Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@16:17:57 GMT

شکایت از ۶۳۰۲ پزشک به دلیل قصور پزشکی در ۸ ماه

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۸۹۵۶۹

شکایت از ۶۳۰۲ پزشک به دلیل قصور پزشکی در ۸ ماه

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به بررسی ۶ هزار و ۳۰۲ مورد پرونده مربوط به "قصور پزشکی" در هشت ماهه گذشته از سال جاری گفت: بیشترین تعداد شکایات قصور مربوط به رشته‌های دندان‌پزشکی و زایمان و زایمان بود. ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲ اجتماعی حوادث نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ عباس مسجدی در نشستی با جمعی از کارشناسان مدعو کمیسیونهای تخصصی سازمان پزشکی قانونی اظهار کرد: در بررسی پرونده‌های قصور پزشکی در کمیسیونها ضمن لزوم حفظ احترام جامعه پزشکی به عنوان یک گروه مرجع، باید حقوق مردم هم احصاء و احقاق شود به‌ویژه در شرایطی که دشمنان تلاش می‌کنند مردم را در حوزه‌های گوناگون ناامید و مأیوس کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه هر پرونده قصور در کمیسیون از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: پرونده‌هایی که در کمیسیونها بررسی می‌شود هر یک به تنهایی قابل بررسی و پیشگیری است که بدون شک بررسی دقیق آنها و مشخص شدن علل قصور می‌تواند از تکرار آن جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه باید بهترین و متعهدترین افراد برای حضور در جلسات کمیسیونها انتخاب شوند، افزود: برای انتخاب کارشناسان کمیسیونهای تخصصی، شاخصهایی تعریف شده که با همکاری فرهیختگان جامعه پزشکی در تلاشیم تا افرادی با حداکثر انطباق با شرایط مذکور به عنوان کارشناس کمیسیونهای تخصصی دعوت و درباره پرونده‌های ارجاعی اظهارنظر کنند.

بررسی 6 هزار و 302 پرونده قصور پزشکی در 8 ماه

مسجدی با اشاره به آماری از پرونده‌های مورد بررسی در کمیسیونها تصریح کرد: در هشت ماهه سال جاری، 19 هزار و 609 پرونده در کمیسیونهای پزشکی قانونی بررسی شد که از این تعداد 6 هزار و 302 پرونده مربوط به قصور پزشکی بوده است که 32 درصد از کل پرونده‌های ارجاعی به کمیسیونها را در برمی‌گیرد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور خاطرنشان کرد: از کل پرونده‌های بررسی شده در کمیسیون، 47 درصد محکومیت پزشک را به همراه داشت و 53 درصد نیز به تبرئه پزشک انجامید.

وی با اشاره به رشته‌های دارای بیشترین شکایت در هشت ماهه امسال گفت: بر اساس آمارهای موجود، بیشترین تعداد شکایات قصور به ترتیب مربوط به رشته‌های دندان‌پزشکی با 662، زنان و زایمان با 519، جراحی عمومی با 447، جراحی ارتوپدی با 327، پزشکان عمومی با 292، گوش حلق و بینی با 228 و پرستاری با 214 بوده است همچنین استانهای تهران، فارس و البرز بیشترین و استانهای لرستان، ایلام و هرمزگان کمترین آمار شکایات قصور پزشکی را در هشت ماهه امسال داشته‌اند.

150 شهر کشور مرکز پزشکی قانونی ندارد

مسجدی با اشاره به تاریخچه سازمان فعالیتها و خدمات این سازمان یادآور شد: در سال گذشته پزشکی قانونی 2.5 میلیون نظر کارشناسی صادر کرد که 85 درصد آن مربوط به حوزه معاینات، 10 درصد آزمایشگاه‌ها و پنج درصد تشریح بوده است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی ادامه داد: هم‌اکنون 372 مرکز پزشکی قانونی در کشور در حال ارائه خدمت به مردم هستند این در حالی است که 150 شهرستان با وجود داشتن دادگستری، فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند.

وی عنوان کرد: فاصله شهرهای فاقد پزشکی قانونی تا نخستین شهر دارای پزشکی قانونی 80 کیلومتر است بنابراین با دولت و مجلس در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم چرا که مردم این مناطق برای دریافت خدمات پزشکی قانونی با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند.

تشخیص تصادفات ساختگی در پزشکی قانونی

این مقام مسئول با اشاره به خدمات پزشکی قانونی در بخش معاینات، گفت: بیشترین حجم معاینات مربوط به نزاع است که 33 درصد کل معاینات را در برمی‌گیرد، بعد از آن معاینه، مصدومان تصادفات بیشترین آمار مراجعین سازمان را شامل می‌شوند.

مسجدی با تأکید بر تشخیص و شناسایی تصادفات ساختگی در پزشکی قانونی، بیان کرد: در سال گذشته پزشکی قانونی از محل شناسایی تصادفات ساختگی حدود 14 میلیارد تومان به بیمه‌ها کمک کرد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با تأکید بر بعد آموزشی و پژوهشی وظایف سازمان، خاطرنشان کرد: پزشکی قانونی سازمانی علمی است و در وظایف آن نیز به بعد آموزشی و پژوهشی آن تأکید شده، این سازمان تلاش می‌کند بتواند در تراز سازمانهای برتر دنیا قرار گیرد.

وی از برگزاری پنجمین همایش مرجعیت علمی با عنوان "پزشکی‌قانونی در مسیر مرجعیت‌علمی" خبر داد و گفت: این همایش با همکاری انجمن آموزش پزشکی، بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود که تأکید بیشتر بر بعد علمی سازمان خواهد داشت و از تمام کارشناسان و پزشکان برای حضور در این همایش دعوت به عمل می‌آید.

پاسخ پزشکی قانونی به شایعات مطرح شده در فضای مجازیبا ظاهر خون‌آلود به پزشکی قانونی مراجعه نکنید!مراجعه 89 هزار زن به پزشکی قانونی به دلیل مجروح شدن در درگیری

انتهای پیام/

R1370/P/S2,20,24,1392/CT12 واژه های کاربردی مرتبط قوه قضائیه وزارت بهداشت پزشکی قانونی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه وزارت بهداشت پزشکی قانونی قوه قضائیه وزارت بهداشت پزشکی قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری

به گزارش خبرگزاری مهر، عملکرد دیوان عدالت اداری در سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های مختلف همراه با اهتمام در راستای تحقق اهداف پیشگیرانه بوده است که معاونت حقوقی، پیشگیری و پژوهش در جهت کاهش شکل‌گیری دعاوی و در نتیجه کاهش اطاله دادرسی، سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی کشور و اصلاح فرآیندهای اداری که در نهایت منجر به تسهیل و برقراری سلامت اداری می‌شود اقداماتی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است.

برگزاری ۶۵ جلسه در ۲۱ کارگروه تخصصی با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های پر شکایت، تبیین و معرفی تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان، رصد پرونده‌های کثیرالشاکی، پربسامد و پرتکرار، انتقال دانش قضائی دیوان به دستگاه‌های اجرایی، برگزاری نشست‌های تحلیل و آسیب‌شناسی با مراجع علمی و دانشگاهی برخی از اقدامات این معاونت است.

طبق داده‌های آماری در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۷۵ هزار و ۱۱۲ پرونده در دیوان طرح شده بود که در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۱۷۰ هزار و ۷۷۶ پرونده رسیده و با ادامه تلاش مدیران و کارکنان خدوم دیوان این عدد در سال ۱۴۰۲ به ۱۶۵ هزار و ۷۷۴ پرونده رسیده است که نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ کاهش ۲.۴۸ درصدی و در سال ۱۴۰۲ شاهد کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بوده‌ایم.

کد خبر 6089223

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی