹ دولت برای مشارکت با خیرین ۲۷۰۰ میلیارد تومان تضمین داده است. ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محسن حاجی‌میرزایی در آیین افتتاح دبیرستان ماندگار آیت الله طالقانی تبریز، با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش فضا و تجهیزات رکن اساسی آموزش است چراکه کلاس درس فقط محلی برای نشستن نیست بلکه موقعیتی برای یادگیری است اظهار داشت: براساس سند تحول، به تنوع در موقعیت‌های یادگیری رسیده ایم تا دانش‌آموز در محیط‌های متنوع بیاموزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معماری فضا می‌تواند وحدت گرا باشد و به آرامش و تمرکز کمک کرده و یادگیری را تسهیل کند، افزود: یادگیری ترکیبی از محتوا، معلم و فضاست و باید برای هر سه این موقعیت‌ها برنامه‌ریزی شود.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سازندگان مدارس فقط مهندس نیستند بلکه باید از تعلیم و تربیت هم فهم داشته باشند گفت: ارزیابی از سازمان نوسازی مدارس باید بر این اساس باشد که کلاس های درس ساخته شده چقدر در فرآیند آموزش تسهیل ایجاد کرده است.

وی از رویکرد سازمان نوسازی مدارس برای تلاش در جهت دسترسی عادلانه همه دانش آموزان به اماکن آموزشی استاندارد، ابراز داشت: اکنون توزیع فضای آموزشی در کشور به دلیل جابه‌جایی جمعیت مناسب نیست، لذا در برخی از مناطق با انبوهی از مدارس مواجهیم و در برخی از مناطق با کمبود مواجهیم که باید توزیع مناسب صورت گیرد و سازمان نوسازی باید این عدالت را برقرار بکند و نگاه به مناطق با محرومیت بیشتر را در اولویت قرار دهد.

حاجی میرزایی در تبریز: آموزش و پرورش باید پیوندهای عمیقی با تمام ارکان توسعه کشور پیدا کندوزیر آموزش و پرورش در تبریز: معوقات رتبه‌بندی معلمان با حقوق بهمن پرداخت می‌شودوزیر آموزش و پرورش: طرح تحول بنیادی آموزش و پرورش سنجیده و پخته‌تر اجرا می‌شود‌

حاجی میرزایی، تمرکز بر اجرای یک پرونده ویژه در کشور را الهام بخش برای توسعه دانست و گفت: با تمرکز کشوری در زمینه استانداردسازی سیستم های گرمایشی و برچیدن بخاری از مدارس، اقدامات خوبی صورت گرفت که این تجربه می تواند به عنوان هدف گذاری بومی بر اساس نیازهای هر استان و منطقه تعیین شود. ما اغلب برای تحقق اهداف به دنبال پول و امکانات هستیم اما چیزی که بیش از اعتبارات و امکانات نیاز داریم، خلاقیت و نوآوری است تا به نیاز گسترده مدارس پاسخگو باشیم.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه اکنون 30 درصد مدارس کشور نیازمند توجه برای تعمیرات و نگهداری، 18 درصد نیازمند بازسازی و 12 درصد نیازمند تخریب است، تصریح کرد: تجهیز و نگهداری مناسب باید رونق بیشتری بگیرد چراکه اعتبارات ما محدود است. 

وی با اشاره به ویژگی های تاریخی و فرهنگی مدرسه نوساز ماندگار آیت‌الله طالقانی تبریز، مدرسه افتتاحی امروز را نمونه بارزی از توجه به فرهنگ و گذشته یک شهر دانست و افزود: مهم‌ترین عنصری که در شکل‌گیری شخصیت افراد دخیل است و موفقیت افراد را تضمین می‌کند، درکی است که دانش‌آموز از خود و هویتشان دارد که موفقیت‌ها با شناخت از خود و توانمندی‌ها شکل می‌گیرد و معتقدم لازمه خداشناسی خودشناسی است.

این عضو هیئت دولت، با بیان اینکه مهمترین مهارتهای مدیریت موفق و نقش آفرینی اجتماعی خود آگاهی است ادامه داد: این درک از آموزش و پروش شکل می گیرد چراکه آموزش و پرورش ماموریت دارد که درک مناسب تری داده و هویت بخشی کند.

حاجی‌میرزایی با تاکید بر اینکه نیل به تمدن اسلامی شکل گیری هویت نسل جدید را می‌طلبد، ابراز داشت: هویت ما متاثر از دین و ملیت و قومیت ماست لذا تمرکز روی نقاطی که خاطراتی برای مردم و تصاویر امید بخشی از گذشته می دهد، کمک می  کند تا این هویت شکل گیرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف دشمن برای ایران، آسیب رساندن به این هویت و بریدن انسان ها از گذشته خود است گفت: بی‌پناه رها کردن دانش آموز در برابر هجمه‌ها درست نیست و باید برنامه ریزی و اقدام جدی در این حوزه صورت گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این مدرسه یک نماد سمبولیک برای توجه به داشته های فرهنگی و تاریخی یک منطقه است خاطر نشان کرد: نسل ما باید خود را متصل به فرهنگ پربار بداند. استمرار این فرهنگ را باید تامین کنیم که این در گرو پیوند دادن امروز با دیروز و فرداست.

حاجی میرزایی در پایان با بیان اینکه علی رغم محدودیت‌های موجود در بودجه 99 دولت برای مشارکت با خیرین 2700 میلیارد تومان تضمین داده است، گفت: این رقم متناسب با مشارکت خیرین به آموزش و پرورش تزریق می شود و امیدارم خیرین و دولت با هم بتوانند نیازها را برطرف کنند.

انتهای پیام/111/ش

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است