Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه بین‌الملل ــ مجمع عمومی سازمان‌ ملل با تصویب قطعنامه‌ای نقض حقوق‌، بازداشت‌های خودسرانه، شكنجه، تجاوز و قتل مسلمانان روهینگیا و سایر اقلیت‌ها در میانمار را به شدت محكوم کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از تلگراف، این قطعنامه که دیروز جمعه، 1 با 134 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 28 رأی ممتنع تصویب شد از دولت میانمار می‌خواهد اقدامات فوری برای مقابله با ایجاد تنفر علیه اقلیت‌ روهینگیا و سایر اقلیت‌ها در ایالت‌های راخین، کاچین و شان انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه با حضور نمایندگان 193 کشور برگزار شد. قطعنامه‌های مجمع عمومی از نظر قانونی الزام‌آور نیستند اما بازتاب‌دهنده دیدگاه افکار عمومی در جهان هستند.

در تابستان سال ۲۰۱۷ شبه‌ نظامیان بودایی و ارتش میانمار حمله نظامی و کشتار وحشیانه‌ای را علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین واقع در غرب این کشور به راه انداختند که منجر به کشته‌ شدن هزاران نفر از مسلمانان این منطقه شد و بنا به اعلام سازمان ملل متحد، نزدیک به یک میلیون نفر از آن‌ها نیز به بنگلادش فرار کردند.

میانمار مدتهاست که اقلیت روهینگیا را حتی اگر خانواده‌های آنها نسل‌ها در این کشور زندگی کرده باشند، بنگالی‌ و شهروند بنگلادش می‌داند. از سال 1982 تقریباً همه اعضای این اقلیت از حقوق شهروندی و همچنین آزادی حرکت (نقل مکان) و سایر حقوق اساسی محروم شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: وضعیت مسلمانان میانمار مسلمانان میانمار روهینگیا ایکنا قران حقوق بشر در میانمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالرسول پورعباس معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش کشور با اشاره به اعتراضات سراسری علیه جنایات رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا اظهار کرد: آمریکا در حالی دانشجویان و اساتید دانشگاهی این کشور را به جرم حمایت از مردم غزه سرکوب می‌کند که خود را به عنوان مهد آزادی معرفی می کند و برای سایر کشورها نسخه رعایت حقوق بشر ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه مطابق پروتکل‌های جهانی نیروی نظامی حق ورود به دانشگاه را ندارد، تصریح کرد: دولت آمریکا این پروتکل جهانی را نقض کرده و علاوه بر پلیس، شب گذشته برای سرکوب دانشجویان از سایر نیروهای نظامی نیز استفاده کرده است.

پورعباس ادامه داد: این رفتار غیرانسانی آمریکا شرم‌آور است و دانشگاهیان جهان باید خون گریه کنند. حضور نیروی انتظامی و نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست، ما خوشحال هستیم که در گذشته و بدترین شرایط هیچگاه نیروی نظامی وارد دانشگاه نشده است.

رئیس سازمان سنجش کشور بیان داشت: اگر این شرایط در ایران اتفاق افتاده بود، شاهد صدور بیانیه و قطعنامه‌های فراوان علیه ایران بودیم؛ اما جامعه جهانی در قبال این جنایت سکوت کرده است.

وی گفت: این نشان دهنده واقعیت حقوق بشر از سوی کشورهای مدعی حقوق بشر است، زمانی که شرایط به نفع آنها نباشد تمام اصول خود را زیر پا خواهند گذاشت.

کد خبر 847352 منبع: ایسنا برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو دانشگاه‌های جهان خبر ویژه ایالات متحده آمریکا سازمان سنجش آموزش کشور فلسطین

دیگر خبرها

  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش تصویب شد
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است