Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهرداری تهران از واگذاری پل های مکانیزه عابر پیاده به معاونت حمل و نقل و ترافیک خبر داد.

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، مجتبی یزدانی در جلسه شورای معاونین خدمات شهری مناطق 22گانه شهر تهران که با حضور عطایی مدیر کل امور خدمات شهری، عنقایی سرپرست اداره کل برنامه ریزی و توسعه امور خدمات شهری، مدیران عامل حوزه خدمات شهری، حراست معاونت خدمات شهری، رحمان نژاد، معاون سازمان بازرسی در حوزه خدمات شهری و محیط زیست و معاونین خدمات شهری مناطق 22گانه برگزار شد، پس از ارائه گزارشاتی در خصوص آمار پیام های شهروندان در سامانه 137 در موضوعات مختلف حوزه خدمات شهری گفت: تمامی پیام های درخواستی شهروندان در سامانه 137 در موضوعات مختلف حوزه خدمات شهری باید به شکل ویژه و با دقت بررسی و در اسرع وقت رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به هرس به موقع درختان در سطح شهر تهران گفت: تمامی مناطق 22گانه باید چوب و سرشاخه جمع آوری شده در منطقه خود را به 5 منطقه (1،4،15،18،22) تعیین شده از سوی سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران ارسال کنند. همچنین تمامی چوب و سرشاخه های جمع آوری شده تمامی مناطق در مکان تعیین شده ای در منطقه 18 به بیوکمپوست تبدیل می شود.

یزدانی پس از ارائه گزارشی در خصوص تولید کود کمپوست آلی گرانوله غنی شده در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه و نیز فرایند تولید کود کمپوست از پسماندهای شهری گفت: تمامی مناطق 22گانه باید از کود تولیدی در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه برای فضای سبز خود استفاده کنند. همچنین کود کمپوست تولیدی در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه قابلیت ارسال به شهرها و باغات کشاورزی همجوار اطراف تهران را دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران پس از ارائه گزارشی از پراکندگی سرویس های بهداشتی در سطح شهر تهران و الزام جانمایی و ساخت سرویس های بهداشتی در نقاط تعیین شده پس از نیازسنجی های لازم در راستای تامین سرانه های استاندارد تعریف شده در سطح شهر تهران برای استفاده عموم شهروندان گفت: سرویس های بهداشتی در سطح مناطق باید در نقاط کارشناسی شده و در راستای تامین سرانه آن منطقه و الزاما خارج از بوستان ها جانمایی و راه اندازی شود.ضمنا تمامی مناطق 22گانه در خصوص ایجاد سرویس های بهداشتی و تامین سرانه استاندارد در این خصوص ارزیابی خواهند شد.

وی در ادامه افزود: با پیش بینی های صورت گرفته انشاءالله طی دو سال آتی بیش از 600چشمه سرویس بهداشتی در مناطق مختلف شهر تهران و در محل های پرتردد شناسایی شده که توسط کارشناسان و مشاورین طراحی و جانمایی شده است، احداث و راه اندازی خواهد شد.

یزدانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با تدابیر صورت گرفته و از آنجایی که پل های مکانیزه جزو المان های ترافیکی محسوب می شوند؛ از اول دی ماه سال جاری پل های مکانیزه به معاونت حمل و نقل و ترافیک واگذار گردید و از این پس متولی این امر این معاونت می باشد.

یزدانی در پایان بر لزوم آموزش نیروها در حوزه پسماند و فضای سبز تاکید کرد و گفت: برای اجرای مطلوب طرح کاپ نیازمند ارائه آموزش ها و اطلاع رسانی های لازم به شهروندان در این زمینه هستیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری تهران عابر پیاده حمل و نقل خدمات شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به فعالیت ۱۰۰ دستگاه تانکر برای جمع‌آوری آب‌های سطحی گفت: مشکلات نقاط بحرانی بارندگی گذشته احصا و تا حدودی رفع شده‌اند علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

علی شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از خوزستان اظهار کرد: با توجه پیش‌بینی صورت گرفته برای بارندگی از ۲۴ ساعت قبل آمادگی لازم برای مقابله و جمع‌آوری آب‌های سطحی را داشته‌ایم و همه‌ی مناطق و سازمان‌های شهرداری در حالت آماده‌باش قرار گرفتند و با آغاز بارندگی به همراه دستگاه‌های معین اقدامات خود را در سطح شهر شروع کردند.

وی افزود: تا کنون آب‌گرفتگی خاصی صورت نگرفته جز در خیابان‌هایی که از قبل برای خروج آب پیش‌بینی شده بودند، از آنجایی که در محلات آب را از یک خیابان خارج می‌کنیم تجمع آب در آن خیابان طبیعی است با این حال در تلاش هستیم که کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد نشود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های گذشته خیابان‌هایی که احتمال تجمع آب‌های سطحی در آن‌ها وجود داشت شناسایی شدند و تیم‌های عملیاتی شهرداری در این محل‌ها از ۲۴ ساعت قبل مستقر و آماده بودند.

شمس با اشاره به اینکه اگر بارندگی به همین ترتیب باشد مشکلی خاصی ایجاد نمی‌شود، توضیح داد: نقاط بحرانی بارندگی‌های گذشته مانند شهرک اهواز، ملاشیه و معین زاده شناسایی و مشکلات آن‌ها احصا و سعی شد برای بارندگی فعلی رفع شود، امیدوارم در بارندگی امروز مشکلی برای شهروندان این مناطق ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: برای جمع آوری آب‌های سطحی علاوه بر پمپ‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ موجود، یکصد دستگاه تانکر برای دفع آب‌های سطحی در هشت منطقه شهرداری اهواز پیش‌بینی شده و در حال فعالیت هستند، علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

کد خبر 750142

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • آبگرفتگی‌های در اغلب مناطق اهواز رفع شده است
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • (ویدئو) زنده ماندن معجزه‌‌‌آسای عابر پیاده از واژگونی تریلی
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند