Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت شهرری با تأکید بر اینکه انتخاب راه درست در فتنه نیاز به دیده بینا و بصیرت دارد، گفت: کسانی که در انتخابات ۸۸ رأی نیاوردند به جای ملامت خود، با دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب هم‌کلام، هم‌سخن و همراه شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرری، حجت‌الاسلام عبدالعلی ابراهیمی امام جمعه موقت شهرری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در مصلای بزرگ آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد با اشاره به سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی، اظهار داشت:یکی از مصادیق بصیرت مبارزه با جهل بوده که ساده‌ترین راه آن داشتن علم، سواد و فهم درست است که این نهاد ارزشمند و انقلابی تلاش‌های خوبی در این راستا داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جهل را دشمن بصیرت و انسانیت دانست و ادامه داد: در کنار خدمات و تلاش‌های انجام گرفته ولی این روزها آمار بی‌سوادی در کشور نگران کننده است و در نظام اسلامی که تعلیم و تربیت از جمله اموری است که طبق قانون باید برای آحاد جامعه فراهم شود شایسته نیست بی‌سوادی افزایش یابد.

امام جمعه موقت شهرری با تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار اضافه کرد: این بانوی نمونه اسلام انصافا شباهت زیادی به پدرش داشت و حسین دومی بود که عصر عاشورا امانت‌دار امامت بود و نامگذاری روز ولادت این حضرت به نام روز پرستار بسیار زیبا است تا از این صنف خدوم و زحمتکش که کاری خداپسندانه و ارزشمند دارند تقدیر و یادی شود که به داد بیمار دردمند می‌رسند و به امدادرسانی می‌پردازند.

حجت الاسلام ابراهیمی به نقش پرستاران اشاره کرد و افزود: عده‌ای در منازل از بیماران خود پرستاری می‌کنند مخصوصا خانواده جانبازان که بیش از ۳۰ سال از مریض خود پرستاری می‌کنند نباید از آن‌ها غافل باشیم و این روز را باید به همه آن‌ها تبریک و خداقوت بگوییم.

وی حضرت زینب(س) را الگویی شایسته برای بانوان جامعه اسلامی برشمرد و تصریح کرد: این حضرت نشان داده که زن می‌تواند مسؤولیت پذیر در میدان‌های سخت و بزرگ باشد و کسانی که ادعا می‌کنند حجاب برای نقش‌آفرینی زنان محدودیت است فهم درستی ندارند و باید حضرت زینب(س) بیشتر در جامعه اسلامی مورد الگو قرار گیرد.

امام جمعه موقت شهرری با گرامیداشت نهم دی سالروز میثاق امت با ولایت یادآور شد: جامعه ما به شدت نیازمند بصیرت افزایی است و طبق آمارهای اعلام شده کسانی که در حوادث اخیر آبان‌ماه توسط فضاهای مجازی، ماهواره و عناصر منافق فریب خوردند و به میدان آمدند نوجوانان و جوانانی بودند که دارای بصیرت لازم و کافی نبودند و نمی‌دانستند با طناب پوسیده چه کسی یا گروهی به چاه می‌روند.

حجت الاسلام ابراهیمی با تأکید بر اینکه انتخاب راه درست در فتنه نیاز به دیده بینا و بصیرت دارد، ابراز داشت: کسانی که در انتخابات ۸۸ رأی نیاوردند به جای ملامت خود، با دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب هم‌کلام، هم‌سخن و همراه شدند و ۹ ماه کشور را به آشوب و ناآرامی کشاندند و بنا بر عدالت ناب علوی و اسلامی باید محاکمه شوند.

وی با بیان اینکه فتنه به سال ۷۸، ۸۸ و در ۹۸ خلاصه نمی‌شود، عنوان کرد: فتنه‌ها، توطئه‌ها و نیرنگ‌های دشمن یکی پس از دیگری طراحی می‌شود و پایان پذیر نیست و همواره حق و باطل برای به دست آوردن قدرت درگیر بودند و هر فکر و راه صحیح برای پیاده‌سازی نیاز به قدرت دارد و ملت ایران به رهبری امام راحل(ره) یک تابلوی محو دولت شاهنشاهی را شناخت، تشخیص داد و قبول کرد و با آن راه به نتیجه رسید.

امام جمعه موقت شهرری با تأکید بر اینکه اقتضای بصیرت این است که کسی که در انتخابات رأی نیاورد تصمیم درست، منطقی و قانونی بگیرد، اظهار داشت: رأی نیاوردن در انتخابات در سال ۸۸ و گرانی بنزین در سال ۹۸ بهانه‌ای برای اغتشاش و آشوب در کشور بود که چنین بهانه‌هایی همیشه وجود دارد و دشمن همواره آماده بوده تا به این نظام آسیب بزند روزی با جنگ نظامی و امروز با تغییر تاکتیک با جنگ نرم در کمین ما نشسته است.

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اجرای چنین تاکتیکی در لبنان و عراق گفت: برای این قاعده سه سال برنامه‌ریزی شده بود و مسئله گرانی بنزین و دلسوزی برای مردم مستضعف و محروم نبود و مثل عراق و لبنان به دنبال تغییر حکومت و دولت بودند که رهبری جلوی آن‌ها با اقتدار ایستاد.

وی با بیان اینکه نباید به کسانی که به حرف رهبری در فتنه‌ها گوش ندادند مقام، پست و مدال داد، ادامه داد: کسانی که در این کشور نمی‌خواهند به مقررات و ضوابط جامعه اسلامی پای‌بند باشند مردودین انقلاب هستند و نباید به آن‌ها پست و مقام داده شود.

امام جمعه موقت شهرری در پایان با تأکید بر بررسی دقیق سوابق کاندیداها توسط مردم برای رأی دادن از نیروهای نظامی، انتظامی و سربازان گمنام امام زمان(عج) در رکورد بی‌نظیری که درف برخورد با اغتشاشگران و آشوبگران آبان‌ماه به جای گذاشتند، تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/۶۷۰۵۲/پ/ث30

منبع: فارس

کلیدواژه: فتنه پرستار انقلاب نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۳۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید

همشهری آنلاین - یکتا فراهانی: داشتن امید به روزهای بهتر طبیعی است، اما گاهی اوقات این امید می‌تواند خیلی طولانی و هدف نیز فراموش شود؛ بنابراین برای رسیدن به هدف موردنظر باید آگاهانه تلاش کرد تا به نتیجه رسید. در غیر این صورت چیزی تغییر نخواهد کرد و ممکن است ناچار شویم مدت‌ها درگیر مشکلات خود باقی بمانیم.

دکتر سعید بابایی، روان‌شناس و طرح واره درمانگر نیازهای دوران کودکی

دکتر سعید بابایی، روان‌شناس و طرح واره درمانگر در مورد وابستگی به دیگران می‌گوید: همه ما در سنین پایین و در دوران کودکی باتوجه‌به اینکه توانایی و تجربه‌ لازم را برای اینکه بتوانیم شناخت بهتری از دنیای پیرامون خود داشته باشیم ، درست عمل کنیم، عادت‌ها و رفتار درست‌تری داشته‌ایم نیازمند آن هستیم که خانواده و والدین آموزش های لازم را به ما بدهند تا بدانیم کجا باید چطور عمل کنیم و درست تصمیم‌گیری کنیم و بتوانیم مسیر درستی انتخاب کنیم. در این زمان قدرت تصمیم‌گیری های لازم برای اینکه بدانیم چه‌کار باید بکنیم، کجا باید حرف چطور حرف بزنیم و رفتار درست هر کجا به چه صورتی باید باشد نداریم.

به گفته این روان‌شناس، اگر به هر دلیلی خانواده‌ ما آشفته‌ و از هم گسیختهباشند یا والدین به‌خاطر تنش‌های و مشکلاتی که دارند نتوانند درست ما را کمک کنند؛ بنابراین ما هم نمی‌توانیم الگوهای مناسبی از جانب آنها دریافت کنیم. به همین خاطر ممکن است دچار محرومیت هیجانی شویم.

به‌این‌ترتیب نمی‌توانیم عواطف، احساسات، محبت و نوازش را به‌خوبی دریافت کنیم یا پاسخ مناسبی به آنها دهیم؛ بنابراین ممکن است این الگو در ذهنمان ایجاد شود که در سنین بالاتر برای برخوردار شدن از یک آغوش یا نوازش و دریافت محبت دیگران باید به آنها باج‌های عاطفی بدهیم.

بیشتر بخوانید

باج می گیرم که دوستت بدارم!

۹ عادت افراد ناموفق که هرگز در زندگی جلو نمی‌روند

ضرورت داشتن الگوی مناسب

دکتر بابایی می‌گوید: در واقع پاسخ به هیجانات ما نیازی است که حتماً باید برآورده بشود. ولی چون برآورده نمی‌شود ما با تابعیت از الگوهای نامناسب رفتار نامناسبی هم خواهیم داشت و هنگام تصمیم‌های جدی مانند وارد رابطه شدن یا تصمیم‌گیری برای شغل جدید نمی‌توانیم درست تصمیم بگیریم. در واقع می‌توان گفت اگر به هر دلیلی دچار تردید و تنش شده باشیم یا محرومیت‌های ما خیلی شدید باشد ما همان الگوی آسیب‌رسان تکراری را دوباره انتخاب خواهیم کرد. درصورتی‌که همه ما نیازی نداریم که برای مورد تأیید و توجه قرارگرفتن رفتار اشتباهی در پیش بگیریم.

دلایل تکرار اشتباهات

گاهی برای همه ما پیش می‌آید که متوجه می‌شویم مدام اشتباهات قبل را تکرار می‌کنیم یا باوجودآنکه می‌دانیم انتخابمان درست نیست یا در ارتباط اشتباهی هستیم نمی‌توانیم تغییر مسیر بدهیم.

داشتن طرح‌واره نقص و شرم چیزی است که به ما احساس ناکافی بودن می‌دهد و مدام خودمان را سرزنش می‌کنیم که چرانمی توانم درست رفتار کنیم. برای رهایی از چنین احساساتی باید حتماً ریشه آنها بررسی و در صورت امکان برطرف شوند.

ما اغلب مسیرهای آشنا را انتخاب می‌کنیم. به همین خاطر هم مدام اشتباهاتمان را تکرار و افرادی را انتخاب می‌کنیم که رفتار نامناسبی با ما داشته باشند.

البته در ارتباطات نامناسب و ناموفق هم فکر می‌کنیم می‌توانیم طرف مقابل را تغییر دهیم و این‌گونه خودمان را آرام می‌کنیم برای ترک‌نکردن عادت‌های به وجود آمده؛ قدرت تغییر مسیر را نخواهیم داشت ... در واقع به‌خاطر آسیب‌هایی که قبلاً دیدیم از منطقه‌ امن خودمان خارج نمی‌شویم؛ بنابراین ما معمولاً بر اساس منطق مسیر خود را انتخاب نمی‌کنیم؛ چون چیزی که باعث این مسئله می‌شود این است که ما به الگوهای آشنا بیشتر توجه می‌کنیم؛ بنابراین معمولاً در مسیر تکرار اشتباهات خود اسیر خواهیم شد.

رهایی از روابط آسیب‌زننده

گاهی ما مدام وارد روابطی می‌شویم که نتایج مشابهی دارند؛ بنابراین هر بار احساس می‌کنیم وارد رابطه‌ای شده‌ایم که فقط اسم آن عوض شده و در واقع همه به‌نوعی یک نوع شخصیت دارند.

گام نخست برای رهایی از چنین موقعیت‌هایی آگاهی از آنها و شناخت مشکلات خودمان است. وقتی مدام احساس ترس ازدست‌دادن دیگران را داریم و می‌ترسیم دوباره ترک شویم؛ در واقع همین اتفاق هم خواهد افتاد و الگوی آسیب‌رسان ما بارهاوبارها به ما آسیب خواهد زد.

ما معمولاً برای رهایی از این مشکلات به کمک متخصص و مشاور نیاز داریم. اما درهرصورت این خود ما هستیم که باید سعی کنیم با افزایش اعتمادبه‌نفس و باور خودمان موفق شویم الگو درستی برای انتخاب خود داشته باشیم.

در این میان، شناخت و رویارویی آسیب‌های دوران کودکی نیز می‌تواند کمک خوبی برای حل چنین مشکلاتی به ما بکند.

کد خبر 849696 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مردان بهداشت روانی خبر مهم ازدواج - طلاق روانشناسی زنان

دیگر خبرها

  • برپایی کنگره حضرت رضا (ع) با شعار عدالت / دنیای امروز به درک عدل و ترسیم الگوی رضوی نیاز دارد
  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • وحید شمسایی: موانع فرزندآوری باید رفع شود
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • صدور قرار دستور موقت برای مربی تیم فوتسال
  • سلمان؛ روایت درست تاریخ
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است