Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی خطیب جمعه اراک به سالروز ۹ دی اشاره کرد و گفت: ملت ما در برابر شیادان و اغتشاشگران و آمریکا و آل سعود هرگز تسلیم نشده و نخواهند شد.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه های امروز نماز جمعه اراک با تاکید بر لزوم رعایت تقوا، یکی از مصادیق تقوامداری را عدم پذیرش مسوولیت هایی دانست که توان انجام آنها در فرد وجود ندارد و گفت: کسی که توان انجام مسئولیت سنگینی چون نمایندگی مجلس یا مدیریت یک واحد صنعتی را ندارد نباید آنرا بپذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با بیان اینکه مقام معظم رهبری سرمایه عظیم این کشور و رمز عزت و وحدت و عظمت ماست، به سالروز ۹ دی اشاره کرد و آن را روز احیای راه امام و بزرگان نظام و شهدا دانست و گفت: مردم ایران آن سال با عزت در یک راهپیمایی با عظمت حضور پیدا کرد.

دری نجف آبادی افزود: انقلاب ما براساس اسلام فقاهت شکل گرفته است و شهدا به تبعیت از مرجعیت در تمامی صحنه ها حضور پیدا کرده اند که یکی از آن صحنه ها راهپیمایی روز ۹ دی و دیگری جبهه های نبرد هشت ساله بود.

وی اظهار کرد: مردم ایران بر خود لازم دیدند که بخاطر اسلام و تبعیت از مرجعیت قیام کنند و پای انقلاب بایستند، پس در تمامی صحنه ها حضور پیدا کرده اند و ادای وظیفه می کنند. ملت ما در برابر شیادان و اغتشاشگران و آمریکا و آل سعود هرگز تسلیم نشده و نخواهند شد.

دری نجف آبادی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به معضل آلودگی هوا اظهار کرد: بنا به گفته امام صادق(ع) معیشت و منزلت و شهرنشینی طیب نخواهد بود الا به سه شرط که عبارتند از هوای پاک، آب فراوان گوارا و زمینی که مستعد برای زندگی و گذران معیشت بوده و کاربری حکیمانه داشته باشد. متاسفانه
دستگاه های نظارتی و برنامه ریزی ما به این شروط دقت نمی کنند.

وی با بیان اینکه در طراحی و توسعه اراک به جریان‌های طبیعی توجه نشده و در جانمایی صنایع بزرگ نفتی و فرودگاه و دیگر واحدهای صنعتی مسائل مهمی چون جلوگیری از آلودگی صنعتی یا گرفتاری به معضلات ناشی از آلودگی توجه نشده است، افزود: ۵۰ درصد آلودگی هوا مربوط به خودروهای فرسوده است و سوال اینجاست که چرا درخصوص حمل و نقل ریلی سرمایه گذاری واقعی صورت نمی گیرد.

دری نجف آبادی با بیان اینکه مصرف بنزین خودروها باید معقول و استاندارد باشد، گفت: خیلی از مسئولان در تصمیم گیری ها دقت لازم را بعمل نمی آورند.

وی اظهار کرد: در حوزه تولید سوخت نیز باید کیفیت بالا مورد توجه قرار گیرد، البته گاه مسائلی ما را دچار اضطرار می کند. پالایشگاه شازند نگین کشور است و فاز دوم آن خدمت بزرگی به کشور کرده و حجم عظیمی از گوگرد را از نفت خام جدا می کند و در عین حال نفت سنگین را به بنزین یورو ۴ تبدیل می کند. این واحد صنعتی تقریبا بهترین پالایشگاه کشور و گنج بسیار با عظمتی است.

دری نجف آبادی با تاکید بر اینکه وقتی مسائل اجتماعی همچون آلودگی هوا رخ می دهد همه باید به رفع این مشکل کمک کنند، افزود: پالایشگاه نیز باید سعی کند همه استانداردهای لازم را عملیاتی کند.

وی گفت: در راستای کاهش آلودگی هوا بعنوان یک وظیفه جمعی خودروساز باید مطابق استانداردهای بین المللی خودرو بسازد و پلیس نیز باید از نظر فنی خودروها را کنترل کند و به خودروهای که از نظر فنی مشکل داشته و هوا را آلوده می کنند اجازه تردد ندهد.

دری نجف آبادی با بیان اینکه نباید یک برج بزرگ به عنوان پارکینگ وسط شهر ساخته شود، گفت: امروزه مکانیابی صنعت و خدمات یک‌ نوع تخصص است، دکترای حرفه ای محسوب می شود و یک گروه فنی زبده باید در این خصوص نظر بدهند.

وی اظهار کرد: در مرکز شهرهای آلوده باید بخش بزرگی برای تردد مردم و دوچرخه ها در نظر گرفته شده و از خودروهای حمل و نقل عمومی برای حمل و نقل مردم استفاده شود.

دری نجف آبادی بر لزوم سرمایه گذاری برای کارهای بنیادی و ریشه دار تاکید کرد و گفت: سالانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری باید در کشور صورت بگیرد چراکه انجام و موفقیت تمام راهکارها نیازمند سرمایه گذاری است.

وی با بیان اینکه متاسفانه امروزه بخش عظیمی از سفره های آب زیرزمینی و خاک آلوده می شود، گفت: تا بیست کیلومتری اراک زمین ها پر از پلاستیک است. شهرداری باید برای تفکیک زباله و بازیافت آن اقدام کند تا زباله زمین و آب را آلوده نکند. شورای شهر نیز باید کارنامه درخشانی ارائه داده و وظیفه خود را به خوبی انجام دهد.

تبریک ولادت بسیار بزرگ و با عظمت ولادت حضرت مسیح(ع) و ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها از دیگر بخش های سخنان خطیب جمعه اراک بود.

وی گفت: انتظار می رود پاپ و دنیای مسیحیت بیشتر در راستای مقابله با ظالم و حمایت از مظلوم حرکت کنند.

دری نجف آبادی همچنین روز پرستار را تبریک گفت و سالگرد شهادت شهید تندگویان را بزرگداشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

به گزارش قدس آنلاین عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران جمع خبرنگاران اظهار داشت:  ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی ها فرصت خوبی است. 

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می توانیم در اختیار چینی ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی ها نیز از توانمندی هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشورهای دیگر باشد و بتوانیم رکوردهای تازه ای را ثبت کنیم. 

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم زیرا آفریقایی ها علاقمندند شرکای تازه ای برای خود انتخاب کنند و ایران می تواند یکی از شرکای تجاری آنها باشد. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد. 

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند. 

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست های جدید است اما سیاست های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت های داخلی نیازهای جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودروهای کارکرده گفت: در خصوص خودروهای کارکرده دولت لایحه ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه دولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم. 

علی آبادی گفت: اما مصوبات خودروهای کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • حراج نفت ایران به قیمت مال‌دزدی است؟
  • سالن های نمایشی در ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه اجرا نخواهند داشت 
  • سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت