Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فعالیت‌های قرآنی - رئیس اداره قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: مجموعه اداره قرآن سازمان تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا سهم قرآن در حوزه وقف افزایش پیدا کند.

مهدی قره شیخ‌لو، رئیس اداره قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، در خصوص برنامه‌های پیشرو برای افزایش موقوفه‌های قرآنی در کشور تصریح کرد: متأسفانه شاید کمتر از 2درصد سهم موقوفه‌ها به قرآن تعلق داشته باشد، بی‌شک یکی از برنامه‌های مهم اداره قرآن سازمان براین است که این روند را سرعت بخشیده و مردم را به وقف نیات قرآنی ترغیب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی لزوم نذرهای قرآنی را مورد تأکید قرار داد و گفت: مردم باید در نذورات و وقف‌های خود مبانی قرآنی را در نظر بگیرند و به موضوع قرآن نیز توجه کنند، برای رسیدن به این هدف باید برنامه‌ریزی‌های خوب در حوزه اطلاع رسانی با تشریح قاعده و ضوابط خوب و ملموس کردن کار وقف قرآنی انجام شود؛ چراکه اگر مردم احساس کنند سرمایه‌ای را برای قرآن وقف می کنند برای همه اقشار مختلف به ویژه نوجوانان و جوانان اثر دارد قطعا در این راه قدم بر می‌دارند، خروجی وقف‌های قرآنی باید ملموس باشد و مردم بدانند با این سرمایه چه اتفاقاتی قرار است بیفتد.

قره شیخ‌لو بابیان اینکه که مجموعه اداره قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با جدیت در بحث افزایش موقوفه‌های قرآنی ورود پیدا کرده است، اظهار کرد: مجموعه اداره قرآن سازمان تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا سهم قرآن در حوزه وقف افزایش پیدا کند.

قره شیخ لو ادامه داد: برای رسیدن به این مرحله(افزایش موقوفه های قرآنی) نیاز به فرهنگ‌سازی است و رسانه یکی از مهمترین ابزاری است که برای تشویق مردم می‌توان استفاده کرد. همچنین فضای مجازی از دیگر شبکه‌هایی است که می‌تواند مروج وقف‌های قرآنی باشد.

این مقام مسئول قوانین و ضوابط درست را از جمله ابزار ترویج موقوفه‌های قرآنی دانست و بیان کرد: برگزاری برنامه‌های خوب و مثمرثمر به جلب اعتماد مردم کمک می‌کند، ترویج موقوفه‌های قرآنی اقدامی زمان‌بَر است و برای مشاهده نتیجه مطلوب باید صبور بود.

قره شیخ‌لو به موقوفه‌های گسترده مردم مختص به سیدالشهداء(ع) و سوگواری ایام محرم و صفر هم اشاره کرد و افزود: برای توسعه این امر مهم قرن‌هاست که فرهنگ‌سازی شده و این مهم سابقه طولانی دارد، در فرهنگ دینی بین امام حسین(ع) و قرآن هیچ فرقی وجود ندارد و تمام قرآن در وجود ایشان متبلور است، در واقع نهایت قرآن در چهارده معصوم(ع) خلاصه می‌شود؛ لذا این امر باید به مردم یادآوری و اطلاع رسانی شود.

رئیس اداره قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در بخش پایانی سخنان خود برلزوم تبیین موضوعات و محورها به صورت شفاف و ملموس برای مردم تأکید کرد و افزود: با استفاده از ظرفیت مساجد و خود بقاع متبرکه نیز می‌توان گام‌های مؤثری در ترویج فرهنگ وقف به ویژه وقف‌های قرآنی برداشت. 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا ایکنا مرکزی فعالیت های قرآنی موقوفه های قرآنی وقف قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات

محمد رمضانی، مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف درمورد فعالیت‌های امنای موقوفات گفت: با توجه به این‌که مشخصاً ما در حوزه‌ی امنای موقوفات فعالیت می‌کنیم ظرفیت امنای موقوفات هم، در همین راستاست و هدفمان این است که یک انرژی و توان خارج از مجموعه وارد سازمان اوقاف شود و در اهداف وقف نقش آفرینی کند. چون وقف مردمی است و جامعه هدف نهایی وقف، کمک کردن به مردم با توجه به نیاز‌های منطقه و تشخیص‌هایی است که موقوفات را وقف کرده‌اند و به همین دلیل، از ظرفیت‌های مردمی استفاده می‌کنیم و افراد دلسوز در این حوزه به موقوفات کمک می‌کنند تا اجرای نیت در موقوفات مختلف به بهترین شکل صورت بگیرد.

مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف تصریح کرد: تقریباً در سه سال گذشته که استفاده از ظرفیت‌ها را شروع کرده ایم حدود ۱۳۵۰ نفر امین در کشور داریم که البته این تعداد تا ۲ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد و این ۱۳۵۰ نفر در قالب ۷۵۰ نفر در کل کشور ساماندهی شده‌اند و تلاش می‌کنیم برای هر منطقه هیئت امنایی تعیین کنیم که این هیئت امنا، ادارات اوقاف ما را در مسیر مأموریت‌های خود یاری می‌دهند و اتفاق‌های خوبی رخ داده است تا جایی‌که هر جا امنا به صورت جدی ورود پیدا کردند به این خاطر که متناسب با نیاز‌های هر موقوفه انتخاب شدند و افراد دارای صلاحیت با تخصص و تجربه کافی ورود پیدا کردند جهش خوبی در زمینه احیای موقوفات اتفاق افتاد.

رمضانی مطرح کرد: در نمایشگاه اخیر، دستاورد‌های هیئت امنا به نمایش گذاشته شد و واقعاً قابل مقایسه نیست. البته قبلاً هم کار موقوفات انجام می‌شده است ولی به دلیل حجم زیاد کارها، همکاران واقعاً نمی‌رسیدند همه کار‌ها را به سرعت انجام دهند. ضمن این‌که افراد معمولاً نگاه متفاوتی به موقوفات و بهره‌وری از آن دارند و تحولات چشمگیری اتفاق افتاده است. 

مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف افزود: امیدواریم در سال‌های آینده بتوانیم نمایشگاه اخیر را صرفاً با هیئت امنای موقوفات داشته باشیم. زیرا فکر می‌کنم ظرفیت موقوفات به حدی است که خودشان می‌توانند نمایشگاهی مثل نمایشگاه اخیر را برای دستاورد‌های نهاد وقف ترتیب دهند و خروجی‌ها و اتفاق‌هایی که در موقوفات مختلف رقم زدند را به نمایش بگذارند و به صورت مقایسه ای، آمار و ارقام و اطلاعاتی را در اختیار دوستان قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • نزدیک به ۳ میلیارد تومان وقف پول انجام شده است + فیلم
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • برگزاری آزمون‌های تخصصی حافظان قرآن کریم در اهواز
  • آزمون اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن کریم در کردستان برگزار شد
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآنی
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات