Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در اندونزی،زین التوحید، معاون وزیر دین اندونزی به نمایندگی از وزیر دین اندونزی و مخلص حنفی، رئیس کمیسیون تصحیح مصحف قرآن از اندونزی حضور داشتند. همچنین وزیر اوقاف مصر، وزیر دین پاکستان و گامبیا، مدیرکل امور اسلامی کویت و مدیرکل اوقاف مراکش در این جمع حاضر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسه توسط وزیر امور اسلامی و ارشاد عربستان سعودی و وزیر اوقاف، امور اسلامی و اماکن مقدس اردن اداره شد.

معاون وزیر دین اندونزی در سخنان خود در آغاز جلسه چالش های برگ امروز جهان اسلام اعم از داخلی و خارجی از جمله تهدید افراط گرایی و تروریسم و ​​پدیده اسلام هراسی را یاد آور شد. برای مقابله با این همه چالش ها و تهدیدات، کشورهای اسلامی نیاز به همکاری نزدیک دارند.

وی گفت، "اندونزی تمام تلاش و ابتکار عمل را برای یافتن راه حل هایی برای همه مشکلات جهانی پیش رو، اعم از افراط گرایی و رادیکالیسم، تجدید گفتمان دینی، مدیریت اوقاف، مساجد کاملاً پشتیبانی می کند. دولت اندونزی به رهبری رئیس جمهور جوکو ویدودو در مقابله با تهدید رادیکالیسم و ​​افراط گرایی و همچنین تعهد به تأیید اعتدال دینی بسیار جدی است.

دوازدهمین جلسه که هر ساله برگزار می شود، درباره مسایل دینی که در کنفرانس وزیران دین، ​​امور اسلامی و اوقاف کشورهای اسلامی که در سال 2020 در عربستان سعودی برگزار می شود، بحث کردند. به پیشنهاد سازمان همکاریهای اسلامی، موضوع آن جلسه، "اعتدال به عنوان راهی برای زندگی" خواهد شد.
 
به توافق رسیده است كه دو ماه قبل از جلسه وزرا، جلسه‌ای از كشورهای عضو هیئت اجرایی در مصر برگزار شود. نماینده اندونزی اظهار نظر کرد که موضوع اسلام هراسی که اخیراً به ویژه در غرب تقویت شده است، یکی از مباحث باشد.

علاوه بر این، جلسه همچنین پیشنهاد اندونزی را برای بحث در مورد سوء استفاده از رسانه های اجتماعی برای گسترش سخنان نفرت انگیز و فتنه به نام دین پذیرفت. در جلسه بحث و گفتگو، زین التوحید نقش علما را از طریق فتوای مجلس علمای اندونزی در مورد معاملات الکترونیکی و سوء استفاده از رسانه های اجتماعی توضیح داد.

سایر مباحث مورد بحث شامل تجربه کشورهای اسلامی در مدیریت وقف جهت بهبود اقتصاد جامعه، سوء استفاده منبرها در گسترش سخنان نفرت آنگیز و جریان افراطی، مدیریت تبلیغ، مفهوم تابعیت (مواطنه) و غیره بود.

انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۴۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • وزیر اقتصاد راهی عربستان می‌شود
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی