Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@02:20:20 GMT

عذرخواهی شبکه تلویزیونی ژاپن از یک اشتباه بد

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۶۷۶۶۷

به گزارش خبرگزاری رویترز، شبکه خبری ان.اچ.کی ژاپن گزارش کرد که اخبار منتشر شده درباره شلیک یک موشک از سوی کره شمالی به آب‌های شرقی ژاپن درست نیست و با عذرخواهی بابت این گزارش توضیح داد که این یک هشدار برای تمرین رسانه‌ای بوده است.

این هشدار خبری در حالی منتشر شد که ایالات متحده و متحدان شرق آسیایی آن در حالتی از هشدار هستند پس از آنکه پیونگ یانگ اوایل ماه جاری میلادی هشدار داد که برای واشنگتن یک هدیه کریسمس دارد که معنایش، احتمالا آزمایش موشکی دوربرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بولتن خبری این شبکه خبری ژاپن ۲۲ دقیقه پس از نیمه شب در وبسایت آن منتشر شد و در آن آمده است: موشک کره شمالی حدود ۲۰۰۰ کیلومتری کیپ امیرو در هوکایدو در دریا افتاده است.

اما بعد از آن این شبکه خبری اطلاعات مربوط به این خبر را تصحیح کرد و نوشت: ما از بازدیدکنندگان خبری و مردم بابت این خبر عذرخواهی می‌کنیم. همچنین برای جلوگیری از وقوع مجدد چنین اشتباهاتی رسیدگی‌های لازم انجام می‌شوند.

هشدار به شهروندان درباره بلایای طبیعی و تهدیدات امنیتی یکی از دستورعمل‌های شبکه‌های خبری است که با پول بیت‌المال فعالیت می‌کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۷۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار خبرگزاری دانشجویان ایران ـ ایسنا ـ به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عذرخواهی دومفریز از تئو هرناندز: اشتباه کردم که آن بنر را در دست گرفتم
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت توهین‌ به امام (ره)
  • عذرخواهی رسمی روبن آموریم به خاطر سفر به لندن و مذاکره با وست هم
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • به شدت به آمریکا درباره ارتکاب هر حماقتی و تبعات آن هشدار می دهیم
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت