Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@16:28:48 GMT

وزارت ارتباطات به طرح کاهش پسماند پیوست

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۸۷۳۶۳

وزارت ارتباطات به طرح کاهش پسماند پیوست

به گزارش ایرنا، معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری با شهرداری منطقه ۷ و سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: چنان بلایی بر سر محیط زیست آورده ایم که باید عقل‌هایمان را روی هم بگذاریم تا به راهکار درستی برسیم.

فرهاد معارفی با بیان اینکه باید منشا آلودگی از بین برود، اظهارداشت: اجرای طرح کاپ در اولویت است و از همین رو هم باید به سمت جلوگیری از تولید زباله و تفکیک آن حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: وزارت ارتباطات برنامه ویژه ای برای زباله های کاغذی دارد و محلی را نیز برای بازیافت زباله‌های تر با بهره گیری از روش ورمی کمپوست (نوعی کود آلی است که از فعالیت کرم خاکی حاصل می‌شود) اختصاص داده‌ است و اگر شهرداری کمک کند کار بازیافت تمام زباله‌های تر را در سازمان انجام می‌دهیم.

معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی دیگر از برنامه‌های این وزارتخانه برای حمایت از محیط زیست را تلاش برای تصفیه پساب تولیدی ساختمان‌ها و فضاهای ورزشی و استفاده از آن در فضای سبز و مصارفی بهداشتی  اعلام کرد.

شهردار منطقه ۷ تهران نیز در این مراسم یادآورشد: در دوره جدید مدیریت شهری، طرح رنگ و شاداب سازی محیط شهر در دستور کار قرار گرفته‌ است.

سمیه حاجوی اظهارداشت: از همین رو، دغدغه مدیریت شهری، نظام‌مندسازی شهروندان در عین شاداب سازی آنان است و طرح کاپ نیز در این راستا اجرا می‌شود.

وی طرح کاپ را طرحی خلاقانه برای کاهش پسماندهای تولیدی در ساختمان‌های مسکونی و اداری و زیباسازی منظر شهری برشمرد و ابراز امیدواری کرد که پس از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سایر وزارتخانه‌ها و نهادها نیز به آن بپیوندند.

طرح کاپ فرصتی برای مشارکت شهروندان در کاهش پسماندها

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: طرح کاپ با رویکرد کاهش پسماند در راستای شعار «تهران شهری برای همه» متناسب با نظام موجود در دنیا آغاز به کار کرده‌است.
صدرالدین علیپور خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نخستین دستگاه دولتی است که به اجرای این طرح ملحق شده‌ است.

وی به ۶ گام پیش بینی شده برای اجرای این طرح در پایتخت اشاره کرد و ادامه داد: آموزش شهروندان، استفاده از ظرفیت آموزشگران، استفاده از ظرفیت صدا و سیما، بسته‌های فرهنگی و ترغیب به تفکیک، ایجاد محله های پایلوت، همکاری با سازمان‌های مردم نهاد و بهره‌گیری از توانمندی مدارس گام‌های پیش بینی شده در این زمینه هستند.

علیپور به روند جمع آوری پسماندها از سطح شهر و استقرار مخازن در سطح خیابان‌ها برای جمع آوری زباله‌ها اشاره و اضافه کرد: اکنون خود این مخازن به سبب آلوده و کثیف بودن به یک معضل تبدیل شده است.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه در طرح کاپ این مخازن از سطح خیابان‌های شهر جمع آوری می‌شود، گفت: در این طرح پسماندها به شکل تفکیک و مدیریت شده در خود ساختمان‌های مسکونی و اداری جمع‌آوری می‌شود.

وی اعلام کرد: در طرح کاپ بخش خصوصی برای جمع‌آوری و بازیافت زباله‌های خشک و خود شهرداری برای جمع آوری زباله‌های تر وارد عمل می‌شود.

علیپور افزود: برای جمع‌آوری پسماندهای خشک می‌توانیم از ظرفیت نرم افزارهای اسنپ، تپ سی و دیجی کالا استفاده کنیم تا مردم در قبال ارائه پسماندهای خشک خود از این نرم افزارها اعتبار دریافت کنند.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران به پیگیری و ساماندهی زباله‌های حجیم مانند شاخه‌های درختان هرس شده و لاستیک ها اشاره‌کرد و گفت: اکنون این شاخه‌های برای بازیافت به کارخانه‌های چوب بری و لاستیک‌ها به واحدهای بازیافت برای تبدیل کردن به چمن مصنوعی و کف پوش تحویل داده می‌شوند.

وی به برنامه ریزی انجام شده برای مدیریت زباله‌ها در منطقه آرادکوه اشاره‌کرد و اظهارداشت: می توان به جای جابجایی این منطقه از ورود پسماندهای جدید به آن با راه اندازی شهرک بازیافت و مدیریت پسماند جلوگیری کرد.

برچسب‌ها پسماند شهرداری تهران مدیریت پسماند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پسماند شهرداری تهران مدیریت پسماند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران پسماند شهرداری تهران مدیریت پسماند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک

ایسنا/مرکزی کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک از عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در سال گذشته خبر داد.

علی رحمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری، در حال حاضر سه اکیپ زنده‌گیری مجهز به سلاح بیهوشی و قفس  دارد که شبانه‌روز در سطح شهر اراک فعالیت می‌کنند.

وی افزود: پنج منطقه خدمات شهری در اراک وجود دارد که این اکیپ‌ها در این پنج منطقه فعالیت می‌کنند.

رحمتی از مردم تقاضا کرد در مواقع اضطراری مشکلاتی که از سوی سگ‌های بلاصاحب برای آنها پیش می‌آید را با سامانه ۱۳۷ در میان بگذارند و گفت: شهروندان در تماس با این سامانه، محدوده تردد این سگ ها را اطلاع دهند. این موارد بعد از ثبت در سامانه، ابلاغ شده و اکیپ‌ها به مناطق اعلامی اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ قلاده سگ عقیم‌سازی شد، افزود: سال گذشته ماهیانه به طور میانگین ۱۳۵ قلاده سگ زنده‌گیری شده ‌که شامل سگ‌های نر و ماده و توله‌های ۶ ماهه بوده و پس از جمع‌آوری و  عقیم‌سازی واکسینه شدند.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک تصریح کرد: افرادی که در روستاها با مشکل این سگ‌ها مواجه هستند باید این موضوع را با دهیاری در میان بگذارند چراکه این مورد در محدوده خدمات شهری اراک نیست و نمی‌توان اکیپ اعزام کرد.

رحمتی ادامه داد: مطابق مصوبه سال گذشته فرمانداری، مصوب شده دهیاران شخصا پیگیر این موضوع باشند و با قرارداد با اکیپ‌های خصوصی این جمع‌آوری را انجام دهند و سگ های جمع آوری شده را به پناهگاه شهرداری اراک انتقال دهند.

وی بیان کرد: امسال نیز برنامه، مبتنی بر فعالیت شبانه‌روزی اکیپ‌هاست تا بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد، تلاش برای این است که در صورت موافقت، در سال جاری تعداد اکیپ‌ها را افزایش دهیم.

رحمتی تاکید کرد: در سال‌های پیش سه قبضه اسلحه بیهوشی دریافت شد که کمک زیادی به این زنده‌گیری در سطح شهر کرد و خوشبختانه تعداد سگ‌های بلاصاحب نیز بسیار کمتر شده است.

کارشناس کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری به انسان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک افزود: از مردم می‌خواهیم که در شهرها به سگ‌های بلاصاحب غذا ندهند چراکه همین امر سبب افزایش این حیوانات می‌شود، مردم می‌توانند این غذاها را به پناهگاه موجود در روبروی روستای سوارآباد ارائه دهند.

رحمتی اضافه کرد: این پناهگاه هشت‌هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت دارد و با اتاق‌های جراحی و قرنطینه فعالیت می‌کند و اقدامات عقیم‌سازی و واکسیناسیون نیز در این پناهگاه انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: این سگ ها بعد از انجام اقدامات لازم و عقیم‌سازی، در مناطق دور از شهر رهاسازی می‌شوند و گاه با ارائه مدارک لازم به گله‌داران واگذار می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک