Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@11:44:30 GMT

راه برای خیران سلامت باید هموار شود

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۵۸۰۷۱

راه برای خیران سلامت باید هموار شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بابل و در جمع خیران شهرستان از ضرورت هموار نمودن مسیر برای حضور خیران سلامت خبر داد و گفت: باید بعنوان مشاوران خیرین راهگشای مسیر و باعث سرعت بخشی در اقدامات آن‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: خیران و نیکوکاران در شرایط نامساعد مالی حامی و همیار وزارت هستند و قسمت زیادی از وظیفه ما را به دوش می‌کشند.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بسیاری از زیرساخت‌های بهداشتی درمانی کشور با حمایت خیران انجام شد، گفت: اگر موانع اداری برداشته شوند حضور نیکوکاران بسیار پر رنگ‌تر خواهد بود، زیرا گاهی ما با ایجاد موانع راه را برای حضور خیران می‌بندیم.

جان بابایی با بیان اینکه باید برنامه‌هایی که اولویت وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها می‌باشد به خیران پیشنهاد داده شود تا شاهد بهره وری بیشتر باشیم، گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باید به عنوان مشاوران خیران راهگشای مسیر و باعث سرعت بخشی در اقدامات آن‌ها باشند نه اینکه با ایجاد موانع و مسیر‌های دست و پاگیر از سرعت کار آن‌ها بکاهند.

او با بیان اینکه در حوزه سلامت با توسعه بیمارستان، تخت و تجهیزات مواجه هستیم، افزود: در حوزه فلج اطفال، بیماری‌های واگیر، ریشه کنی سرخک، مرگ مادران و نوزاد کشور ما موفقیت‌هایی زیادی داشته است.

جان بابایی با بیان اینکه دنیا از بیمار محوری به سمت مردم محوری رفته است، گفت: امروزه شاخص اصلی اندازه گیری در موفق بودن بیمارستان‌ها حول سه محور درمان با هزینه کم تر، ایجاد امید به زندگی و رضایتمندی که مردم از بیمارستان‌ها داشته اند، برمی‌گردد.

او افزود: نباید تنها به فکر توسعه فضای فیزیکی و تکمیل و ارتقا تجهیزات پزشکی باشیم و باید به سمت تکریم و مردم محوری حرکت کنیم.
جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه و در حاشیه افتتاح بخش‌های خیرساز قلب، سی سی یو، پوست و پاتولوژی بیمارستان یحیی نژاد بابل ضمن تشکر از حضور معاون درمان وزارت بهداشت گفت: نیاز کشور به سلامت در کنار امنیت همواره با اهمیت بوده و ارتباط این بخش با مردم و خیران نشان از اهمیت موضوع و تلاش‌های گسترده مجموعه بهداشت و درمان است.

او با اشاره به اینکه در دوسال گذشته توفیق استفاده مناسب از ظرفیتهاى ارزشمند خیران را داشته ایم و با استقبال چشمگیر این عزیزان در امر نیکوکاری سلامت مواجه بوده ایم، افزود: با همت خیران کار‌های بسیار بزرگی صورت گرفته و امروز ما همسو و هم پیمان با خیران برای هماهنگی، رسیدگی و رفع مشکلات سلامت جامعه تلاش می‌کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مردم شهرستان بابل تاکنون با حضور و مشارکت خود گام‌های ارزنده‌ای در این راستا برداشته اند و بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال بصورتهاى نقدى، تجهیزاتى و عمرانى به دانشکاه کمک کرده اند.

او عملکرد خیرین را افتخار دانشگاه علوم پزشکی بابل دانست و افزود: راه اندازی مرکز پیوند مغز و استخوان بیمارستان امیرکلا، بخش جراحی فک و صورت بیمارستان شهید بهشتی، همراه سرا‌ها و اورژانس بیمارستان شهید رجایی بابلسر، بخشهاى شیمی درمانی، بخش مراقبت‌های ویژه سکته حاد مغزی و بزرگترین مرکز جامع دیالیزبا یکصد تخت دربیمارستان آیت الله روحانی، همراه سرا و اهدای زمین به بیمارستان کودکان امیرکلا، آزمایشگاه، بخشهاى داخلى و اطفال بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا را هم از اقدامات نیکوکاران برشمرد.

محمد سالکی رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد در حاشیه این مراسم گفت: بهسازی و گسترش بخش‌های خیرساز قلب، سی سی یو، پوست و پاتولوژی بیمارستان از یکسال گذشته با همت خیر نیک اندیش قدرت الله صمدی تبار آغاز شد و امروز شاهد بهره برداری از بخش‌های مجهز که مطابق با استاندارد‌های روز دنیا است، هستیم.

رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد افزود: ایده ساخت مرکز جامع سرطان در این شهر که معضل امروزی جامعه ما است، برنامه‌ای است که مقدمات آن برای تحقق فراهم شده است و امیدواریم در این راستا خیرین عزیز ما را همراهی کنید.
انتهای پیام/ س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بابل خیران سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۸۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد