Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - بر اساس برخی از پژوهشها اهالی شهرهای ساحلی سالم تر هستند و البته از سلامت روان بالاتری نیز برخوردارند. این نتایج شاخصه های روانی، نوع تغذیه و تحرک افراد را نیز بررسی کرده است.

بر اساس برخی از پژوهشها اهالی شهرهای ساحلی سالم تر هستند و البته از سلامت روان بالاتری نیز برخوردارند. این نتایج شاخصه های روانی، نوع تغذیه و تحرک افراد را نیز بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، نتایج برخی پژوهش ها حکایت از آن دارند که اهالی شهرهای ساحلی از زندگی شادتری برخوردارند . اما چگونه؟ به نظر می رسد نخستین و مهمترین علت این موضوع مشاهده مداوم آبی دریاها و رودخانه ها باشد. روانشناسان پیش از این نیز بارها در مورد تاثیر مثبت رنگ آبی بر سلامت روان صحبت کرده اند و به نظر می رسد این تاثیر برای مردم اهل شهرهای ساحلی چند برابر است.

مشاهده امواج دریا یا حتی جذر و مد نیز در افزایش حس مثبت افراد موثر است. قدم زدن در ساحل نیز برای سلامت جسمی و روانی مثبت ارزیابی می شود. ساخت خانه شنی، دراز کشیدن زیر آفتاب و سایر رفتارهای مشابه نیز می تواند نقشی مثبت در سلامت روان افراد ایفا کند.

در کنار این ها ساکنان شهرهای ساحلی اغلب بیش از دیگر شهرها ماهی می خورند. این ماهی تازه است و با خواص متعدد خود به مردمان این شهر در حوزه سلامت جسمانی سود سرشاری می رساند.

مناظر شهرهای ساحلی نیز اغلب بهتر از شهرهای کویری یا شلوغ است و آرامشی لذت بخش دارد. قایق سواری و شنا کردن نیز از ورزشهایی هستند که در کنار مزایای فیزیکی، برخی مزایای روانی را نیز دارند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهر های ساحلی شاد سالم رنگ آبی سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر آموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی، گفت: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.
احمد علی سرحدی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه شوند و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.
مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ده نفر از همسالان خود هستند.
سرحدی افزود:همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • اهواز رکورددار آلودگی هوا / شاخص کیفی ۲۱ شهر سالم و پاک است
  • سلامت هوای کلانشهر مشهد؛ یک شنبه ۱۶ اردیبهشت
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • (ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟