Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، با تلاش پلیس گلستان، یک مادر و فرزند بعد از ۲۰ سال جدایی به هم رسیدند.

همه چیز از یک کنجکاوی شروع شد. کودک گمشده، حال در لباس مقدس سربازی مشغول تامین نظم و امنیت مردمی بود که وحدت و همدلی آنان زبانزد همگان است. شب ها و روزهای بسیاری گذشت و او نیز همچون مردمان دیگر در حال گذران زندگی بود تا اینکه نسبت به گذشته خود و مکان زندگی اش در دوران نوزادی کنجکاو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
با کمی جست وجو پی برد که دورانی از زندگی وی در هاله ای از ابهام قرار دارد اما با توجه به شرایط موجود و بعد مسافت، قادر به ادامه تحقیقات نبود تا اینکه ماجرا را برای پلیس شرح داد و فرمانده انتظامی گنبدکاووس یکی از ماموران وظیفه شناس شهرستان به نام سرهنگ روح الله اسکندریان را برای کمک به این سرباز انتخاب کرد.
 
 سرهنگ به وی قول پیگیری و رفع ابهامات موجود در زندگی شخصی اش را داد، حال سرباز کمی آرام شده بود چرا که بعد از حدود یک سال خدمت در نیروی انتظامی پی برده بود پلیس برای آرامش مردم و رفع دغدغه های شهروندان شبانه روز تلاش می کند.
 
بالاخره پس از چندین روز تلاش بی وقفه و پیگیری های مکرر از مراجع ذیربط، پلیس گنبدکاووس موفق شد، مادر و خانواده سرباز مورد نظر را که در یکی از روستاهای شهرستان گنبدکاووس زندگی می کردند، پیدا کند.
 
با جست وجوهای پلیس مشخص شد، این مادر و فرزند ۲۰ سال قبل بنا به دلایلی از یکدیگر جدا شده و خانواده ای از اهل تشیع حضانت کودک را بر عهده گرفته و به شهری دیگر نقل مکان کرده اند.
 
حال دیگر روزهای تلخ جدایی مادر از فرزند رو به اتمام بود با برنامه ریزی های صورت گرفته، طی مراسمی با حضور رئیس عقیدتی سیاسی گلستان و فرمانده انتظامی گنبدکاووس، لحظه دیدار فرا رسید و پس از ۲۰ سال فراق، سرباز وطن در آغوش مادر آرام گرفت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خانواده نظم و امنیت نیروی انتظامی جوان برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت از کاهش فاصله ازدواج و فرزندآوری در کشور خبر داد و ثبت احوال نیز آمار مرتبط با سن فرزندآوری را اعلام کرد.

‌به گزارش همشهری‌آنلاین، صابر جباری، رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا ۲ سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

میانگین سن پدر‌ها و مادر‌ها در اولین فرزندآوری

آمار‌های سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

دیگر خبرها

  • لحظه انتقال جسد جوان غرق شده در میان آب‌های خروشان در ارومیه
  • (ویدئو) نوزاد فلسطینی متولد شده از مادر جان‌باخته درگذشت
  • فیلم| غرق شدن دو جوان در رودخانه نازلوچای ارومیه
  • پسربچه گمشده به آغوش مادرش بازگردانده شد/ عکس
  • غیرتی که در خون غلتید
  • قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان توسط مرد نقاش
  • پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان با آتش‌سوزی عمدی مرد نقاش
  • دستگیری مردی که به بهانه شرکت در مراسم ترحیم مادرش به زنان تعرض می‌کرد
  • سقوط مرگبار مادر ۱۹ ساله در ارتفاعات ماغر