Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جامعه بسیج پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ستاد بزرگداشت 9 دی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امسال 8 دیماه در سالن شهید مطهری دانشکده پزشکی مراسمی همراه با تاکید بر لزوم بصیرت افزایی برگزار می‌کند.

سید ابوالفضل هاشمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: از ابتدای انقلاب تا کنون، دشمنان همواره در پی غبار آلود کردن فضای جامعه ما بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع بصیرت و آگاهی همواره از سوی امام راحل و رهبر معظم انقلاب مورد توجه بوده است تا با داشتن آگاهی و بینش لازم، مردم و مسئوولان در صحنه حاضر شوند و بهترین عملکرد را داشته باشند، خوب تشخیص دهند و خوب عمل کنند.

رئیس جامعه بسیج پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر وقایع سال 88 عنوان کرد: در آن سال، مقام معظم رهبری با توجه به شرایط جامعه و فضای انتخابات که دشمن اقدام به غبار آلود کردن فضا کرده بود بر آگاهی و حضور مردم در صحنه تاکید کرد و از آن زمان 9 دیماه هر ساله با عنوان روز بصیرت گرامی داشته می‌شود.

هاشمی ادامه داد: حضور موثر و با بصیرت مردم در 9 دی 88 باعث شد تا بار دیگر به پیروزی و افتخاری همچون انقلاب 57 دست یابیم.

رئیس جامعه بسیج پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: از سال 88 مقام معظم رهبری، همواره در سخنان خود بر اعمال بصیرت تاکید دارند و اگر این بصیرت نبود از آن شیطنت‌های دشمن سربلند بیرون نمی‌آمدیم.

هاشمی اعلام کرد: هر سال در این سالروز، ستاد بزرگداشت 9 دی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور بسیج دانشجویی، کارکنان، اساتید و ...  گرامی داشته می‌شود و امسال نیز روز یکشنبه 8 دیماه از ساعت 18 تا 20 با حضور سخنرانی همچون «آیت الله دژکام»، نماینده ولی فقیه در شیراز، «دکتر لنکرانی»، عضو هیئت علمی دانشگاه، مردم و دانشگاه، مراسمی در سالن شهید مطهری دانشگاه پزشکی شیراز، برگزار می شود.

وی با اشاره به مشکلاتی که در پی تغییر نرخ بنزین به وجود آمد، عنوان کرد: در برنامه‌های امسال که دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای گرامیداشت 9 دی در نظر گرفته است به تفصیل برای آگاه سازی مردم و بصیرت افزایی در فتنه‌های دشمن پرداخته خواهد شد که اگر این بصیرت نبود با حضور مردم بار دیگر نقشه‌های دشمن نقش بر آب نمی‌شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شیراز 9 دی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نماینده ولی فقیه بسیج پزشکان دانشکده پزشکی فتنه دشمن آگاه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد