Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز الفت بعدازظهر شنبه در همایش توسعه روابط اقتصادی با اتحادیه اوراسیا با اشاره به ضرورت و اهمیت موافقتنامه اتحادیه اوراسیا با اشاره به اینکه نباید منتظر بمانیم این موافقت نامه فقط جنبه مثبت برای اقتصاد کشور داشته باشد گفت: این موافقتنامه یک کارزار بین چند کشور به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه موافقتنامه‌های تجاری نوپا هستیم گفت: از سال ۸۰ به بعد ۱۴ موافقتنامه تجاری داشتیم که بخشی از این موافقتنامه ها کارایی خود را از دست داده‌اند.

وی با اظهار اینکه قطار اوراسیا که با لکوموتیو روسیه در حال حرکت است بر شمار واگن‌هایش در حال اضافه شدن است گفت: به احتمال زیاد عضویت ازبکستان، صربستان نیز در این اتحادیه جدی می‌شود.

مدیرکل دفتر اروپایی و آمریکایی سازمان توسعه و تجارت با عنوان اینکه در حال حاضر حدود ۲۳ درصد از تعرفه ترجیهی برای صادرات به اوراسیا استفاده کردیم گفت: امیدواریم کار اشتباهی در مذاکرات و کارهای کارشناسی صورت نگرفته باشد.

الفت یادآور شد: در مجموع تجارت ما با اوراسیا سه دهم درصد و بیش از دو میلیارد دلار است و این میزان تا ۱۴۰۰ باید چند برابر افزایش یابد.

وی با بیان اینکه بازار اصلی بازار اوراسیا روسیه است گفت: شاخص ترین کشور در حوزه تجاری اوراسیا روسیه است بنابراین تمرکز ما در این حوزه باید بیشتر باشد.

وی با اشاره به اینکه قزاقستان نیز دومین کشوری است که باید روی آن تمرکز کرد گفت: سابقه تجارت بین مازندران و قزاقستان طولانی است و تمرکز براین دو کشور می‌تواند انسجام خوبی در بازار ایجاد کند.

الفت یاداور شد: بیش از ۱۳ میلیارد ریال ظرفیت‌های صادراتی استفاده نشده به اوراسیا داریم وباید برای کاربردی شدن آن تلاش و برنامه ریزی کرد.

کد خبر 4809516

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت اتحادیه اقتصادی اوراسیا ساری بوشهر ایلام آلودگی هوا شهرکرد تعطیلی مدارس خطبه های نماز جمعه قزوین بیرجند انتخابات مجلس شورای اسلامی گرگان شیراز بارش برف شب یلدا آبگرفتگی معابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین ۲ کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه اشاره کرد و توضیح داد: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در قالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود که تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری ۲ طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی ۲ طرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران مهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

کد خبر 6092908 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو + فیلم
  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید