Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ هر روز که به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیکتر می‌شویم، کری‌خوانی‌های دو جناح برای فائق آمدن بر رقیب بیشتر و غلیظ‌تر می‌شود. در این میان نکته قابل تأمل آن است که علاوه بر اصولگرایان، اصلاح طلبان نیز در نقد عملکرد فراکسیون امید هیچ ملاحظه‌ای به خرج نمی‌دهند، اما بهزاد نبوی فعال سیاسی اصلاح طلب نگاه دیگری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قسمتی از گفتگو با بهزاد نبوی را در اینجا بخوانید.

یک واقعیت غیرقابل انکار در عرصه سیاسی این است که عملکرد آقای عارف و فراکسیون امید نتوانست انتظارات جامعه و حتی خود اصلاح‌طلبان را برآورده کند. نظر شما چیست؟

اولا برآورده نشدن انتظارات جامعه، نه ربطی به آقای عارف دارد، نه ربطی به فراکسیون امید و نه حتی ربطی به کل مجلس و کل دولت. این‌ها نقش تعیین کننده‌ای در برآورده کردن انتظارات جامعه ندارند. البته من نظرم را درباره تعیین کننده نبودن نقش نهاد‌های انتخاباتی در برآورده کردن انتظارات جامعه، دو ماه بعد از ریاست جمهوری آقای خاتمی در سال ۷۶، در یک مصاحبه با روزنامه سلام مطرح کرده ام و مربوط به امروز نیست. در آن مصاحبه گفتم «رئیس جمهور اگر سایر قوا و نهاد‌ها در مقابلش نباشند، حداکثر ۱۰ تا ۱۵ درصد اختیار اداره کشور را طبق قانون اساسی دارد». همان زمان جناح مخالف خاتمی خیلی تند و تیز به من حمله کردند که فرافکنی می‌کنم؛ آن‌ها می‌خواستند بگویند خاتمی همه‌کاره است، ولی هیچ کاری نمی‌تواند بکند. الان هم همین حرف را می‌گویم. زمانی که دولت و مجلس در اختیار اصلاح‌طلبان بود را نیز تجربه کرده و توان مجموعه را دیده ایم بنابراین نه‌تن‌ها مجلس، بلکه دولت و مجلس با هم در برآورده نشدن انتظارات جامعه، نقش تعیین‌کننده ندارند.

اگر شخصیتی مثل آقای مرعشی یا آقای کرباسچی یا حتی خود شما، رئیس فراکسیون امید بودید، همین عملکرد را ما از فراکسیون امید شاهد بودیم؟

پاسخم همان مطالبی است که درباره دولت آقای روحانی مطرح کرده ام. دولت آقای روحانی، دولتی خیلی قوی نیست و از نظر من هم شاید اشکالات زیادی هم داشته باشد، ولی قوی‌ترین دولت‌ها هم در شرایط فعلی نمی‌توانند به سادگی با مشکلات موجود کشور مقابله کنند. در مورد رئیس فراکسیون امید هم می‌گویم؛ الان اختیارات مجلس دهم با مجلس ششم قابل قیاس نیست. اختیارات فراقانونی که به سران سه قوه داده شده به گونه‌ای است که مجلسی‌ها در مواردی فقط نظاره گرند و هر کس دیگری هم به غیر از آقای عارف در رأس فراکسیون امید بود تفاوت چندانی نمی‌کرد و اگر می‌کرد می‌شد «فتنه‌گر»؟! معنی حرف من این نیست که عارف و فراکسیون امید خیلی قوی عمل کرده اند. منظور این است که قوی‌ترین‌ها هم با توجه به شرایط و اختیارات فعلی مجلس نمی‌توانند کار مهمی انجام دهند. ا   ز بعد دوم خرداد ۷۶ تلاش شد تا به تدریج اختیارات نهاد‌های انتخابی مستقیم توسط مردم، کمتر شود. بعضی از دوستان ما می‌گویند باید قانون اساسی عوض شود تا این مشکلات برطرف شود. به آن‌ها می‌گویم با سازوکار موجود اگر قانون اساسی عوض شود بدانید که اوضاع بدتر خواهد شد. چراکه اولین تغییر محتمل تبدیل «نظام ریاستی» به «نظام پارلمانی» خواهد بود. یعنی رئیس جمهور منتخب مردم به رئیس جمهور منتخب مجلس تبدیل خواهد شد و این رأی مستقیم مردم هم از بین می‌رود. امروز شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت نظام و سران سه قوه هر تصمیمی بخواهند بدون توجه به نظر مجلس می‌گیرند.

آقای روحانی سال ۹۲ حاصل جمع دو طرف شد الان آقای ناطق چنین پتانسیلی را دارد؟ از همه مهم‌تر آقای ناطق اساسا تمایلی به بازگشت دارد یا همه اخبار مربوط به این موضوع ژورنالیستی و روزنامه‌نگاری است؟

من دو سال پیش با آقای ناطق دیداری داشتم و در ایشان تمایلی برای حضور در صحنه سیاسی نیافتم، ولی ممکن است شرایط تغییر کند. آقای ناطق شخصیتی پخته و سیاسی است. البته ذاتا دلش نمی‌خواهد بیاید. از بازرسی نهاد رهبری استعفا داد، چراکه شاید احساس می‌کرد که نمی‌تواند نقشی مفید و موثر ایفا کند. ولی شاید اگر اصولگرایان معتدل و میانه رو و اصلاح‌طلبان از ایشان بخواهند نظرش تغییر کند. منبع: نامه نیوز لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000pk5 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات مجلس بهزاد نبوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدحسین فرهنگی» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم مجلس فعلی سه قطبی باشد؛ اصلاح طلبان تقویت شده، یکسری مدافع وضعیت فعلی بوده و تعدادی هم مانند من در طیف تحول گرایان هستند که در مباحث مختلف تحول ایجاد می‌کنند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نمایندگان مجلس با توجه به اینکه نماینده همه مردم هستند، در تمام موضوعات صاحب نظر هستند و با توجه به این موضوع به نظر می‌رسد اصلاح اشتباهات گذشته و حرکت به سمت اصلاح وضعیت اقتصادی در این خصوص ضروری است.

یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس، موضوع تحول بود، انتظار دارند مجلس جدید و نمایندگان، مجلس متفاوتی رقم زنند، مردم به دنبال تحول هستند و می‌خواهند در موضوعاتی چون تورم، بیکاری، گرانی و.. تحول ایجاد شود و شعار سال همچون گذشته مورد توجه قرار گیرد و موانع تولید برطرف شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

در صورت انتخاب مجدد می‌خواهم در کمیسیون صنایع و معاون مجلس حضور داشته باشم ولی بستگی به شرایط روزهای انتهایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

آذربایجان شرقی استانی معدنی است اما مدیریت درستی در حوزه مس و طلا انجام نشده و ضروری است مدیریت مناسب معادن در دو محور مس و طلا به‌ویژه دستور رئیس جمهور در خصوص مس که مقرر شد به صورت مستقیم مس سونگون به طور مستقل اداره شود و عملیاتی نشده، انجام شود چراکه غفلت از معادن استان مهمترین چالش بوده و باید برای آن برنامه‌هایی داشته باشیم.

کد خبر 6080920

دیگر خبرها

  • چهره خندان ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری + عکس
  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • تصاویری خاص از ناطق نوری و علی لاریجانی
  • ۲ عکس از چهره غمگین علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم
  • (تصاویر) ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت