Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جمشید محبت خانی در رابطه با وجود بیش از هزار پرونده تخلف در حوزه شکار و صیدهای غیرمجاز گفت: علاوه بر تقاضای شدید مردم برای خرید پرندگان، شاهد شکارهای غیرقانونی نیز هستیم.

وی افزود: با اینکه محیط بانان در استان خوزستان و استان‌های شمالی به ویژه مازندران روزانه درگیر عملیات دستگیری و تشکیل پرونده هستند اما حجم بالای شکار و صید غیرقانونی پرندگان مهاجر کمک و همکاری دستگاه‌های دیگر را نیز می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست بهترین راه جلوگیری از شکارهای غیرقانونی پرندگان را کنترل توسط مردم و اطلاع رسانی رسانه‌ها دانست و گفت: نگاه بین الملل به ایران از این نظر اصلاً خوب نیست؛ بطوریکه ایران را سیاه چال پرندگان مهاجر می‌دانند لذا ما باید تقاضا را توسط مردم کاهش دهیم.

سرهنگ محبت خانی با بیان اینکه سودآوری بالا باعث افزایش سودجویان این حوزه شده افزود: محیط بانان جان بر کف در حال عملیاتند و تورهای غیرمجاز را جمع آوری می‌کنند.

این مقام مسئول از توزیع سلاح‌های شکاری مجوزدار انتقاد کرد و گفت: اگر سلاح شکاری مجوزدار به دست مردم می‌دهیم باید محل استفاده آن را هم بدانیم اما متأسفانه تاکنون حتی موفق به احصاء تعداد این سلاح‌های مجوزدار هم نشده‌ایم.

وی همچنین مطرح کرد: از طرفی عده‌ای سلاح می خرند و سهمیه سالانه تیر را از مبادی مربوطه دریافت می‌کنند و از طرف دیگر سازمان محیط زیست محدودیت‌هایی دارد، لذا طبیعی است که وقتی افراد امکان فعالیت با مجوز را ندارند به شکارهای غیرمجاز و غیرقانونی روی می‌آورند.

سرهنگ محبت خانی از شهادت ۱۴۰ محیط بان ایرانی سخن گفت و افزود: تعدادی از این محیط بانان توسط همین سلاح‌های مجوز دار به شهادت رسیده‌اند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست مطرح کرد: تا زمانی که سودآوری در این کار همچنان بالا و تقاضا هم بسیار جدی باشد افزایش نیروهای محیط بانی کمکی به رفع این معضل نخواهد کرد.

وی ضمن هشدار به متقاضیان پرندگان مهاجر در رابطه با انتقال بیماری‌های خطرناک گفت: متأسفانه هیچ نظارت پزشکی و دامپزشکی روی این پرندگان صورت نمی‌گیرد و امکان انتقال بیماری‌های خطرناکی چون آنفولانزا و غیره وجود دارد.

سرهنگ محبت خانی همچنین با اشاره به کاهش تعداد شکارها در استان مازندران نسبت به سال گذشته گفت: ورود شورای تأمین به این قضیه از دو سال قبل با امضای ریاست سازمان محیط زیست الزامی شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه در اقدامات سلبی کوتاه مدت نیازمند حمایت شورای تأمین به ویژه در منطقه شمالی هستیم اظهار داشت: از آنجایی که تقاضای مردم باعث تشویق سودجویان به این حوزه شده لذا رسانه‌ها و مردم باید دست به دست هم داده و تقاضا را به صفر برسانند.

وی با انتقاد از قدرت پایین محیط زیست و عدم ورود جدی شورای تأمین گفت: ملک بازار پرندگان در فریدونکنار متعلق به شهرداری است و اگر شکار غیرمجاز است پس فروش هم غیرمجاز است لذا هماهنگی بین دستگاهی و ورود قاطعانه فرمانداری ضروری می‌باشد.

سرهنگ محبت خانی در پایان اظهار کرد: این مسئله باید از طریق شورای تأمین استان مازندران به شکل جدی پیگیری شود تا در کوتاه مدت موفق شویم.

کد خبر 4809495

منبع: مهر

کلیدواژه: فریدونکنار سازمان محیط زیست پرندگان مهاجر یگان حفاظت محیط زیست آلودگی هوا شهرداری تهران شورای شهر تهران شهر تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه محسن هاشمی اداره کل محیط زیست استان تهران سازمان تامین اجتماعی سازمان امداد و نجات هلال احمر امداد رسانی دستگیری اراذل و اوباش بنیاد شهید و امور ایثارگران اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۶۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه

ایسنا/ایلام معاون زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست استان ایلام در خصوص خبر حمله خرس به مرد دره‌شهری گفت: این حمله در منطقه «خرس‌آو» کبیرکوه که زیستگاه خرس قهوه‌ای است رخ داده است.

علیرضا محمدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این زیستگاه خرس قهوه‌ای در ارتفاعات کبیرکوه در بخش شرقی کبیرکوه واقع است و منطقه‌ای صعب‌العبور است، فرد مصدوم شده از دامداران بومی منطقه است که دام‌های خود را وارد قلمرو زیستی خرس کرده است.

وی افزود: وقتی خرس برای فرزندانش احساس خطر کند، ممکن است به واردشدگان به زیستگاهش حمله کند.

محمدی با بیان اینکه جمعیت خرس در این منطقه معدود است، خاطرنشان کرد: ممکن است خرس برای تأمین غذا دست به حمله زده باشد، آنچه مسلم است ورود دامدار به قلمرو خرس است که با این ورود ۶ رأس دام دامدار نیز تلف و خود دامدار نیز مصدوم شده است.

معاون اداره‌کل محیط زیست استان ایلام تأکید کرد: خرس به هیچ وجه وارد قلمرو و زندگی مردم منطقه نشده است و در جای مرتفعی در کوه است که زیستگاه خود اوست.

اورژانس پیش‌بیمارستانی اعلام کرده خرس به یک مرد ۵۱ ساله دره‌شهری حمله کرده است و وی زخمی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تالاب‌های نقده از وضعیت مطلوب برخودار هستند
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران
  • دستگیری یکی از اراذل و اوباش معروف در گرگان
  • دستگیری قاتل سه نفر از اعضای خانواده در شادگان
  • دستگیری قاتل عضو یک خانواده در شادگان
  • دستگیری قاتل در شادگان/ ۳ نفر کشته شدند
  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده
  • قاتل سه عضو یک خانواده در شادگان دستگیر شد
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است