Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@17:14:20 GMT

یاتاقان‌‌های ایرانی بیشتر عمر می‌کنند

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۷۳۸۷۳

یاتاقان‌‌های ایرانی بیشتر عمر می‌کنند

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، با توجه به نیاز روزافزون صنایع به قطعات و تجهیزات ویژه، یک شرکت دانش بنیان توانست با به‌ کارگیری دانش بومی به تولید انواع مختلف این تجهیزات برسد.

داریوش آذری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره تولیدات این شرکت گفت: این شرکت در ساخت انواع ماشین آلات و قطعات ویژه صنایع پتروشیمی و نفت، فولاد و نیروگاه‌های تولید برق مشغول به فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این شرکت قادر به تولید انواع قطعات کامپوزیتی شامل انواع شاف‌های انتقال نیرو فایبر کربن، کلاچ‌های اطمینان کامپوزیتی، لوور و صفحات موج‌دار و همچنین طراحی و ساخت قطعات فلزی سبک و سنگین است.

این فعال فناور تصریح کرد: درایو شفت فایبر کربن قسمت کامپوزیتی مرکزی در درایو شفت فایبر کربن، وزنی معادل با 25/۰ برابر نمونه فولادی مشابه دارد. این کامپوزیت‌های پیشرفته توان محور در هنگام سرویس دهی به دلیل طراحی اصولی و مقاومت بالا در برابر خوردگی، کارایی بالایی را از خود نشان می‌دهند.

به دلیل دو برابر بودن سرعت بحرانی این شفت ها نسبت به نمونه فولادی و همچنین حدود 80 درصد کاهش در نیروهای وارد بر یاتاقان‌ها، ارتعاشات اتصالات کامپوزیتی توان محور کاهش و عمر مفید یاتاقان افزایش خواهد داشت.

به گفته آذری، مدل ویژه این کامپوزیت‌های کارآمد بین ۳٫۵ تا ۵ برابر آلیاژهای فولادی است و در نتیجه این اتصالات کامپوزیتی را می‌توان در فاصله‌ای حدود دو برابر اتصالات فولادی بدون هیچ‌گونه یاتاقان اضافی مورد استفاده قرار دارد. با توجه به چگالی کمتر و سفتی ویژه بیشتر این مواد کامپوزیتی، در عمل می‌توان از آن سیلندرهایی با قطر بیشتر تولید کرد که در نمونه‌های فولادی میسر نیست.‌

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت علاوه بر محصول دانش‌بنیان درایو شفت فایبر کربن، فلنج‌های فلزی و فایبر کربن، گریتینگ کامپوزیتی، قطعات پمپ‌های شرکت نفت و گاز، انواع شمیز، قطعات خاص فلزی و پره فن‌های کامپوزیت تولید می‌کند.

این فعال فناور از اشتغال ایجاد شده در این شرکت افزود: در این شرکت به طور مستقیم برای 34 نفر شغل ایجاد شده است که البته در دورانی که سفارشات تولید بهتر بود تعداد پرسنل مشغول به کار 50 نفر بودند.

به گفته این فعال فناور، نمونه مشابه تولیدات این شرکت همچنان وارد کشور می‌شود که عمدتا نیز ساخت کشورهای کره جنوبی، آلمان و آمریکا هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره اختلاف قیمت بین محصولات این شرکت و نمونه مشابه خارجی آن گفت: قیمت محصولات این شرکت بسیار پایین‌تر و در برخی موارد به نصف تا یک سوم قیمت آن‌ها می‌رسد.

آذری ادامه داد: با تولیدات این شرکت سالانه چیزی در حدود 200 تا 300 هزار دلار صرفه جویی ارزی اتفاق افتاده است که اگر از ورود این قبیل قطعات به کشور جلوگیری به عمل آید این رقم تا 5 میلیون دلار نیز خواهد رسید.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان قطعات کامپوزیتی فولاد نفت وگاز یاتاقان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان قطعات کامپوزیتی فولاد نفت وگاز یاتاقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۳۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف