Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: تعداد ۱۹۰ مجله علمی علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که ۷۹ مجله مربوط به حوزه علوم انسانی و ۱۱ مورد مربوط به رشته هنر است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا عراقیه در جلسه هم‌اندیشی نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی که بعدازظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی برگزار شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم در حوزه مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهد تحول باشیم، باید با مشارکت مدیران پژوهشی واحدهای دانشگاهی به این مهم دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای اداره کل پژوهش و تحصیلات تکمیلیِ معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، خود را ملزم می‌دانند که پاسخگوی مدیران نشریات علمی این دانشگاه باشند و در جهت ارتقای این دانشگاه گام‌های موثرری بردارند.

مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: تعداد ۱۹۰ مجله علمی علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که ۷۹ مجله مربوط به حوزه علوم انسانی و ۱۱ مورد مربوط به رشته هنر است. این نشریات با اسناد بالادستی و نظر نخبگان و ذی‌نفعان و رویکردهای بلوغ فرآیند تدوین شده است.

عراقیه عنوان کرد: تعداد دانشجویان دکتری در سال ۹۷، ۴۲ هزار و ۹۹ نفر و نسبت دانشجو به مجلات در کل گرایش‌ها، ۳۴۵ نفر به ازای هر مجله بوده و تعداد واحدهای متولی نشریات ۶۶ واحد است.

وی گفت: در رشته مشاوره، مجلات فعالی نداریم و باید برای این رشته به دنبال توسعه و تدوین مجلات باشیم. در رشته برنامه‌ریزی علوم اداری و مدیریت ۱۳ مجله فعال، در رشته تاریخ و باستان‌شناسی ۴ مجله فعال، در رشته تربیت بدنی ۴ مجله فعال، در رشته جغرافیا یک مجله فعال، در رشته حسابداری ۵ مجله فعال و در رشته‌های دیگر شاهد مجلات خوبی هستیم.

عراقیه خاطرنشان کرد: استان‌های دارای ظرفیت، شناسایی شده و مکاتبه برای راه‌اندازی مجلات آغاز شده است. با همکاری پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی همکاری داریم و به دنبال نمایه کردن مجلات علمی در ISC هستیم.

مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: برای راه‌اندازی نشریات علمی قوانین مختلفی توسط وزارت علوم نوشته شده است. تعداد شمارگان می‌تواند دو فصلنامه( ۲ شماره در سال)، فصلنامه(۴ شماره در سال)، دو ماهنامه(۶ شماره در سال) یا ماهنامه باشد. حداقل ۲۴ مقاله علمی در هر نشریه و در هر شماره ۶ مقاله علمی چاپ شده باشد.

عراقیه ادامه داد: عنوان نشریه فارسی و انگلیسی باید برگردان یکدیگر باشند و نباید عینا در داخل یا خارج از کشور وجود داشته باشد. نشریه دارای وبگاه اختصاصی-فعال و استاندارد باشد و از کلیه فرآیندهای دریافت، بررسی و داوری و پذیرش برخوردار باشد.

وی بیان کرد: مدیرمسئول هر نشریه به منظور ورود به فرآیند ارزیابی ابتدا به آدرس وبگاه کمیسیون نشریات علمی مراجعه و ثبت نام و نام کاربری و رمز عبور دریافت کند‌ و برای این موارد از سایت journals.msrt استفاده کند‌.

مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: طبق دستور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، هر مجله‌ای که در شورای عالی نشریات دانشگاه آزاد اسلامی مصوب شود، می‌تواند مقالات دانشجویان دکتری را پذیرش و چاپ کند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: واحد الکترونیکی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی عراقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۵۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مکتب علمی شیعه و حوزه‌های علمیه ما غنی از نظریه‌ها در عرصه علوم انسانی هستند اما متاسفانه در استخراج، شناسایی، تبیین و معرفی این نظریه ها به قدر کفایت فعالیت نداشته ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در دیدار حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری دبیر جایزه جهانی شهید صدر، ضمن تمجید از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در برگزاری جایزه جهانی شهید صدر اظهار داشت: چالش اصلی پیش روی ارائه نظریه های مکتب علمی شیعه به جهان غرب، ضعف در استخراج، تبیین و معرفی نظریه های علمای شیعه است.

وی افزود: مکتب علمی شیعه و حوزه های علمیه ما غنی از نظریه ها در عرصه علوم انسانی هستند اما متاسفانه در استخراج، شناسایی، تبیین و معرفی این نظریه ها به قدر کفایت فعالیت نداشته ایم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برگزاری کرسی های نظریه پردازی گفت: باید به این نکته حیاتی توجه داشت که برخی از نظریه های علوم اسلامی و شخصیت های ارائه دهنده آنها ممکن است در این کرسی ها شرکت نداشته باشند در حالی که آثار ایشان حاوی نظریه های مستحکمی در موضوع خود هستند و آنچه لازم است این است این نظریه ها از آثارشان استصحال و معرفی شوند.

عضو شورای سیاستگذاری جایزه جهانی شهید صدر در ادامه با اشاره به آثار بزرگانی چون شهید مرتضی مطهری، مرحوم آیت الله مصباح و نیز استاد ابراهیمی دینانی در حوزه فلسفه و کلام اسلامی، افزود: به عنوان مثال در آثار این بزرگان نظریه های مهمی همانند نظریه علوم انسانی اسلامی آیت الله مصباح(ره) یا نظریه رابط و مستقل استاد دینانی قابل ارائه به جهان علم در غرب است و لذا ضعف اصلی ما در معرفی صحیح این نظریه هاست که باید برطرف شود.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری رئیس دفتر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم ضمن قدردانی از حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، در سخنانی به تبیین تاریخچه شکل گیری ایده، فلسفه، اهداف برگزاری و روند اجرایی جایزه جهانی شهید صدر تا کنون و نیز چشم انداز آینده این جایزه پرداخت.

دبیر جایزه جهانی صدر با اشاره به استقبال فراوان اصحاب علم به ویژه حوزویان از این جایزه گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مثابه قرارگاه دیپلماسی علمی - فرهنگی انقلاب اسلامی، بر اساس رسالت اسلامی و انقلابی بر آن است که در قالب جایزه شهید صدر(ره)، اندیشه‌های ناب مرتبط با علوم اسلامی - انسانی را در عرصه بین الملل معرفی نماید.

جهانگیری تغییر رویکرد حوزه علمیه به جهان غرب از رویکرد تبلیغی در قالب اعزام مبلغ به رویکرد حضور دانشی در سطح جهان را مهمترین فلسفه برگزاری جایزه شهید صدر دانست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی مجلات مطالعات اسلامی و پژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی
  • نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود
  • آینده صنعت کشور نیازمند دانشجوی علمی و متخصص است
  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد