Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه نگارینه‌ها با ارائه آثار مینا صدری و حسین عصمتی شامل ۲۰ نگاره و ۱۴ مجسمه برنزی روز دوشنبه نهم دی ماه در محل گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری افتتاح می‌شود.

این نمایشگاه از درون مشق عملی و نظری سر برآورده است و برخی از تلاش ها و تجربه های مینا صدری و حسین عصمتی را در مرتبه مشق خیال، به منظور شناخت بیشتر قابلیت های نگارگری در بر می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نگاره های موجود در این نمایشگاه را می توان پیشینه عملی برای خلق مجسمه هایی دانست که در این نمایشگاه در معرض دید قرار گرفته و تلاش شده مجسمه های برنزی نیز ویژگی های نگارگری را در خود داشته باشند.
گفتنی است، نگارگری یا نقاشی ایرانی ماحصل تمدن ایرانی اسلامی است. این هنر که در طی قرن های متمادی به تکامل رسیده و تکوین یافته، در خود قابلیت هایی به جهت خلاقیت و نوآوری و گشودن مسیرهای تازه در مقابل هنر دارد.

باید امکانات ابداع و خلاقیت موجود در نگارگری را شناخت و آنها را به جهت کاربست در تولیدات هنری احصا کرد که این شناخت جز با مشق نظری و عملی حاصل نمی شود و جز به مشق خیال به کمال نمی رسد.

نمایشگاه نگارینه‌ها، با همکاری گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه و گروه هنر شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نهم دی ماه ساعت ۱۴ افتتاح و تا شانزدهم همین ماه برپا خواهد بود.

برچسب‌ها پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری علی ‌اصغر مونسان میراث فرهنگی نقاشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری علی اصغر مونسان میراث فرهنگی نقاشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری علی اصغر مونسان میراث فرهنگی نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۷۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، با اعلام این خبر گفت: به منظور تدقیق نقطه‌نظرات سیاستی درباره زبان و ادبیات فارسی، جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور به تحلیل داده‌ها و گزاره‌های سیاستی در این حوزه اختصاص یافته است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور افزود: در گزارش "درآمدی بر سیاست‌گذاری زبان و ادبیات فارسی" به مساله سیاست‌گذاری زبانی در گستره ملی و فراملی پرداخته شده است.

اصغری گفت: این گزارش در تلاش است تا با نگاهی آسیب‌شناسانه به سیاست‌پژوهی در این عرصه بپردازد و ضمن تلاش برای اجتناب از بزرگنمایی و اسطوره‌پردازی، نگاهی واقع‌بینانه به مساله زبان داشته باشد.

وی افزود: داده‌ها نشان می‌دهد که اکثریت ایرانیان ارتباط چندانی با شعر و ادبیات فارسی ندارند و بیش از دو سوم از افراد بالای ۱۸ سال، هیچ برنامه‌ای برای خواندن شعر و ادبیات فارسی ندارند. همچنین چیزی حدود یک سوم از مردم در تعاملات و گفتگو‌های روزمره مجازی از شعر و ضرب‌المثل فارسی استفاده می‌کنند.

مدیر مرکز رصد گفت: بر اساس یافته‌های یک نظرسنجی ملی، بیش از ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند، این درحالی‌ست که تنها ۱۴ درصد از مردم ایران شاهنامه دارند؛ این نشان از جایگاه بالاتر شعر و اندیشه حافظ در فرهنگ عمومی ایرانیان دارد.

اصغری افزود: در این گزارش رصدی، به پیشینه سیاست‌گذاری زبان فارسی در ایران، بازیگران و اسناد سیاستی این حوزه، تجربیات جهانی و سیاست‌گذاری در کشور‌های دیگر، آسیب‌شناسی سیاست‌های زبانی جمهوری اسلامی و در نهایت ارائه سرفصل‌هایی برای ارتقاء و اصلاح سیاست‌های ملی و فراملی در حوزه زبان و ادبیات فارسی پرداخته شده است.

دیگر خبرها

  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • علل موفقیت در فتح خرمشهر از زبان سرهنگ عراقی + ویدیو
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به ۲ زبان ترجمه شد
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران