Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان آیت الله روحانی (ره) بابل به خبرنگار ایرنا گفت: این عمل جراحی با بهره برداری از دومین دستگاه آنژیوگرافی انجام شد.

دکتر سید ابراهیم حجازیان افزود: با بهره برداری از دستگاه دوم آنژیوگرافی، نخستین عمل تهاجمی اندوواسکولار عروق مغز در دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور برروی  بیمار مرد میانسال با خونریزی مغزی و تشخیص آنوریسم ( پارگی شریان های مغزی) با روش اندوواسکولار  بدون باز کردن جمجمعه تحت درمان کامل قرار گرفت و امروز یکشنبه پس از ۴۸ ساعت با حال عمومی مساعد ترخیص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امروزه شاهد بهره برداری از دومین دستگاه آنژیوگرافی در بابل هستیم که علاوه بر آنژیوی قلبی برای بیماران مغز و اعصاب و عروق محیطی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

دکتر حجازیان  با اشاره به اینکه دستگاه دوم آنژیوگرافی این مرکز جزء پیشرفته ترین دستگاه های دنیا است و امکانات متعددی از جمله آنژیوگرافی دیجیتال سابتراکشن دارد؛ بیان داشت: با وجود دستگاه آنژیوگرافی جدید خدمات وسیعی از اقدامات درمانی و تشخیصی در بیماری های عروق کرونر قلبی در بزرگسالان، بیماری های عروق قلبی در کودکان، بیماری های عروق مغز و نخاع، بیماری عروق محیطی از جمله عروق دست و پا، داخل شکم و سایر نقاط بدن در این مرکز به شهروندان ارائه می شود.

وی با اشاره به اینکه آنژیوگرافی یک آزمایش پزشکی کم تهاجمی است و تصویر بسیار شفاف، دقیق و کاملی از عروق تولید می‌کند که وجود چنین تصاویری به خصوص در مواردی که قرار است جراحی انجام شود، مفید خواهد بود؛ گفت: با آنژیوگرافی برخی از بیماری‌ها بدون نیاز به عمل جراحی باز، درمان می شوند و اگر جراحی همچنان ضروری باشد، می‌توان با کمک آنژیوگرافی آن را دقیق‌تر انجام داد.

دکتر حجازیان  افزود: تاکنون بیش از ۷۰۰  بیمار از خدمات طرح ۲۴۷ ویژه بیماران قلبی و طرح ۷۲۴ ویژه بیماران با مشکلات مغزی در این بیمارستان بهره مند شدند و این بیماران کسانی بوده اند که توانسته اند در کمتر از دو ساعت از مشکل قلبی یا مغزی به بیمارستان برسند و تحت مداوای کامل قرار بگیرند.

وی بیان داشت: از زمان راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌ اله روحانی از سال ۱۳۸۹ تاکنون بیش از ۳۲ هزار بیمار مورد آنژیوگرافی و هشت هزار بیمار مورد بالون آنژوپلاستی و استنت گذاری و نزدیک به پنج هزار مورد عمل جراحی قلب باز در این بیمارستان قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از خدمات قابل توجه این بیمارستان، وجود بخش قلب کودکان و آنژیوگرافی اطفال می باشد و در حال حاضر نزدیک به ۷۰۰ مورد  اعمال مداخله ای قلب عروقی کودکان انجام داده و توانسته گامهای مثبتی در پیشرفت و ترقی اقدامات مداخله ای بردارد.

این مسئول با بیان اینکه دیگر مراجعه به تهران نیاز نیست و تمامی اعمال ذکر شده در این مرکز با بالاترین کیفیت انجام می شود؛ اظهار داشت: خدماتی که در بخش قلب کودکان بیمارستان آیت الله روحانی در امر درمان بیماری های قلب کودکان انجام شده ، موجب گردیده که تمایل بیماران از سایر شهرها و استان های همجوار جهت مراجعه بیشتر شود به طوری که بیش از ۷۰ درصد مراجعان غیر از شهرستان بابل می باشند.

برچسب‌ها مازندران جراحی مغز و اعصاب بابل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران جراحی مغز و اعصاب بابل مازندران جراحی مغز و اعصاب بابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟