Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@03:21:35 GMT

ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و نوع شخصیت شما

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۷۰۳۵۰

ارتباط بین طرز لباس پوشیدن و نوع شخصیت شما

طرز لباس پوشیدن هر آدمی گویای شخصیت اوست. خیلی‌ها در انتخاب لباس دقت کافی به خرج نمی‌دهند و هر چه دمِ دست‌شان باشد می‌پوشند. اما چه بهتر که قبل از ظاهر شدن در انظار عمومی، کمی بیشتر برای لباس پوشیدن‌تان وقت بگذارید.

توصیه می‌کنیم در انتخاب لباس آگاهانه قدم بردارید، چرا که برداشت دیگران از شخصیت شما تا حد زیادی به لباسی که می‌پوشید بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طور نباشد که لباسی را فقط برای اینکه مد شده به تن کنید، بلکه قبل از هر چیزی از خودتان بپرسید آیا این مد اصلا با شخصیت من جور درمی‌آید؟

بسیاری از چیزهایی که در روان آدمی می‌گذرد به دلیل عادات رفتاری و هنجارهای اجتماعی مجال بروز پیدا نمی‌کند. اما طرز لباس پوشیدن از جمله معدود شاخص‌هایی است که اطلاعات زیادی را پیرامون شخصیت و جهان‌بینی هر فرد در اختیار بیننده قرار می‌دهد. در ادامه، شش تیپِ لباس پوشیدن را با یکدیگر بررسی می‌کنیم و به شما خواهیم گفت هر یک از این تیپ‌ها حامل چه نوع اطلاعات شخصیتی است.

۱. معمولی

این قبیل افراد طوری لباس می‌پوشند تا با محیطی که قرار است در آن حضور پیدا کنند هماهنگ باشند. به عبارت دیگر، اولویت آنها در انتخاب لباس سلیقه‌ی شخصی خودشان نیست. آقایانِ این تیپی ترجیح می‌دهند در محل کار از کت و شلوارهای سورمه‌ای، مشکی یا خاکستری و بلوزهای رنگ روشن استفاده کنند. خانم‌های این تیپی هم مثل آقایان بیشتر به استفاده از رنگ‌های طیف تیره در محل کار تمایل دارند. استفاده از بلوزهای جلو دکمه‌دار، ژاکت یقه‌هفت و کفش راحتی نیز در میان پسرهای این تیپی بسیار رایج است. این جور آدم‌ها به لحاظ شخصیتی اغلب ریسک‌گریز هستند و کمبود اعتماد به نفس دارند. همچنین، بیشتر آنها درونگرا هستند و خیلی وقت‌ها یکنواخت و کسل‌کننده به نظر می‌رسند.

۲. ژولیده

افرادی که تیپ ژولیده می‌زنند، طوری لباس می‌پوشند که انگار همیشه با همان لباس‌هایی که تن‌شان است به رختخواب می‌روند. لباس‌های چروکیده و ناهماهنگ، شلوار جین پاره، صورت نشسته، موهای شانه نکرده و البته در مورد خانم‌ها آرایش غلیظ از جمله نشانه‌های این تیپ است. این طرز لباس پوشیدن که بیشتر در جوان‌ترها مشاهده می‌شود به نوعی مقابله با هنجارهای جامعه است. این افراد ادعای آزاداندیشی دارند و با تیپی که به هم می‌زنند می‌خواهند هنجارشکنی کنند. اینها اغلب آدم‌های بی‌انگیزه‌ای هستند که هنوز تصویر واضحی از شخصیت خودشان در ذهن ندارند. این تیپی‌ها بی‌خیال هستند و این بی‌خیالی را به همه‌ی جنبه‌های زندگی‌شان از کار گرفته تا روابط اجتماعی وارد می‌کنند.

۳. معمولی اما شیک

این افراد درست مثل تیپ معمولی‌ها لباس‌شان را به تناسب محیطی که قرار است در آن حاضر شوند انتخاب می‌کنند. این جور آدم‌ها همیشه شیک پوش و آراسته به نظر می‌رسند و فرق‌شان با تیپ معمولی‌ها این است که سعی می‌کنند علایق شخصی خود را نیز خیلی ظریف وارد لباس پوشیدن‌شان کنند. آقایانِ این تیپی ترجیح می‌دهند از کروات‌های برند استفاده کنند و خانم‌ها هم سعی می‌کنند سلیقه‌ی خود را در انتخاب روسری‌های ابریشمیِ شیک و زیورآلاتِ برازنده نشان دهند. این قبیل افراد در نظر دیگران جذاب، با اعتماد به نفس و موفق جلوه می‌کنند.

۴. بِرندپوش

بِرندپوشان اغلب از لباس‌های مارک‌دار استفاده می‌کنند و ترجیح می‌دهند همه‌ی ریز و درشت لباس‌شان به دست طراحان معروف دیزاین شده باشد. خانم‌های این تیپی عادت دارند به گرانترین و باکلاس‌ترین آرایشگاه‌های شهر بروند و لوازم آرایشی و بهداشتی خود را از فروشگاه‌های منحصر به فرد و لوکس بخرند. از ظاهر این جور آدم‌ها پول و موفقیت می‌بارد، اما واقعیت این است که بسیاری از آن‌ها انسان‌های به شدت مادّی‌گرا و به لحاظ شخصیتی سطحی، متزلزل و نه چندان قوی هستند.

۵. گوتیک‌پوش

گوتیک‌پوشان هم مثل گرانج‌ها قصد دارند با طرز پوشش‌شان هنجارشکنی کنند. اینها اغلب از لباس‌های مشکی، رنگ مو، آرایش‌های غلیظ تیره، خالکوبی و زیورآلات ترسناک استفاده می‌کنند. این جور آدم‌ها خودشان فکر می‌کنند روحیه‌ی حساس و لطیفی دارند و هنرمندانه لباس می‌پوشند. این در حالی است که گوتیک‌پوشان در واقعیت عمدتا انسان‌هایی پرخاشگر، افسرده و هنجارشکن هستند و مدام دنبال چیزهای ترسناک و خشونت‌آمیز می‌گردند.

۶. ورزشی

شاید عجیب به نظر برسد، اما بیشتر آدم‌هایی که با لباس ورزشی مثل گرمکن و کتانی در انظار ظاهر می‌شوند اصلا ورزشکار نیستند. ورزشکاران واقعی معمولا دل‌شان نمی‌خواهد با لباس‌های ورزشیِ عرق کرده دیده شوند. افرادی که تیپ ورزشکاری می‌زنند به دلایل مختلف مثل عدم وجود وقت کافی، بی‌انگیزگی و در بعضی موارد مشکلاتِ جسمانی نتوانسته‌اند به یک ورزشکار واقعی تبدیل شوند و به همین دلیل خیلی وقت‌ها به آدم‌هایی که توان و اراده‌ی ورزش کردن دارند حسودی‌ می‌کنند.

منبع: فروشگاه لباس وندیرا

لینک کوتاه: asriran.com/002xaP

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فروشگاه لباس لباس شیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۰۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین  نواب در بازدید از نمایشگاه «درآستان بقیع» در حرم مطهر رضوی، با اشاره به مظلومیت بقیع و شناخت ناکافی جامعه از این گنجینه بزرگ جهان اسلام، گفت: مظلومیت بقیع در این است که نگذاشته‌اند بقیع به درستی به جامعه معرفی شود و ما باید  بقیع را آن‌گونهکه هست به جامعه بشناسانیم..

وی افزود: تخریب قبور بقیع ظلمی بزرگتر از نشناختن شخصیت‌های مدفون در آن است.

تماینده ولی فقیه در حج و زیارت با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگی در بقیع مدفون هستند که در هیچ جای دیگر عالم یافت نمی‌شوند، افزود: «چهار امام معصوم، فاطمه بنت اسد، دختران پیامبر، همسران پیامبر، مادر علی علیه السلام، مادر جناب عباس، اصحاب ائمه، فرزندان امام‌ان و همسران ائمه همگی در بقیع آرمیده‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به برخی از شخصیت‌های برجسته مدفون در بقیع گفت: «حسین اصغر، یکی از فرزندان امام سجاد (ع)، محمد حنفیه، اسماعیل عباس عموی پیامبر، اسماعیل فرزند امام صادق (ع) و تعدادی از شهدای احد در بقیع مدفون هستند.»

وی در ادامه با اشاره به نمایشگاه «در آستان بقیع» در حرم مطهر رضوی گفت: «این نمایشگاه در نوع خود کار بسیار خوبی است و باید در کار‌هایی که انجام می‌دهیم، جنبه‌ها و تاثیر واقعی مدنظر باشد.»

رئیس بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه مظلوم‌نمایی نیست، افزود: «ما به دنبال این هستیم که شخصیت‌های بزرگ مدفون در بقیع را به جامعه بشناسانیم و از آنها الهام بگیریم.»

حجت الاسلام نواب از آستان قدس رضوی، بعثه خراسان، روایتگران، و همه کسانی که در برگزاری این نمایشگاه نقش داشتند، قدردانی کرد.

این نمایشگاه تا پایان ماه شوال مصادف با بیستم اردیبهشت  در صحن غدیر حرم مطهر رضوی برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • این ۶ جمله را تنها از افراد با شخصیت واقعی و صادق می شنوید
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان