Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی منصوری ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات فعالان حوزه شیلات که در محل سرسرای اجتماعات فرمانداری ویژه آبادان برگزار شد، با بیان اینکه ساختار کشور ما به لحاظ «حکمرانی» متمرکز است، افزود: بخش خصوصی باید بیزینسش راه بیفتد اما ما آن را به قانون ارجاع می‌دهیم و این ساده‌ترین شکل برخورد با مسئله است و اگر قرار است کاری حل نشود، پس چرا جلسات گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: نگاه سنتی قدیمی با ظاهر تئوری که در کشور شکل گرفت منجر به این شد که برای درآمد بالا کارخانه بزرگ بزنیم؛ در خوزستان بیکاری فارغ التحصیلان بیشتر از کم‌سوادان است که با راه‌اندازی کارخانه مشکل حل نمی‌شود، پتروشیمی داریم اما نتوانستیم مسئله مردم را حل کند؛ اما می‌توان بر روی حوزه آبزیان کار کرد، چرا که به این صورت هم افراد تحصیل کرده و حتی بی‌سواد شاغل می‌شوند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه بخشی از موارد نیاز به هماهنگی بین بخشی دستگاه‌ها دارد، تصریح کرد: نکته دوم آنکه نیاز به هماهنگی دولت با بخش خصوصی است که باید برای آن جلسات داخلی برگزار و در راستای رفع موانع هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود، ما به هر کسی که کاریابی می‌کند، مجوز می‌دهیم؛ باید از این حالت که مردم منتظر بمانند تا مجوز داده شود، بیرون بیابیم و در بحث ناکارآمدی سیستم، اساساً باید قواعد بازی را در حوزه اشتغال و بیمه تغییر دهیم، موضع ما همین است.

منصوری یادآور شد: برای بحث آبزیان باید اول مسائل را اولویت‌بندی کنیم و در همین جا توافقات لازم انجام شود و دیگر آنکه اندازه حرکتی که می‌توانیم انجام دهیم را در موردش صحبت کنیم و اگر بتوانیم چند گام اساسی را برداریم، به لحاظ اشتغال می‌تواند اتفاقات خوبی بیفتد.

وی گفت: پیشنهادهایمان آن است که در بحث رونق نبودن کاسبی، دولت می‌تواند برای رونق آن سرمایه‌گذاری کند و اگر چنین شود و توان چانه زنی بخش خصوصی بیشتر شود موضوع سرمایه‌گذاری برای دولت می‌ارزد؛ لذا برای انجام این کار باید موضوع خلع ید برای یک فصل کاری عقب بیفتد و فرصت برای اثبات به ما داده شود و اینکه دستگاه‌ها گره کاری را کمتر کنند، با انجام این کار به طور حتم به نتیجه می رسیم و باید در پس گرفتن مجوزها و پرداخت بدهی‌ها بخش خصوصی فرصت ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه از مرحله اینکه برویم وامی بدهیم تا یک نفر کار کوچک ایجاد کند دیگر گذر کرده‌ایم، افزود: باید در کل زنجیره، ارزش این رشته فعالیت را ببینیم و لذا اگر بیماری به مزرعه وارد و آن را دچار مشکل کرد و راندمان کار خوب نشد، باید ورود کنیم؛ لذا برای آن در قالب کارشناسان کمک بلاعوض می‌کنیم.

وی از آموزش، استاندارسازی کیفیت، ایجاد مرکز تحقیقاتی و آموزشی به عنوان پیش‌نیازهای ضروری بهبود و توسعه فعالیت‌ها در حوزه «آبزیان» نام برد و اظهار کرد: ما در راستای کمک به تحقق آن آمادگی داریم، هر کسی در این زمینه شاغل می‌شود باید بیمه شود، دوستان باید محصولات و افراد شاغلشان را بیمه تأمین اجتماعی و یا بیمه روستایی عشایری کنند، با توجه به توافق حاصله با جهاد کشاورزی محصول باید بیمه شود و با تأمین اجتماعی سهم بگیرند اما سهمشان را هم اضافه کنند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: از محل مشوق‌های بیمه‌ای برای فارغ التحصیلان دانشگاهی سعی می‌کنیم این حوزه را بیشتر کنیم و یا توافق کنیم و یارانه دستمزد دهیم که معادل همان بیمه می‌شود (یک سوم دستمزد) نکته اصلی آن است که آن قاعده‌ای که در کرمانشاه و سایر جاها اجرا شد، در اینجا پیچیده‌ترش انجام شود و برای آن باید ۵ شرکت توانمند و بزرگ بیایند و کار را آغاز کنند، برای این کار سقفی برای دادن وام با سود پایین قائل نمی‌شویم و از منابع ملی پول می‌گذاریم، اگر با واحدهای کوچک سرمایه‌گذاری مشارکتی انجام شود ما نیز پول می‌گذاریم و بر همین مبنا کسی که تولید کرد و تولیدش را به شرکت بزرگ ارائه کرد، پولش را از بانک نقد می‌گیرد؛ ضمن اینکه شرکت بزرگ موظف به آموزش نیروها، دادن خوراک و تعریف استاندارد است و باید موارد را در قرارداد بیاورد.

منصوری یادآور شد: کارکرد این شرکت‌ها منوط بر این است که از صادرات صرف به عراق پیش‌تر بروند و به سایر کشورها هم صادرات داشته باشند و در شرایط کنونی کشورمان، رویکرد ایجاد اشتغال جدید وجود ندارد بلکه توسعه فرصت‌ها و زمینه‌های اشتغال موجود مدنظر است.

وی گفت: در حوزه صیادی پیشنهاد آن است که این حوزه مشروط به بیمه شدن شود که اگر چنین کمکی شود، می‌تواند پوشش بیمه‌ای دهد، در صورتی که به شکل تشکل کار کند می‌توانیم دستگاه ماهی یاب دهیم و با افزایش فعالیت‌ها در خرید کشتی پشتیبان کمک کنیم، درآمد حاصل از این‌ها می‌تواند پرداخت بیمه را سبب شود، باید به شکل مجدانه پیگیر این مسئله باشیم تا به آنچه مطلوب همگان است، برسیم.

وی افزود: در بحث قانون مناطق آزاد و سرزمین اصلی باید یک هماهنگی میان اداره کار سازمان منطقه آزاد اروند و اداره کار سرزمین اصلی به وجود آید که اگر چنین شود هم منابع می‌آید و هم مشکلات حل می‌شود، در غیر این صورت کاری از پیش نمی‌رود؛ در این منطقه مشکل قانون وجود ندارد بلکه در اجرای آن مشکل هست که باید با همپوشانی قوانین مناطق آزاد و سرزمین اصلی مسائل را حل کرد.

کد خبر 4809522

منبع: مهر

کلیدواژه: اشتغال زایی بخش خصوصی بوشهر ایلام آلودگی هوا شهرکرد تعطیلی مدارس خطبه های نماز جمعه قزوین بیرجند انتخابات مجلس شورای اسلامی گرگان شیراز بارش برف شب یلدا آبگرفتگی معابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی، گفت: در راستای اجرای تبصره ۳ ماده ۲۰ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، سهام ترجیحی باید به کارگران، مستخدمان و مدیران شرکت‌هایی که در لیست واگذاری قرار می‌گیرند، تخصیص پیدا کند.

وی افزود: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و به نام کارگران منتقل شد

واگذاری ۳۰۵ میلیارد سهام از ابتدای دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی گفت: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تأمین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه گذاری و بهبود درآمد خانوار، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۴ هزار سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳ هزار و ۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

بازیان افزود: در همین زمینه، مطابق مقررات واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد در صد اقساط به مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

وی در ادامه اشاره کرد: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران، قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنان واگذار کند. کلیات این پیشنهاد به تصویب هیئت واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی در پایان گفت: به موجب تصمیم دیگر هیأت واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی، قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

‌ کد خبر 6097419

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری