Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعلام شعار مشترک هیئت‌های مذهبی ویژه فاطمیه، حدف صفحه هیأت «میثاق با شهدا» در اینستاگرام و انتصاب «مهدی قره‌شیخلو» به دبیری ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن ازجمله اخبار حوزه قرآن و معارف در هفتم دی ماه ۹۸ است.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آنچه در ادامه می آید مروری است بر مهمترین اخبار حوزه قرآن و معارف در هفتمین روز از دی ماه ۹۸:

 

اینستاگرام صفحه هیأت «میثاق با شهدا» را حذف کرد

 

 

اینستاگرام پس از اینکه چندی پیش چندین پست صفحه میثم مطیعی، مداح اهل بیت (ع) را حذف کرد، این‌بار به یکباره صفحه متعلق به هیأت «میثاق با شهدا» را حذف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس این گزارش، این صفحه به انتشار برنامه‌ها و فعالیت‌های هیأت میثاق با شهدا و برنامه های مداحی میثم مطیعی می‌پرداخت که اینستاگرام این صفحه را با ۱۱۸ هزار دنبال کننده از دسترس خارج کرد.

 

این شبکه اجتماعی چندی پیش برخی از فیلم‌های مداحی منتشر شده صفحه میثم مطیعی را که اغلب نگاه جهان اسلامی و ضداستکباری داشت، حذف کرد و اخیراً نیز تذکرات شدیدی برای این صفحه ارسال کرده است.

 

انتصاب «مهدی قره‌شیخلو» به دبیری ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن

 

 

طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن معرفی شد.

 

اعلام شعار مشترک هیئت‌های مذهبی ویژه فاطمیه

 

جامعه ایمانی مشعر در آستانه «ایام فاطمیه و همچنین ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها» با اولویت‌سنجی محورهای محتوایی این ایام و هم‌چنین تأکیدات مقام معظم رهبری درباره لزوم توجه به نقش خانواده و همچنین نظر به در پیش بودن انتخابات و اهمیت جریان‌سازی هیآت در این زمینه‌ها، با مشارکت و هم‌اندیشی جامعه بزرگ فعالان هیأت، شعار «مدیون لطف مادر این خانواده‌ایم» را به عنوان شعار مشترک هیأت‌های مذهبی در ایام منتسب به حضرت زهرا سلام الله علیها، اعلام کرد.

 

هم‌چنین از هیئت خواسته شده، ضمن حفظ آرم و نشان‌، علم و بیرق، شعار، و استقلال خود این شعار را هم در حاشیه محصولات (پوستر و فضاسازی هیأت، محتوای منبر و ستایش‌گری) خود درج کرده و در محتوای هیأت مدنظر قرار دهند.

 

ضمناً جامعه ایمانی مشعر با توجه به لزوم توجه به امر خانواده و بصیرت، محوریت دوازدهمین همایش هیأت‌های محوری و برگزیده و بسته‌های ارتقای توانمندی ارکان هیأت را به این دو موضوع اختصاص داده است.

 

براساس این حکم مهدی قره‌شیخلو، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه به مدت دو سال به عنوان دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآنی کشور منصوب شده است.

 

ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور دارای پنج کمیته علمی و فنی، نظارت و ارزیابی، طرح و برنامه، تبلیغات و اطلاع‌رسانی و کمیته بین‌الملل است.

 

پیش از این کریم دولتی این مسئولیت را عهده داشت. دولتی هم‌اکنون دبیر سی‌ویکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم است.

 

برگزاری دوره تخصّصی تربیت متخصص گردشگری دینی ویژه طلاب

 

 

حجت الاسلام «سید مصطفی میرفندرسکی» از برگزاری دوره تخصّصی «تربیت متخصص گردشگری دینی» از بین طلاب سطوح عالی واجد شرایط خبر داد و اظهار کرد: ثبت نام در دوره صرفا تا تاریخ جمعه 1398/10/13 از طریق سایت www.voifs.com  صورت می پذیرد و دوره ها پس از انجام مصاحبه در روزهای پنجشنبه، 26 دی، جمعه، 27 دی، پنجشنبه، 13 بهمن و جمعه، 14 بهمن برگزار می شود.

 

رئیس مؤسسه آوای فطرت و معنویت تصریح کرد: در راستای توانمندسازی، ارتقا و آموزش فعالان بخش گردشگری دینی، موسسه آوای فطرت و معنویت با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همچنین مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه بر پایه تحقیقات و پژوهش های علمی و میدانی در سال‌های گذشته در نظر دارد دوره تخصّصی «تربیت متخصص گردشگری دینی» را از بین طلاب واجد شرایط با پذیرش محدود برگزار کند.

 

وی با بیان اینکه این دوره با بهره‌مندی از استادان مجرب، تاثیر بسزایی در شناخت صحیح از صنعت توریسم، گردشگری دینی و بایسته های فعالیت در آن دارد، ابراز کرد: این دوره چهارروزه، به صورت تمام وقت برگزار می شود که موضوعات مختلفی در گردشگری دینی و سرفصل های مرتبط با آن برای طلاب محترم تدریس می شود.

 

توانمندسازی طلاب در پاسخگویی صحیح به سوالات مذهبی توریست ها از اهداف دوره است

 

حجت الاسلام میرفندرسکی  یکی از اهداف اصلی این دوره را توانمندسازی طلاب در پاسخگویی صحیح به سوالات مذهبی توریست ها و شناخت صحیح از صنعت گردشگری برشمرد و گفت: شرکت در این دوره برای افرادی که تمایل دارند ضمن آشنایی با سوالات مذهبی گردشگران خارجی، روش صحیح پاسخگویی به آن را بدانند بسیار مفید و کارآمد خواهد بود.

 

وی افزود: پژوهشگرانی که تمایل دارند نحوه صحیح تعامل با غیرمسلمانان را طبق مبانی اسلامی بیاموزند و طلابی که علاقه مند به شناخت صحیح و دقیق از صنعت گردشگری، گردشگری دینی و بایسته های فعالیت در آن هستند و فراگیرانی که تمایل دارند در گردشگری دینی و اقسام متنوع آن اعم از گردشگری مذهبی، زیارتی، معنوی و آئینی نقش ایفا کنند، در این دوره تخصصی نام نویسی کنند.

 

آشنایی با گردشگری دینی با رویکرد بین المللی از مزایای شرکت در این دوره است

 

رئیس مؤسسه آوای فطرت واندیشه تأکید کرد: مزایای شرکت در این دوره عبارتند از: بهره مندی از اساتید مجرب حوزوی و صنعت گردشگری؛ آشنایی صحیح با صنعت توریسم و گردشگری دینی و زیر مجموعه های آن، اعم از مذهبی، زیارتی، معنوی و آئینی با رویکرد بین المللی؛ آشنایی با اسلوب و بایسته های ارائه مباحث دینی به توریست؛ توانمندی در پاسخگویی صحیح به سوالات مذهبی توریست؛ اعطاء گواهینامه معتبر از حوزه علمیه و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ همکاری با افراد برتر دوره برای فعالیت های میدانی در عرصه گردشگری دینی.

 

طلاب با روحیه فعالیت در فضای گردشگری  در این دوره شرکت کنند

 

وی با اشاره به شرایط پذیرش در این دوره خاطرنشان ساخت: اتمام پایه 10 (کتبی و شفاهی)؛ تسلط کامل به یکی از زبان‌های انگلیسی، فرانسه، اسپانیایی، آلمانی، چینی یا روسی؛ حداقل سه سال سابقه تبلیغی؛ فعالیت در فضای بین الملل (فضای مجازی و حقیقی)؛ روحیه فعالیت در فضای گردشگری و ارسال رزومه از جمله شرایط پذیرش در دوره تخصّصی «تربیت متخصص گردشگری دینی» است و از پذیرفته‌شدگان اولیه مصاحبه به عمل خواهد آمد.

 

گفتنی است، موسسه آوای فطرت و معنویت اولین مرکز تخصصی گردشگری دینی در کشور است که در حوزه های پژوهش، آموزش، مطالعات راهبردی و فعالیت میدانی به ایفای نقش می‌پردازد.

 

این مرکز با بهره گیری از تجربیات فعالان متخصص در صنعت توریسم و گردشگری دینی و مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی درصدد است با حضور موثر در عرصه گردشگری دینی و زیرمجموعه های آن اعم از گردشگری مذهبی، زیارتی، معنوی و آئینی، گام مهمی در جهت رشد، توسعه و ارتقاء فعالیت های مرتبط با این حوزه بردارد.

 

متقضایان می توانند با شماره های 02128424396 و 09192525055با مؤسسه آوای فطرت و معنویت در ارتباط باشند.

 

آموزش قرآن ویژه کودکان و نوجوانان در تکیه بیت الزهرا(س)

 

 

تکیه بیت الزهرا (س) یکشنبه ها از ساعت 19 تا 21 کلاس آموزش قرآن را ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌کند.

 

بنا بر این گزارش، محمد جواد رضوان خواه، در این کلاس، قرائت و صوت الحن را به صورت پیشرفته و با استفاده از به روزترین روش های تدریس و امکانات، آموزش می دهد و نکات لازم را به یک به یک قرآن آموزان یادآوری می کند.

 

این گزارش می افزاید، رضوان خواه، همچنین جلسه قرآنی را که از سال ۱۳۷۳ تا سال ۱۳۹۳  توسط مصطفی رضوان‌ خواه، پدرش، در هیات متوسلین به قمر بنی هاشم(ع) (واقع در تهران، خیابان پیروزی، خیابان زینتی افخم، نبش بلوار نیکنام) برگزار می شود، پس از فوت پدر و از سال ۱۳۹۳ اداره می کند.

 

یادآور می شود، تکیه بیت الزهرا (س) در تهران، خیابان ری، خیابان رضوی، واقع شده است.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد حماسه 9 دی نماز جمعه اردبیل خطبه های نماز جمعه 9 دی مسجد طرح ملی فهما فعالیت های مسجدی بسته خبری هیئت های مذهبی فعالیت های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است، هرچقدر می‌توانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در نشست با اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین با بیان اینکه تشکیل هیأت تطبیق مصوبات یکی از اصول قانون اساسی است که می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد، افزود: بنده از روز اول خودم را مکلف دانستم که هر چه این جمع تصمیم گرفت، همان را مبنا قرار دهم و حتی توصیه‌ای هم نداشتم.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این ظرفیت وجود دارد که موضوعات در هیأت تطبیق سیاست زده شود، ادامه داد: خدا را شاکریم که مسائل با دقت و به‌صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت تا امور به دور از هرگونه سیاست زدگی مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است و هرچقدر بتوانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند، باید انجام دهیم که از این دقت اعضای هیأت باید تشکر کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه این جلسه در دوره یازدهم آخرین جلسه‌ای است که برگزار می‌شود، از اعضای هیأت تشکر کرد و گفت: تشکر ویژه‌تری هم از کارگروه ویژه دارم که مصوبات خارج از دولت که به کارگروه ارسال می‌شد را بررسی می‌کردند تا تبعات حقوقی این مصوبات نیز مورد ارزیابی و تحلیل قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اولاً برای این موضوعات فوری که عمدتاً در شورای عالی اقتصادی و جلسات سران قوا اتخاذ می‌شد، قید زمانی در نظر گرفتیم و ثانیاً از دولت درخواست کردیم اگر به این مصوبه برای دائمی شدن نیاز دارد، لایحه به مجلس ارائه کند. اگر اجرای این مصوبات زمان بر باشد، بی قانونی در کشور ایجاد می‌کند.

قالیباف اضافه کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس به لحاظ تخصصی روی موضوعات کار می‌کرد اما من می‌خواستم به لحاظ حقوقی نیز مصوبات خارج از دولت را مورد بررسی قرار دهند تا عارضه کمتری داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ترکیب هیأت تطبیق تصریح کرد: وقتی به ترکیب این هیأت نگاهی می‌اندازیم، در می‌یابیم که این جمع به حد کفایت صلاحیت اظهار نظرهای حقوقی در هر حوزه‌ای را دارد و موجب اعتبار مجلس است.

وی یادآور شد: به دوستان دولت و رئیس هیأت تطبیق نیز بارها گفته‌ام که تا جایی که می‌شود با هم گفت‌وگو داشته باشند و پس از حکم اولیه فرصت برای اصلاح داده شود و من حتی سلایق شخصی خودم در حد مدیریتی را هم اعمال نکردم و نظرم، نظر هیأت تطبیق بوده است.

در این نشست برخی از اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین در سخنانی کوتاه به بیان نظرات خود پرداختند.

بررسی ۲هزار و ۶۹۰ مصوبه در مجلس یازدهم توسط هیأت تطبیق

در این نشست محسن اسماعیلی، رئیس هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین با اشاره به پایان دوره یازدهم مجلس گزارش مختصری از عملکرد هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین ارایه کرد و گفت: در دوره یازدهم ۴۷۵ جلسه اعم از جلسات عمومی و کارگروه‌ها برگزار شد که ۲۶۹۰ مصوبه مورد بررسی قرار گرفت و بررسی هیچ مصوبه‌ای در این هیأت به تأخیر نیفتاد.

وی یادآور شد: از ۲۶۹۰ مصوبه برای ۷۱۰ مصوبه رأی مقدماتی صادر شد و برخی از این موارد وقتی به دولت ارجاع شد نسبت به رفع اشکال آن اقدام شد، ولی برخی که رفع ایراد نشد، منجر به صدور رأی نهایی از جانب رئیس مجلس شد که مجموعه این موارد که منجر به رأی نهایی شد، به ۳۸۵ مورد رسید و ۲۱۶۱ مورد نیز اصلاً مشکلی نداشت و مورد تأیید قرار گرفت؛ یعنی ۸۰ درصد مصوبات در ابتدا تأیید شده و نهایتا ۱۴ درصد مغایر نهایی داشته‌ایم.

اسماعیلی ضمن تشکر از اعضا و کارشناسان و مشاوران هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین که با حداقل نفرات و صرف زمان تلاش بسیاری را با دقت صرف کردند، افزود: یکی از اقدامات خوبی که در این دوره صورت گرفت این بود که تمامی مذاکرات انجام شده در هیأت تطبیق از زمان تأسیس به صورت صوت دیجیتال آماده شد و تمامی کاست‌های قدیمی جمع شد و در راستای شفافیت که شعار رئیس و نمایندگان این دوره مجلس بود، آرای رئیس مجلس ضمن اینکه در روزنامه رسمی منتشر می‌شد به صورت کتاب هم منتشر شد.

اسماعیلی تصریح کرد: از سوی دیگر باید شهادت دهم و بارها در جلسات دیگر نیز گفته‌ام که دکتر قالیباف حتی یک مورد در دوره‌ای که گذشت، در کار هیأت مداخله نکرد در حالیکه این حق قانونی رئیس مجلس است و هرچه هیأت رأی داد همان ابلاغ شد و این باعث شد که اقتدار هیأت و حرمت قانون حفظ شود.

وی با بیان اینکه تلاش ما این بود که گره‌ای در کار دولت ایجاد نشود، گفت: امیدواریم خداوند تلاش همه دوستان را بپذیرد و کارهایی که در هیأت صورت گرفت، سنت حسنه‌ای باشد که حرمت قانون در کشور حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخنامه نوزدهمین آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن منتشر شد
  • برگزاری دومین کنگره بزرگداشت ماموستا«ملا عبدالله باشماق»در دهگلان
  • هیأت ظرفیتی برای اجتماع قلوب و تربیت انسان انقلاب اسلامی
  • هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم/ هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • دشمنان به دنبال ضربه به هیات‌های مذهبی هستند
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • نشست تخصصی قرآن پژوهی برگزار می‌شود/ بازخوانی مصحف شریف کوفی
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان