Web Analytics Made Easy - Statcounter

با راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغالزایی در زندان‌های خراسان جنوبی زمینه برای اشتغال زندانیان فراهم شده آن طور که برخی از زندانیان در تلاش هستند تا بعد از آزادی نه تنها خود مشغول کار باشند بلکه به فکر کارآفرینی افراد دیگر هم باشند. ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حرف از اشتغال و کارآفرینی که می‌شود شاید تصور یک مکان و یا سرمایه‌های زیاد برای افراد خاص است اما داستان کارآفرینی و اشتغال امروز کمی متفاوت‌تر است گزارش ما از اشتغال در زندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

5 سال پیش بود که دستبند قانون بر دست‌هایش بسته شد اما این زندانی بودن همه ماجرای زندگی این جوان نیست او امروز در واحد پرورش شتر مرغ  در زندان  بیرجند فعالیت می‌کند. فعالیتی که برای او و 14 نفر دیگر اشتغال ایجاد کرده امروز این جوان خودش تبحر پیدا کرده و از تجربیاتش دیگران هم استفاده می‌کنند. 

اشتغال و کارآفرینی یکی از اقدامات خوب در زندان‌های خراسان جنوبی است چون سبب شده هر زندانی که در استان‌های دیگر بخواهد اقدام به ایجاد اشتغال در پرورش شترمرغ کند باید از مجتمع شترمرغ زندان بیرجند بازدید کند تا تجربیات لازم را فرا گیرد. امروز این حرفه برای این جوان زندانی تجربه‌ای موفق است تا بعد از آزادی به پرورش شترمرغ بپردازد. 

اشتغال زندانیان در زندان‌های استان اردبیل توسعه می‌یابدیک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات برای اشتغال زندانیان در قم پرداخت شدمرکزی| بسترهای اشتغال زندانیان آزادشده تسهیل شود

مدیرکل زندان‌های خراسان جنوبی به خبرنگار تسنیم گفت: از ابتدای تاسیس مجتمع شترمرغ تاکنون 30 تن گوشت، 5 هزار و 500 قطعه جوجه شترمرغ به واحدهای تولیدی استان فروخته شد. 

هاشمی عنوان کرد: در حال حاضر زنجیره از تولید تخم مرغ تا فروش محصولات فراهم است و تلاش می‌شود در سال آینده با استقرار واحد بسته بندی در این مجتمع اقدام شود.

مدیرکل زندان‌های استان خراسان جنوبی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه اشتغال و حرفه آموزی و اصلاحی و تربیتی در زندان‌های استان گفت: توسعه اشتغال و حرفه آموزی در زندان یکی از مهمترین اولویت‌های اداره کل زندان‌های استان است که در این زمینه توسعه مزرعه شترمرغ، مزارع کشاورزی، گلخانه‌ها و کارگاه‌های اشتغال و حرفه آموزی در دستور کار اداره کل زندان‌های خراسان جنوبی قرار دارد تا زمینه اشتغال زندانیان بیش از پیش فراهم شود.

بعد از آزادی امکانات می‌دهیم

 

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی نیز در حاشیه بازدید از کارگاه‌های اشتغال در جوار زندان‌های خراسان جنوبی اظهار داشت: امکانات و خدماتی که در زندان انجام می‌گیرد اعم از فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی، اشتغال و حرفه آموزی و پزشکی بسیار خوب و مطلوب به زندانیان ارائه می‌شود.

حجت‌الاسلام حمیدی افزود: مزرعه پرورش شترمرغ و کشاورزی و گلخانه علاوه بر اینکه تامین نیاز خانواده‌های زندانیان در این مجتمع‌ها انجام می‌شود درآمدزایی هم دارد.

وی گفت: بنیاد تعاون زندانیان استان در بحث تولید حضور بسیار خوب و فعالی دارد که هم برای زندانیان اشتغال ایجاد می‌شود و هم حرفه آموزی و کارآموزی است به نحوی که زندانی بعد از اینکه مدت محکومیت خود را سپری می‌کند می‌تواند از آموزش‌هایی که در دوران محکومیت به او ارائه شده و امکاناتی که بعد از آزادی در اختیارش قرار می‌گیرد زندگی آبرومندی را برای خودش فراهم کند تا دیگر زمینه بازگشتش به زندان فراهم نشود.

رئیس شورای قضایی استان نیز اظهار داشت: اداره کل زندان‌های استان و زندان مرکزی بیرجند فعالیت‌های بسیار خوبی در این زمینه انجام داده و رتبه‌های بسیار خوبی هم در سطح کشور به دست آورده است که از مدیرکل زندان‌های استان و کارکنان زندان‌ها که به صورت مستمر در حال خدمات رسانی به زندانیان هستند تشکر و قدردانی می‌کنیم.

انتهای پیام/ 254/ز

R41348/P/S6,56/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۹۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد خراسان‌ جنوبی، گفت: با اجرای طرح اشتغالزایی قالیبافی از ابتدای امسال یک هزار و ۳۶۲ مترمربع انواع فرش دستباف توسط مددجویان تحت حمایت تولید و به بازار عرضه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر، اظهار داشت: از ابتدای سال 1402 تاکنون مددجویان این نهاد 297 تخته فرش به متراژ 1362 مترمربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش 42 میلیارد و 365 میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.   

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه استعداد‌سنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی استف افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد، طرح راه‌اندازی می‌شود. 

نخعی با اشاره به فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت، گفت: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت‌گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت‌آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می‌شود.  

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و بیان کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل  توجهی کنند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان ‏این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و ‏سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های ‏آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

نخعی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است