Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - در شش‌ماه نخست سال گذشته سه میلیون و ۶۷۳ هزار و ۹۲ نفر سفر خارجی داشتند.

به گزارش پول نیوز، همه ما احتمالا می‌دانیم که ایرانی ها بیشتر به کجا سفر می کنند. اما اطلاعات این سفرها به روایت آمار و گفته مراکز پژوهشی رسمی هم می تواند جالب باشد. آن طور که در گزارش تازه مرکز پژوهش های مجلس مربوط به «بررسی لایحه بودجه سال 99 کل کشور» آمده است، از هر ۱۰۰ سفر خارجی ایرانی ها، حدود ۸۵ سفر به کشورهای همسایه و منطقه و 6/۱ سفر به تایلند انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  بر اساس آماری که چندی پیش ولی تیموری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد، طی نیمه امسال حدود چهار میلیون و ۲۶۰ هزار نفر از ایران به خارج از کشور سفر کرده‌اند.به گفته وی، در شش‌ماه امسال چهار میلیون و ۲۵۸ هزار و ۹۴۴ نفر به خارج از کشور سفر کرده اند که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته 95/15 درصد رشد داشته است.
در شش‌ماه نخست سال گذشته سه میلیون و ۶۷۳ هزار و ۹۲ نفر سفر خارجی داشتند.سفرهای خارجی در سه سال گذشته با افزایش عوارض خروج از کشور، نوسانات ارزهای خارجی و افزایش نرخ بلیت هواپیما، روند نزولی را در پیش گرفته بود که آمارهای مربوط به شش‌ماه امسال، تغییرات و روند صعودی را در نمودار سفرهای خارجی ایرانی‌ها نشان می‌دهد. این گزارش می‌افزاید: بر اساس آمارها طی سال گذشته هفت میلیون و 242 هزار و 667 نفر ایرانی به خارج از کشور سفر کرده اند که در مقایسه با سال 96 که 10 میلیون و 542 هزار و 952 ایرانی سفر خارجی داشته اند، 30/۳۱ درصد کاهش یافته است. از میزان کل گردشگران خروجی در سال ۹۷ ، تعداد دو میلیون و 872 هزار و 632 نفر به عراق رفته‌اند که در نوع خود اتفاق جالبی است. بعد از عراق به ترتیب کشورهای ترکیه، امارات متحده عربی، آذربایجان، گرجستان، آلمان، قطر، ارمنستان، عربستان سعودی و چین پرطرفدارترین کشورها در بین ایرانیان برای سفرهای خارجی هستند.
مخارج ایرانی ها در سفرهای خارجی
همچنین بر اساس آخرین گزارشی که مرکز آمار اردیبهشت ماه امسال از نتایج طرح «آمارگیری از گردشگران ملی - بهار 97» منتشر کرده است، به طورمتوسط هر سفر خارجی برای یک نفر در بهار 97، حدود دو میلیون و ٨٠٠ هزار تومان هزینه داشته است.بر اساس این گزارش، تعداد سفرهای خارجی طی بهار 97 بیش از 665 هزار سفر بوده که نسبت به بهار 96، 7/۱۲ درصد کاهش داشته است. با وجود کاهش تعداد سفرهای خارجی، متوسط هزینه هر سفر خارجی برای یک نفر در بهار 97، حدود دو میلیون و ٨٠٠ هزار تومان بوده است که نسبت به بهار 96، ١٠,٧ درصد افزایش داشته است.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سفر ایرانی ها خارج از کشور عوارض پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۴۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)

به گزارش "ورزش‌سه"، رقابت‌های لیگ برتر به روزهای پایانی بیست و سومین دوره خود نزدیک است و در این بین باز هم مربیان خارجی تازه واردی حضور در فوتبال ایران را تجربه کردند.

در لیگ نوزدهم بود که قانون منع استفاده از بازیکنان و مربیان خارجی توسط هیئت رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ تصویب شد و برای مدتی لیگ برتر را تحت الشعاع خود قرار داد. در آن مقطع کالدرون و برخی مربیان خارجی دیگر راهی جز پایان همکاری پیدا نکردند، اما پس از چند ماه رفته رفته داستان به روال گذشته خود برگشت. 

در همین راستا وقتی لیگ برتر در دوره بیست و سوم آغاز شد، مارینوس اوزونیدیس یونانی تنها خارجی تازه وارد به لیگ برتر بود و در ادامه ایگناسیو مارتینز در فولاد جانشین منصوریان شد و آلکارس اسپانیایی هم در نساجی مازندران جانشین مهدی رحمتی. این در حالی بود که ژوزه مورایس و پاکو خمس نیز حضورشان را با عملکردی که در فصل گذشته با تراکتور و سپاهان ارائه کرده بودند، تمدید کردند، اما حالا در فاصله 5 هفته مانده تا پایان مسابقات یکی از آنها راه جدایی در پیش گرفته است.

در طول تاریخ اما آلکارس اسپانیایی که خیلی نتوانست در فوتبال ایران دوام بیاورد، شصت و دومین مربی خارجی حاضر در فوتبال ایران بوده که سهمیه اسپانیا را پس از ایگناسو مارتینز سرمربی سابق فولاد خوزستان به عدد دو رساند. 

میروسلاو بلاژویچ کروات، تونی اولیویرای پرتغالی، وینفرد شفر آلمانی، مانوئل ژوزه پرتغالی، جان توشاک ولزی، مصطفی دنیزلی ترکیه‌ای، قربان بردیف روس، تومباکوویچ یوگوسلاو، برانکو ایوانکوویچ و زلاتکو کرانچار کروات، ژرژ لینکنز بلژیکی، ژوزه مورایس پرتغالی (آنگولایی) و برخی نام‌های دیگر را می‌توان در میان نام‌های بزرگ و پرافتخاری قرار داد که به لیگ برتر فوتبال ایران پیوسته‌اند. جالب اینکه به جز مربیات کروات هیچ‌کدامشان حداقل در کسب قهرمنی لیگ برتر موفق نبوده‌اند! 

از سوی دیگر مربیان کروات نظیر پوکله‌کوویچ، زلاتکو کرانچار، اسکوچیچ، فرانچیچ، برانکو، بوناچیچ و ... به شدت حضورشان در فوتبال ایران با توجه به شباهت‌های فرهنگی با 20 مربی بیشترین بوده و به موفقیت‌های قابل توجهی هم دست پیدا کرده‌‌اند.

آخرین مربی خارجی قهرمان لیگ برتر نیز کروات بوده و برانکو ایوانکوویچ در پایان لیگ هجدهم برای سومین مرتبه با پرسپولیس جشن قهرمانی گرفت. طی 4 سال اخیر هم سه مرتبه یحیی گل‌محمدی و یک مرتبه فرهاد مجیدی موفق به کسب قهرمانی شده‌اند. پیش از برانکو ایوانکوویچ هم آخرین مربی خارجی لیگ برتر فوتبال ایران که موفق به قهرمانی شده، کرانچار بوده که با سپاهان در لیگ یازدهم موفق به کسب افتخار شده و پیش از این مربی کروات نیز فرانچیچ با فولاد خوزستان موفق به رقم زدن این مهم شده است. پیش از فرانچیچ هم به پوکله‌کوویچ دیگر مربی کروات می‌رسیم که دو مرتبه با پرسپولیس موفق به کسب قهرمانی شده است.

در دوران قبل از انقلاب هم آلن راجرز انگلیسی و رایکوف صرب در لیگ برتر به قهرمانی با استقلال و پرسپولیس نائل شده‌اند. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید برخی کشورها نظیر آرژانتین، بلژیک، هلند، یونان، ارمنستان، ولز و ترکمنستان طی 23 دوره لیگ برتر فقط یک نماینده به عنوان مربی در فوتبال ایران داشته‌اند.

به نظر شما شصت و سومین مربی خارجی لیگ برتر سر از کدام تیم درمی‌آورد؟

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)
  • کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • تعرفه عضویت در باشگاه انقلاب خبرساز شد