Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن شانقی اظهار داشت: دامداران باید برای جلوگیری از شیوع این بیماری موارد بهداشتی، انجام واکسیناسیون دام‌ها و ضد عفونی جایگاه دام در دامداری‌ها و روستاها را جدی گرفته و از نقل و انتقال دام به صورت غیر بهداشتی و بدون هماهنگی با دامپزشکی استان به شدت خودداری کنند.

وی افزود: بیماری تب برفکی جزو بیماری‌های مشترک بین انسان و دام محسوب نمی‌شود، ولی شیوع این بیماری در سطح کشور و استان خسارت‌های اقتصادی جبران ناپذیری را برای دامداران و استان به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: جلوگیری از نقل و انتقال دام به استان در کنار اجرای طرح‌های واکسیناسیون و ضدعفونی دامداری‌ها تأثیر به سزایی در جلوگیری از شیوع این بیماری در استان دارد.

شانقی با اشاره به ضدعفونی ۴۰۰ هزار متر مربع جایگاه دام، تصریح کرد: ۱۷۶ هزار دام سنگین و ۵۸۱ هزار دام سبک امسال با اجرای دو طرح واکسیناسیون بیماری تب برفکی در بین جمعیت دامی استان واکسینه شده اند و در حال حاضر عملیات واکسیناسیون توسط بخش خصوصی و دولتی در حال انجام است. واکسن مورد نیاز نیز به مقدار کافی توسط مراکز بخش خصوصی دامپزشکی استان تهیه شده و دامداران جهت سرعت بخشیدن به امر واکسیناسیون می‌توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون بخش خصوصی شهرستان نسبت به واکسیناسیون دام‌های خود اقدام کنند.

وی گفت: اجرای طرح پایش فعال توسط نیروهای دامپزشکی استان و غیر فعال توسط بخش خصوصی و دامداران، آموزش دامداران برای دفن بهداشتی دام‌های تلف شده و جلوگیری از رهاسازی دام‌های تلف شده در طبیعت، هماهنگی با دهیاران برای دفن بهداشتی و تهیه سمپاش برای سم پاشی جایگاه دام‌ها و دامداری‌ها در سطح روستاهای استان از دیگر برنامه‌های این اداره کل برای مقابله با این بیماری در استان است.

کد خبر 4809152

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل دامپزشکی استان مرکزی تب برفکی بوشهر ایلام آلودگی هوا شهرکرد تعطیلی مدارس خطبه های نماز جمعه قزوین بیرجند انتخابات مجلس شورای اسلامی گرگان بارش برف شیراز شب یلدا مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۲۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام